Evo ga jedan koji je procitao......

Jos navodno "korektna analiza"...

Neka hvala dosta je gluposti i u ovim njegovim kraicm komentarima.
Sto se tice Lazica i Milosavljevica, ove godine su i jedan i drugi pokazali sasvim slican kvalitet.
To sto je to porazavajucie za Milosavljevica je nesto sasvim drugo.
Milosavljevic nije ni pozvan u reprezentaciju zbog ove sezone, nego zbog mogucnosti.
Medjutim.....Prosla je cela sezona on nije usao u formu.Pa kad ce?
Kazete polako se vraca..Gde se vraca?
Kazete teska povreda.. Pa dobro jel` izlecen ili nije?
Povreda kakvu je on doziveo, ZAUVEK ogranicava igraca.
Razlog su lateralne kretnje i cim ih bude vise, ponovo ce trpeti kolena.
Jednom pokidani ligamenti nikada vise se ne vracaju ili pokazuju kao zdravi, ma sta doktori o tome pricali.
Ko je igrao kosarku zna koliko mu je sada , posle X iskakanja skocnog zgloba lako da ligamente vrati u "staro" stanje, skoro bez otoka i bez bola....
A kako je to bilo tesko kada je prvi put zglob iskocio......
Tu nema zatezanja, vracanja, tu ima samo promene nacina treninga i nacina igre.
To je jedno.
Drugo je psiholodki efekat koji ta povreda nosi sa sobom, i to takodje moze biti i teze od fizicke povrede.
Ja bih svakako voleo da Milosavljevic napravi zavidnu karijeru, i da se posle tako teske povrede vrati u punom sjaju.
Mozda ga je bas iz tog razloga Djordjevic i pozvao u reprezentaciju.
Zbog igara ove godine sigurno nije.
Sto se Lazica tice, to je veoma veoma zahvalan kosarkas, borben do iznemoglosti, veoma kosarkski pismen .
Svoju igru je podredio kolektivu,pretvarajuci sebe u igraca realno manje vrednog nego sto jeste.
Da li je reprezentativan kalibar, to ne znam, ali ako je pozvan Markovic, ako je pozvan Jovic, zasto nije pozvan i Lazic, pa da na licu mesta pokaze koliko vredi...
Ne mislim da je u bilo kom segmentu igre losiji od pomenute dvojice.
Ali ajde videcemo kako ce se sve razvijati dalje.