J.b.t kakve sve ovde gluposti mozes procitati!!!!!
Mislim ok je živeti u zabludi da nesto o kosarci znas, iako ne znas nista, ali hvaliti se time je vec psihijatrijski slucaj.
Čuvao mu je njegovu levu stranu, ovaj ga cimnuo desno i onda ga je pustio očekujući pokrivanje sa te strane,
Koliko treba biti neznalica pa ovako nesto napisati?
1.Zasto mu je cuvao levu stranu(jasno u komentaru kaze NJEGOVU levu stranu) kada je Dzenkins desnjak?
Cuva ga u stranu u koju Dzenkins mnogo manje ide jer je desnjak?
2.Ocekivao pomoc u jacoj Dzenkinsovoj strani?
Od koga pomoc ako se igra covek, i ako nema bloka?
Mozda od Vujosevica?
3.Ispravna odbrana je da ga usmeravas na slabiju stranu, u ovom slucaju da cuvas njegovu desnu stranu,i da ga usmeravas ka linijama terena,kada je situacija odbane sa strane
Jedino jasno posle ovakvog komentara je da Milosavljevic ne zna da se postavi u odnosu na napadaca, i naravno, da komentator nema blage veze sa kosarkom.
možda je dogovor bio da se plitko zonira, čuva prodor i provocira poludistanca
Ovo je ispod nivoa komentarisati.
Sta da kazes kad neko kaze "plitko zonira"????
Da ne pricam kako se zona i postavlja da bi se sprecila unutrasnja igra I PRODOR, sto je u osnovi SVAKE ZONE, te da je tako nesto posebnio naglasavati siguran znak da komentator ne zna ni osnvne postavke kosarkaske odbrane.
Milosavljević nije igrao flastera na Dženkinsu, niti je stalno igrao na njemu, već je igrao ko je stigao.
ko god je bar jednom odigrao bar jednu kosarkasku utakmicu jasno ce reci da kada se igra covek , onda svako iz ekipe igra na jednog igraca, izuzev kod preuzimanja.
Ovim komentarom komentator koji nema pojma o kosarci nas pokusava ubediti da se kod takve odbrane igraci svako malo menjaju na protivnickim igracima?
Malo morgen je tako, ali dobro, nista me vise ne cudi od ovako "edukovanog" komentatora.
- - - - - - - - - -
Sto se tice igraca, ja sam ubedjen da ce Milutinov biti veoma vazan sraf nase reprezentacije, i da ce eksplodirati na ovom prvenstvu.
Posebno uz jednog Teodosica i Bjelicu koji uvek mogu da mu naprave visak i daju loptu kada se idealno postavi.
Marjanovic ce na prvenstvu sluziti manje vise za plasenje protivnika, eventualno neka takticke zamisli, ali ne preko 20 minuta po mecu.