jamal99
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Mislim da nije potrebna statistika da bi se videlo da je Milosavljevic bolji i kompletniji igrac...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se vec ne secas sta sam napisao onda nemoj da lupas i izvrces
Za Dzenkinsa sam pisao da je uz Blazica igrac koji stalno donosi prevagu u derbiju - bio sam u pravu
Za Mitrovica sam pisao da nije konstantan igrac, i to sam u pravu
Za Kalinica sam pisao da mi se ne svidja jer nije talentovan, ali da sve postize velikim radom
Za Dangubica koliko se secam nista nisam govorio
Dakle mani me tih tvojih "secam se" od sad...
"Lazić, naravno nije za reprezentaciju ali je ove sezone bar za klasu bolje odigrao od raspalog Gagija"
Milosavljevic prosecno 11 poena u ABA ligi, Lazic prosecno 4,2 poena
Nema sta, za klasu bolje odigraoJos se ovaj vratio posle pauze od godinu dana
Mislim da nije potrebna statistika da bi se videlo da je Milosavljevic bolji i kompletniji igrac...
Kada razmisljam kome bih radije dao da sutne sa trojke kada se napravi akcija z anjega, pa ostane sam, vez razmisljanja bi dao Lazicu.
Kada razmisljam o tome ko ce brze i kvalitetnije da povuce kontru, bez razmisljanja bi to prepustio Lazicu
Da prevede loptu? To nazalost ne znam, jer Lazic nema priliku da to radi u Zvezdi.
Da sam iskreira akciju?I To ne znam, jer Lazic nema priliku da to radi u Zvezdi.
Da cuva protivnickog beka?Svakako bih to pre dao Lazicu, Milosavljevicev plus je sto moze da zatvori i protivnicke trojke.
istina je i da Lazic bolje trci kontru, i zato sto je Milosavljevicev zadatak cesto i da zagradi kos i skoci, a Lazicu to nije u opisu igre jer postoji dominantan centar koji uglavnom sve pokupi(Marjanovic(
Milosavljevic ima skoro svu slobodu u igir Partizana, i jedan je od najvaznijih u rosteru, Lazic je prakticno trinaesto prase, sa tacno odredjenim ulogama kada udje u igru.
Istina je i to da se Lazic nije izborio za vecu i vazniju ulogu u timu, sto moze da prejudicira da nema kvalitet za to, ali ne mora da znaci.
Tako da.ne bih ja bas rekao da se to tako jasno vidi.
Čovek bi dovodio Jagodića-Kuridžu kod vas, jbg.
Naravno da bi taj sve dao Laziću umesto Milosavljeviću, samo što to ne objašnjava ništa, osim da malo luduje ovde.
Milosavljević plejmejker.
Prvo smo imali da je Zvezda isto što i FMP, pa da je Zvezda bolja od Partizana, Čović bolji od Vujoševića, sad smo dobili i da je Lazić bolji od Milosavljevića, uprkos svakoj statistici i zdravom razumu. Čestitam.![]()
Ne znam u kom klubu u ABA ligi bi Lazic bio u prvoj petorci? Svugde bi grejao klupu jer je on takav igrac. Limitiran i igrac zadatka. Milosavljevica bi svaki klub pozeleo da igra jer je 10 puta raznovrsniji. To su cinjenice a videcemo i ko ce kakvu karijeru napraviti i ko ce otici u bolji klub. Glupo je navijacki se prepucavati na ovakvoj temi.
Ako se vec ne secas sta sam napisao onda nemoj da lupas i izvrces
Crvena zvezda u svojim redovima ima previse napadackih anti-talenata - Jovic, Mitrovic, Kalinic, Dangubic, Dzenkins, Lazic
To je pola tima, pola igraca ne moze da postigne na utakmici 10+ poena, jedino nekad zablista Dzenkins
Radonjic voli destruktivnu odbrambenu kosarku, tako da je potpuno zaboravio na napad
Sasvim je moguce, cak bih rekao da je sigurno sve kako si rekao.
Ali ima jedan prolbem u tome.
Ti NE pricas o prikazanim igrama, ti pricas o MOGUCNOSTIMA.
Kada statistiku jednog i drugog igraca "sravnis" i dovedes na istu minutazu, ispostavice se da je ona skroz uporediva.
Pa kako je onda Milosavljevic BOLJI?
- - - - - - - - - -
U pravu si poptuno je bezveze porediti sut za tri poena beka Milosavljevica i centra Kuridze
Isto je besmisleno porediti broj asistencija za beka koji kada je na parketu overi svaku loptu, i cedntra kakav je Kuridza.
