Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogdan je snažniji, viši i skočniji nego što je Tripković bio. Tripković je čini mi se bio brži i eksplozivniji ali opet Bogdan može i u atletskim sposobnostima da napreduje. Što se tiče šuta tu prednost opet dajem Bogdanu, pogotovo za tri poena, mora malo da poradi na šutu sa poludistance. U odbrani Bogdan ima mogućnost da čuva i snažnije igrače koji igraju na poziciji trojke. Malo kretnja bez lopte da popravi kao i ulaz ali opet to zavisi od njegovih atletskih mogućnosti. Sve u svemu ima bolje predispozicije od Tripkovića, daće Bog pa će biti zdrav i kvalitetan igrač.

Možda je Bogdan bolji, bolji je sigurno, ali Tripkovića su više voleli. Kad se setim EL kad je on igrao i pred svaki meč desetina komentara "Valjda će Tripković da proradi.". ;) Proradio je par puta, uvek je bio solidan protiv Zvezde i Cibone, u reprezentaciji, osim one medalje 2007. nije ostavio dublji trag, u inostrastvu takođe. Mogao je postati vrhunski šuter, ali povrede i verovatno nezrelost su učinili svoje. :roll:
Šteta, želeo sam još neki put u Partizanu da vidim pozivanje akcije "krug za Uroša"...

Nadam se da će Mitrović nastaviti s ovakvim igrama (dobro, ovako fantastičnu partiju ne može da ponovi sledeće 3 godine, ali približno ovakvim) i da će biti spreman za EP. Šteta što Jović ima svega 10 minuta po meču, ali odigrao je tri meča vrlo dobro, jedan je usro.
Jokić nastavlja da igra dobro kao prošle sezone, nadam se da će se Nedović ili Lučić (imao je sad dve solidne partije, jednu u ACB, jednu u EL) vratiti u igru i onda bi imali 10 dobrih igrača, ako glavne vedete s ovog SP posluži zdravlje.
Marković, Teodosić,
Bogdanović, Jović, Nedović
Kalinić, Lučić
Bjelica, Mitrović
Braduljica, Jokić i još neki malo iskusniji, namazaniji centar, ako mi to imamo. :roll:
I ovo bi trebalo da bude dovoljno za polufinale.

Poslednja izmena:
Nadam se da će Mitrović nastaviti s ovakvim igrama (dobro, ovako fantastičnu partiju ne može da ponovi sledeće 3 godine, ali približno ovakvim) i da će biti spreman za EP. Šteta što Jović ima svega 10 minuta po meču, ali odigrao je tri meča vrlo dobro, jedan je usro.
Jokić nastavlja da igra dobro kao prošle sezone, nadam se da će se Nedović ili Lučić (imao je sad dve solidne partije, jednu u ACB, jednu u EL) vratiti u igru i onda bi imali 10 dobrih igrača, ako glavne vedete s ovog SP posluži zdravlje.
Marković, Teodosić,
Kalinić, Lučić
Bjelica, Mitrović
Braduljica, Jokić i još neki malo iskusniji, namazaniji centar, ako mi to imamo. :roll:

Lucic u EL?
Oborio me za skoro 50 000 dinara sa 6 poena a trebalo 6,5:dash:

Marković, Teodosić,
Kalinić, Lučić
Bjelica, Mitrović

Чек' полако,има времена...Можда ће Мачван бриљирати ? Можда Милосављевић ? Или Мицић,Дангубић ?
ја све мислим да је Марјановић потребан у репрезентацији,али не верујем да може бити главни центар.Кад је он у игри,мења се концепција игре целог тима.
Овај састав што си написао можда јесте сада најбољи,али има времена за преокрете;)

Micić i Dangubić teško da mogu da se nametnu. Mislim da kako vreme bude prolazilo, sve će nas više ubeđivati da su krajnje limitirani igrači.
Ako Miljenović poradi na šutu i odbrani, moglo bi se njemu nadati u reprezentaciji... Za Mačvana ne verujem da će biti više prilike da zaigra za reprezentaciju... Nadam se da će se Milosavljević uskoro oporaviti.

Micić i Milosavljević su potrebni reprezentaciji. Za Dangubića ne verujem (al sačekajmo) a Mačvan je prošlost. Limitiran igrač. Fizički pogotovo.
Al zato ima jezičinu...

Не знам по чему је лимитиран? Не зна да лети ?Лупаш.Можда неће бити у репрезентацији из разних разлога,али видећемо. Није стар да би био прошлост,није физички ништа лошији,спремнији од многих који су играли...

Jbt mi trenutno imamo dve cetvorke koje bukvalno razbijaju, to su Jokic i Erceg

Tu je i Mitrovic koji u poslednje vreme igra dobro

Erceg neverovatan suter, a Jokic decko sa fantasticnim repertoarom u napadu, odavno nisam video igraca na ovim prostorima sa takvim napadackim oruzjem

Kako god mislim da od ove trojice bar dvojica moraju da budu u reprezentaciji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back