Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo kod reprezentativaca i kad se priča ovde o njemu, Nikola Jokić je izjavio da će da ide u Denver.

Bolje tako u neku ekipu koja krece od nule, koja ce sigurno dati priliku svim mladim igracima sa kojima raspolaze cisto da vide ljudi na cemu su, nego da zavrsi u nekom kandidatu za titulu - primer ocajne ekipe: Vucevic, drugi primer kandidat za titulu: Milicic.

Ima jokic sta da ponudi u NBA, svaka ekipa voli da ima bigmena koji je dobar suter za 3.

Draze mi je sto ide u NBA nego da je ostao u Evropi, pa makar igrao Evroligu

Ako ce negde da se usavrsi, i fizicki i sto se tice same igre, onda je to preko bare

Odlicno je sto ide bas u Denver, ima tu Nurkica i Lovernja kao pomoc, oni ocigledno pruzaju priliku mladim evropskim centrima

Lik ima sve predispozicije da uspe, tako da nadamo se velikom igracu

Naći ćeš i suprotne primere. Svakome je jasno da je NBA najjače mesto za košarku, da je sve dobro organizovano i posvećeno individualnom radu, da svaku budalu čeka šansa, ali i da dosta zavisi i od sreće, koji ćeš tim dobiti, koje će mu biti ambicije, koga će sve usred sezone trejdovati, itd.

Inače, nemojte se iznenaditi da Jokić ni ne dođe na pripreme na kraju... Nemam info, samo kažem, vidim kako funkcionišu ti mladići, posebno kad su pod šapom Zalizanog. Taj je prošle sezone propustio sve samo da bi se na leto malo stesao u USA.

Naći ćeš i suprotne primere. Svakome je jasno da je NBA najjače mesto za košarku, da je sve dobro organizovano i posvećeno individualnom radu, da svaku budalu čeka šansa, ali i da dosta zavisi i od sreće, koji ćeš tim dobiti, koje će mu biti ambicije, koga će sve usred sezone trejdovati, itd.

Inače, nemojte se iznenaditi da Jokić ni ne dođe na pripreme na kraju... Nemam info, samo kažem, vidim kako funkcionišu ti mladići, posebno kad su pod šapom Zalizanog. Taj je prošle sezone propustio sve samo da bi se na leto malo stesao u USA.

Jokic je sam priynao u intervjuu da ce staviti NBA pripreme ispred reprezentacija i ja ga ne krivim

jos je veoma mlad i nek se usavrsava samo... taman ce i da olaksa Saletu

- - - - - - - - - -

Nurkic ide na snagu... s druge strane Jokic mi deluje nekako isuvise 'mlitavo' za NBA

odlican je za nasu ligu, ali imam osecaj da ce ga oni crnci pojesti tamo

Na masu i mislim. Da bi mogao da se nosi sa onim crncima tamo morali su da ga nadograde sa 20kg mišića. Bio je mršavko kao sada Milutinov.

:rotf: Jel me zajebavaš brate, Peković je naspram Milutinova u njegovim godinama bio životinja, nije imao mnogo mase kao sada ali se videlo po građi, širina leđa, ramena, kukova, debljini ruku i nogu. Peković je jednostavno prirodno jak kao zemlja a ovi su mu još nabacili masu jer realno ne može da skači i trči kao crnac ali zato može da ih razgrće. Da je agilniji i skočniji bez problema bi bio najbolji centar u NBA ligi ali i ovako mu ne ide loše :lol: . Jedino što se zadnjih dve godine previše zajebavao u post sezoni.

Nurkić bolje igra u NBA nego što je igrao kod Repeše.

U Denveru, ekipi kojoj su centri bili Javale Mcgee i JJ Hikson, su bili odusevljeni Nurkicem. Konacno su dobili igraca koji zna da odigra pick and roll, da sutne sa poludistance, da asistira. Toliko su hvalili nacin rada u evropi sa centrima da su ubrzo odlucili da probaju i Lovernja, a evo sad i Jokica izgleda. Potpuno ih razumem, posle Mcgeea Nurkic zaista deluje kao profesor kosarke i sigurno im je ulio neku nadu u bolje sutra, videcemo da li ce ovaj projekat sa evropskim centrima uspeti. Nije bas svako Gasol.

U Denveru, ekipi kojoj su centri bili Javale Mcgee i JJ Hikson, su bili odusevljeni Nurkicem. Konacno su dobili igraca koji zna da odigra pick and roll, da sutne sa poludistance, da asistira. Toliko su hvalili nacin rada u evropi sa centrima da su ubrzo odlucili da probaju i Lovernja, a evo sad i Jokica izgleda. Potpuno ih razumem, posle Mcgeea Nurkic zaista deluje kao profesor kosarke i sigurno im je ulio neku nadu u bolje sutra, videcemo da li ce ovaj projekat sa evropskim centrima uspeti. Nije bas svako Gasol.

Dobra utakmica večeras, Mačvan je definitivno zaslužio poziv za reprezentaciju samo da se nije ozbiljnije povredio, Mitroviću će koristiti rad sa Đorđevićem, dečko je talentovan ali mu fali više samopouzdanja i fizičke snage. Nadam se isto da se Milutinov i Marjanović nisu ozbiljnje povredili. Mali Danguba, ako poradi na ofanzivnom delu igre, bi sledeće sezone mogao biti opasan u napadu, sjajan fizikalac ali mu manjka šut. Kalinić je dosta slabo odigrao ovaj meč, Milosavljević je solidno odigrao obzirom na povrede. Lazić je vrlo zahvalan odbrambeni igrač i igrač uopšte, ja bih njega pozvao na širi spisak da se bori za poziciju zajedno sa Markovićem i Jovićem, ne gubi lopte, ne forsira glupe šuteve, odlično se kreće, stvarno igra odlično za ulogu koja mu je namenjena, prijatno me je iznenadio.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back