Krstić je taman odigrao koliko je trebalo. Kao Divac 2002, samo što je ova ekipa za klasu ispod te ekipe, pa je i Krstić za klasu ispod Divca.
Zamenio je Raduljicu kad su ovog počeli da zajebavaju Ilario i Spliter. Ubacio ispod ruke, o tablu iz okreta i polaganje na drugi obruč pod faulom. Posle toga je usledila ona Bogdanova trojka sa 10 metara i Brazilci su ga ugasili do kraja meča...
Upravo nam treba jedan takav centar koji je drugačiji od Raduljice, koji može iskusno na finjaka da završi neke napade kad se Raduljica odmara ili kad je u problemu s faulovima, a osim Krstića ja ne vidim drugog centra da to može da izvede ispod koša.
Erceg može kao lažna petica da izvuče protivničkog centra i ostavi prostor za Bjelicu i Kalinićeva utrčavanja. Nije baš rešenje kao Krstić, ali daje dodatnu opciju u napadu. Ali mislim da on neće želeti da igra. Ne znam kog centra bi mogli da izbunarimo...
Ako se secas(a ako ne, mozes naci) i ja sam pre prvenstva govorio da Krstic moze doprineti reprezentaciji samo kao rezervni centar gde ce odmeniti Raduljicu.
I to je obavio skroz OK.
Ali to nije nista spektakularno niti nesto sto ne moze obaviti neki drugi backup centar.
Jokic to moze da popuni veoma kvalitetno.
Sasvim je drugaciji tip igraca od Raduljice, mnogo brzi i mekse ruke...Naravno da mu fali iskustva, kada je u Megi i kada ga nisu pozvali u reprezentaciju.
Ali ce to sve manje biti vazno kako vreme prolazi.