gost 303160
Domaćin
- Poruka
- 3.630
Eh, ovo je baš tužna vest: http://mondo.rs/a734420/Sport/Kosarka/Velika-steta-Tripkovic-zavrsio-karijeru.html
Bilo je za očekivati, šteta mogao je biti dobar igrač.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, ovo je baš tužna vest: http://mondo.rs/a734420/Sport/Kosarka/Velika-steta-Tripkovic-zavrsio-karijeru.html
Zanima me sledeće - ko je po vašem mišljenju bio talentovaniji: Tripko ili Bogdan?
Bogdan je kompletniji
Nadam se da će Mitrović nastaviti s ovakvim igrama (dobro, ovako fantastičnu partiju ne može da ponovi sledeće 3 godine, ali približno ovakvim) i da će biti spreman za EP. Šteta što Jović ima svega 10 minuta po meču, ali odigrao je tri meča vrlo dobro, jedan je usro.
Jokić nastavlja da igra dobro kao prošle sezone, nadam se da će se Nedović ili Lučić (imao je sad dve solidne partije, jednu u ACB, jednu u EL) vratiti u igru i onda bi imali 10 dobrih igrača, ako glavne vedete s ovog SP posluži zdravlje.
Marković, Teodosić,
Bogdanović, Jović, Nedović
Kalinić, Lučić
Bjelica, Mitrović
Braduljica, Jokić i još neki malo iskusniji, namazaniji centar, ako mi to imamo.
I ovo bi trebalo da bude dovoljno za polufinale.
Lucic u EL?
Oborio me za skoro 50 000 dinara sa 6 poena a trebalo 6,5![]()
Imao je indeks korisnosti 11, što je sasvim OK, s obzirom na sve probleme s povredama.
Ja i dalje smatram da za Bobija mora imati mesta u reprezentaciji, nadam se da će i Đorđević početi tako da razmišlja.
Bobi je trenutno sjajan jer ima Vilijamsa. Verovatno bi i sa Teom bio koristan.
Krstic u penziji, eto prilikeJa i dalje smatram da za Bobija mora imati mesta u reprezentaciji, nadam se da će i Đorđević početi tako da razmišlja.
Nadam se da će Mitrović nastaviti s ovakvim igrama (dobro, ovako fantastičnu partiju ne može da ponovi sledeće 3 godine, ali približno ovakvim) i da će biti spreman za EP. Šteta što Jović ima svega 10 minuta po meču, ali odigrao je tri meča vrlo dobro, jedan je usro.
Jokić nastavlja da igra dobro kao prošle sezone, nadam se da će se Nedović ili Lučić (imao je sad dve solidne partije, jednu u ACB, jednu u EL) vratiti u igru i onda bi imali 10 dobrih igrača, ako glavne vedete s ovog SP posluži zdravlje.
Marković, Teodosić,
Bogdanović, Jović, Nedović
Kalinić, Lučić
Bjelica, Mitrović
Braduljica, Jokić i još neki malo iskusniji, namazaniji centar, ako mi to imamo.
I ovo bi trebalo da bude dovoljno za polufinale.
Micić i Milosavljević su potrebni reprezentaciji. Za Dangubića ne verujem (al sačekajmo) a Mačvan je prošlost. Limitiran igrač. Fizički pogotovo.
Al zato ima jezičinu...