Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta su se opustili sada? Kapiram da dobijamo ovo ali nema smisla ovoliko opustanje. Ovo treba ugaziti do kraja da ne znaju kako se zovu a ne ovako da se kvari utisak.
Ti ko Sarenac, svaka dlaka u jajetu ti smeta. :mrgreen:

E, posto je zabelezen veliki uspeh i posto su se momci upisali u istoriju, da ponovim ono sto sam rekao pre, da ce mi najvise biti drago zbog Djordjevica ako uspe, posle onog sra.nja.

Zalizani sad moze da mu blajva. A Stimac, Bircevic, Simonovic i nemac pojma Macvan neka poklone Bobiju medalju, jer on ju je zasluzio jer je tako dobar igrac a oni nisu.

A sad, pokusaj da se momci upisu i medju same zvezde. Samo opusteno i rastereceno.

Inace, u finalu OI ce igrati od NBA-ovaca samo USA+Jokic.

Toliko o vrednosti tih igraca u funkciji reprezentacije i tima. Posto mnogima to izgleda nije bilo jasno, a mozda nece ni biti i dalje.

Речима Вање Грбића:
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!

Морао сам. Против џанкија прекосутра шта год да буде, нек' нас и набију 50 разлике, они су све дали од себе.

14046149_10209569932701029_1497398931508614605_n.jpg

Kad smo već kod Bobija (po ko zna koji put), ne mogu ni da zamislim kako se on oseća u ovom trenutku. Pare su pare, ali i koza je koza, što bi rekao jedan naš istaknuti forumski džihadista...

Sam je kriv ko ga jebbe.

- - - - - - - - - -

Štimac zakucava za kraj. Koja sprdnja. :D

Kreno ona kljusina Bejns da ga bije :hahaha:

Ja samo ne razumem tu ostraćenost oko Bobija, te pominjanje zalizanog(usput ko je to nije mi najjasnije).
Da ne pričam kako pojedini ovde na temi o reprezentaciji pominju zalizanog(ko je to, opet), te Čovića, Radonjića....
Kakve veze ima Čović sa današnjom reprezentacijom?
ili Radonjić?
Uopšte ne shvatam i ne razumem s kojom se idejom oni spominju ovde?
Neki glume neke vajne opozicionare, pa valjda misle da je Djordjević isto što i oni...A Djordjević je jedna ljudka gnjida koja bi du.pe prodala za šaku evra, i to je već dva puta DOKAZAO svima ovde.
Kao trener nije ništa specijalno......Gde god je vodio ekipu popio je otkaz..............I kod nas bi trebao popiti jer evo već nekoliko godina, a nijedan novi igrač mu nije u ekipi..........Šta će raditi kad ode Teodosić?
A da, otiće i on, za početak u Bajern.
Da ponovim od malo pre i za vreme utakmice..............Djordjević je dobar ponavljač.ali čak ni to nije cela istina.
Jer da je tako, on bi bar PONEKAD, i u toku samog meča primetio stvari koje treba da se poprave..........A obzirom da se to nikada nije dogodilo, skloniji sam teoriji da sve to iza klulisa pripremi Muta, isto kao što selektira i ekipu.

Svakako ogroman uspeh naše košarke..........Samo što ovde mnogi ne shvataju da je uspeh postignu UPRKOS Djordjeviću, a ne zahvaljujući istom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back