Pusti statistiku. Ako gledamo statistiku onda bi rekli da je Dzenkins najbolji bek u celoj ABA ligi a on je tipican prangijas. Ima taj sut za 3 poena i u tome je dobar i time nabija statistiku. Ok je to, jako je to korisno. Ali svi mi koji pratimo kosarku vidimo neke stvari koje statistika ne vidi. Asistencije, skok, sut, odbrana, blokade, kretnja s loptom i bez lopte, timska odbrana i napad... a u svemu tome Gagi je kompletniji igrac. Siguran sam da ce Djordjevic mnogo bolje uigrati Gagija nego Lazica i siguran sam da mu treba igrac sa vecim dijapazonom u napadu i odbrani jer mu daje raznovrsniju igru. Sam Djorjevic je rekao da hoce da igramo kao Real brzo i poletno a drveni Lazic se tu ne uklapa.
Milosavljevic prosecno 11 poena u ABA ligi, Lazic prosecno 4,2 poena
Nema sta, za klasu bolje odigraoJos se ovaj vratio posle pauze od godinu dana
Ne znam u kom klubu u ABA ligi bi Lazic bio u prvoj petorci? Svugde bi grejao klupu jer je on takav igrac. Limitiran i igrac zadatka. Milosavljevica bi svaki klub pozeleo da igra jer je 10 puta raznovrsniji. To su cinjenice a videcemo i ko ce kakvu karijeru napraviti i ko ce otici u bolji klub. Glupo je navijacki se prepucavati na ovakvoj temi.
Ako si u školici bio onaj koji je gledao film umesto da pročita lektiru, to nije nešto čime se hvališ. Uprkos naprednjačkom padu standarda u svakom smislu.
Lele, koliko pisanije.
Ja svašta čitam. Od klasika, preko istorije do epske fantastike. Ali tvoje škrabanje jok.
A najviše ti se sviđa Stari Zavet, jel da?
Nemam toliko vremena jos i za te gluposti.
Zamisli kada u komentaru od 5 recenica budu 4 gluposti, koliko ih je tek ovde?
Garantovano jedan osrednji dvocifren broj.
Kako vreme prolazi, umesto da takvih glupih komentara bude manje, kod njega ih je sve vise i vise.
Prosto se zapetljao u sovje gluposti, i sad generise nove i nove, u pokusaju da se pokrije.
Ali ce to skroz tesko ici, jer mislim da posetioci ovog foruma nisu psihijatrijski slucajevi kao on.
- - - - - - - - - -
Pre neki dna procitao od Asimova "Bogovi licno".
Moja preporuka, sjajno stivo.
Naravno. Stari Zavet bi trebalo svako ko je pismen da pročita.
Nemam toliko vremena jos i za te gluposti.
Zamisli kada u komentaru od 5 recenica budu 4 gluposti, koliko ih je tek ovde?
Garantovano jedan osrednji dvocifren broj.
Realno. Oko za oko, zub za zub, i ostale mudre stvari.
A putem čitanja Tarabića i Jehovinih svedoka si uspeo da saznaš da sam ja pre godinu dana rekao da su Dangubić, Kalinić, Blažič, ciglaši (i ostaše 2 od 3), iako me ne čitaš.
Sad je sve jasno.![]()
Sve si ti u pravu.Ne moze statistika da pokaze sve dobre strane igraca na parketu.
Ali mi smo ovde pricali o tome kakav je ko igrac, a NE o tome ko koliko MOZE.
A ono sto je izvesno iz pracenja kosarkasa ove godine je da je Milosavljevic odigrao ovu sezonu otrpilike na nivou Lazica.
To je verovatno porazavajuce za njega, ali je istina.
Stos e tice reprezentacije ja sam drugog misljenja, i njega sam izneo nekoliko puta.
Reprezentaciju ce nositi nekoliko "univezalaca" koji imaju resenje za sve.To su Teodosic,Bjelica, Djordjevic ce svakako forsirati Bogdanovica, po meni vazan u rotaciji ce biti Milutinov.
Za sve ostalo treba povesti specijaliste.koji su u jednom segmentu najbolji, bilo da je odbrana, sut, pregled igre, prodor.....Za sta ce nam jos i tu univezalci?
Milosavljevic se istice pre svega poenima, a nama u reprezentaciji to bas i ne treba, jer to vec imamo u Teodosicu, Bogdanovicu, Bjelici, Ercegu, Raduljici i Marjanovicu... tako da Milosavljevicevo glavno oruzje bas i nece doneti neku prevagu
s druge strane odnos Bogdanovic-Lazic na dvojci je slican odnosu Teodosic-Markovic koji se vec pokazao kao dobitan