Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg, imali su sudijsku pomoc koja im je omogucila da igraju kako oni hoce, i uvukli su nas u tu igru i rutinski dotukli - mozda nisu nesto talentovani ali imaju puno iskustva. Fali nam ostrine, ne sme Bogdanovic da igra alibi kosarku i gleda asistenciju za Raduljicu kad ima cist sut, mora da bude ubica i fali nam taj instinkt generalno kao timu.

Izgleda da nam ne odgovaraju ovakve ekipe, kao Litvanija na onom prvenstvu.

Minus 15 na kraju , ja ne verujem, daleko od toga da mislim da je Australija nezasluzeno dobila ali minus 15 je bas mnogo i nikako ne oslikava realno stanje stvari.

Jokic neprepoznatljiv , kao da nije isti onaj igrac iz Arene.

Mada generalno nasima se i nema sta zameriti nesto , nasi su prepoznatljivi po toj agresivnoj igri ali ovoga puta izgleda da su naleteli na malo jos agresivniju ekipu od njih.

Takodje ipak malo su kvalitet i iskustvo na njihovoj strani, recimo Peti Mils me posebno impresionirao sa onim ulazima, ipak vidi se klasa i zasto igra u San Antoniju.

Ali dobro nije nista strasno , idemo u cetvrtfinale 100% , a posle nek bude sta bude.

Kosarkasice isto neverovatno sta su ispustile.

Vidim da u ženskoj reprezentaciji nešto ne štima još od meča sa Španijom.
Sve to diglo nos, glumi zvezde, Ana pravi emisije sa sestrom i Djilasom.....

A posebno što moj novčanik nije patriota, nego gleda svoju korist.....:per:

aaaaa.jpg

Ima i jedan sing na kengure i više...........

eeeeeeeee.jpg

Poslednja izmena:
Kada imaš ovakvog "selektora" bilo koja krštena ekipa ima da te demolira. Raspad i debakl. Ali , što se mene tiče, očekivano.
Šteta što se ne kladim..Od dva igrača nikakve koristi(Simonović i Štimac), a Birčević, Mačvan, Marković, Jokić... gori od gorega.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back