Truman
Elita
- Poruka
- 24.152
Da se upišem da ne bude da pričam na prazno da ću da ustanem.
i videh vest da su Oziji odrali Petlove....ne piše nam se dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Docekasmo i taj tuzni dan da nam reprezentacija na Oi zaigra u Peak-ovoj imitaciji dresa. Pored pijanog Dende dovoljno da ti pokvari uzitak.![]()
Peak dres u Tempu kosta 5800 dinara. Kad sam video hteo sam da se slogiram. A kad sam pipnuo materijal... kao plastika.
A pa nije da nije , pa Australija je na OI svoje najvece uspehe imala u periodu od 1988. do 2000. kada su na 3 od 4 olimpijade igrali u polufinalu.
Inace daleko je ova Australija od klasicne suterske ekipe , osim onog Dzoa Inglesa iz Jute tu prakticno i nema klasicnih sutera , ima tu igraca koji mogu da pogode ali daleko su oni od nekih prefinjenih sutera.
Ja mislim da bi najveca prednost Australije mogla da bude to sto ih niko ne shvata previse ozbiljno , uprkos tome sto imaju jednu sasvim respektabilnu ekipu.
E na tom EP 1997. nema teorije da smo sa Djordjevicem, Danilovicem, Bodirogom, Savicem, Rebracom bili slabiji od Italijana niti od bilo koga na tom prvenstvu.
5800 , nemoj da zajebavas?
Mislim zasto i nasi nisu mogli kao Hrvati da igraju u Air Jordan dresovima , onako plejerski ; )
- - - - - - - - - -
Danas Brazil vs Litvanija, ocekujem bas zanimljivu utakmicu , pravi derbi ; )
No ipak mislim da Brazil ima nesto kvalitetniju ekipu i prednost domaceg terena, ali Litvanci uvek igraju dobro.
Forca Brasil ; )
Kosarkasise sjajno pocele protiv Spanije.
Gledao sam i ja prvenstvo i itekako ga se secam. Iako smo bili oslabljeni neigranjem Divca i Paspalja, ni drugi nisu bili nista bolji.
Ne znam sta je Rebraca trebao da uradi, da trpa po 112 poena svakom na prvenstvu Evrope, ko Drazen juniorima Olimpije svojevremeno? Sa tih 12 poena u finalu je bio drugi strelac ekipe. Sasvim korektno je odigrao to finale.
Zeljko je i u Atlanti godinu dana ranije vec bio stasao u dobru rezervu, a u Barseloni je bio u startnoj postavi i bio je jos bolji. Lepo je hranio sve protivnike bananama.
I ostatak tima je tu bio vise nego dobar, pogotovu dzokeri sa klupe - Topic, Bulatovic, Loncar. Jedini ko je mozda bio odigrao nesto slabije turnir bio je Savic, ali kada je trebalo pritegnutu Fucku u finalu, strpao ga je u mali dzep.
Sto se tice teorije da je neko bio jaci od nas, podseticu da je jedino taj tim iz 1997. godine dobio finale dvocifrenom razlikom i bez neizvesne zavrsnice. Mogli su Italijani da nas dobiju u grupi kada smo bili prenervozni, i fakat je da je to protiv Hrvata bilo posledica psiholoskog pritiska, ali bajka je da je Italija (koja inace nije ni isla u Atlantu godinu dana ranije) tada bila jaca od nas.