Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam dal sam u svemu ovome u vezi pracenja sporta propatio vise negoli od tenisa na SK i RTS.
Nije mi kriv Djovak zato sto je tako uspesan, al proklinjem dan kad smo postali "teniska nacija" zbog njega.
Najavili prenos Brazila i Litvanije, kad ono tenis i zenska kosarka...

Imas snimak na rts 2 sada. Mada nista nema lepo da se vidi. Litvanci ih odvalili sa 30 razlike i odrzavaju razliku.

Ovo je ozbiljno upozorenje za Brazil , bolje da im se ovo desilo sad nego u kasnijoj fazi turnira (kao protiv nas u Madridu recimo) , u svakom slucaju odigrali su jako lose, pogotovo prvo poluvreme, za ceo mec ekipno su imali svega 12 asistencija , sto jasno govori kako su igrali.
Definitivno morace to mnogo bolje u nastavku turnira.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

AAAAAAAAAAAAAAAAA, kako sam ih odr‚o..

Lep petocifren iznos, zamalo šestocifren..
Da prokomentarišem utakmicu.
Španija je došla na olimpijadu kao na šetnju, sa gomilom penzionera i četiri igrača, Ljuljom ,Rodrigezom,Gasolom i Rejesom.
Ostali su tu posmatrači.
Žali bože šta na parketu rade Fernandez i Navaro......
Hrvazti zapanjujuće dobri u odbrani.odlično pokrivanje, igraju baš dobru timsku odbranu.
U napadu štekću bez pleja, ali to vade Bogdanović i Simon.

Poslednja izmena:
Pa nece igrati 40min, razliku su i napravili zato sto samo Raduljica poentira...

Sudije su pocele sa svojim stvarima, mogli su dve nesportske komotno da sviraju. Djordjevic reagov'o.

- - - - - - - - - -

Haha, evo vracaju sad nesportsku, Braduljica prodao foru.

niko nije ni spominjao 40 minuta, ali posle 5 minuta vaditi jedina dva igraca koji nesto rade na terenu je debilizam

Sad su nas oterali od kosa i umrtvili, to vec ne valja. Ne leze nam mozda prljave ekipe, nadmasili su nas u agresivnosti. Treba svesti utakmicu da resava kosarkaski kvalitet, mozda nismo ni mi sam krem kosarke po tome u ovom sastavu, ali imamo toga vise od ovih drvoseca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back