RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
Miljenovic je cini mi se na spisku univerzitetske reprezentacije... ako se pokaze verovatno ce dobiti poziv
i Kalinic je tako dobio poziv 2013.
i Kalinic je tako dobio poziv 2013.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najveći hednikep će biti nadoknaditi Krletov izostanak.
Sada je veća odgovornost i na Bogdanu, Bjelici i naravno Teodosiću, kao lideru ovog tima.
Mislim da će Sale ići pre svega na dobro atletski ukomponovanu ekipu i da će igra u tranziciji biti neki naš trademark u narednom periodu.
Kakav crni Lazić, zašto, zbog čega?
Ma nije Đorđević takav da to gleda, to je naivno, ko bi se odricao ičega zbog neke navijačke nivelacije.
Па сад зависи колико тај шири списак треба да буде широк
Наравно да би могли бити у њему и Миљеновић,Лазић,Величковић(и остали горенабројани)...,зашто не и Тепић ?
Само не знам колико би та "ширина" омогућила квалитетан рад ?
Ово је отприлике то.
Nisam gledao Jelovca ove sezone.
Prema statistikici reklo bi se da je igrac koji trosi dosta lopti, a reprezentacija toga ionako ima na pretek.
Kako se kaze, treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Osnova reprezentacije ce biti Teodosic,Bogdanovic,Bjelica,Marjanovic,Raduljica,Kalinic,Milutinov svi ostali su pozvani zbog poneke vazne osobine koja moze POMOCI osnovnom sastavu.
Licno mislim da ce se tu jos naci Markovic, zatim Erceg ili Keselj zbog suta spolja,Jovic ili Milosavljevic,od ostala dva mesta neko od trojice Nedovic,Zagorac,Micic
Mislim da je konacno doslo vreme da gledamo Gagija malo u dresu reprezentacije, samo da ga zdravlje posluzi takav defanzivac zlata vredi a uz to je odlican i napadac. Ukoliko se bude lomilo on ili Jovic nema tu sta da se prica, realno nije Jovke ta klasa iako mi je drag.