JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Da bi se pobedio ovakav tim Amerike potrebno ja da se Evropa ujedini 
Tim: Parker,Ibaka,braca Gasol,Nowitzki,Batum,Diaw,Belinelli...

Tim: Parker,Ibaka,braca Gasol,Nowitzki,Batum,Diaw,Belinelli...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tim: Parker,Ibaka,braca Gasol,Nowitzki,Batum,Diaw,Belinelli...![]()
Ok svako ima svoje misljenje... samo me zanima da li mozda znas da li ce nastaviti karijeru ili je batalio kosarku ? ...Mimo ove price o Darku,mi cemo za EP biti dosta jaci za one igrace koji nisu igrali na SP-u zbog povrede. Na narednom prvenstvu ce nam dosta pomoci Nedovic,Keselj,Lucic,Macvan,Erceg i Savanovic... I da li moze da mi neko odg. na trece pitanje a to je da li mi imamo od 16-17-18 godina nekog igraca za koga se pretpostavlja da ce biti veliki igrac tipa kao Bogdan.Cuo sam mislim kod Dejana Andjusa kad je gostovao Jakovljevic da je spominjao nekog Reganova,Arnautovica a i to da su kadeti osvojili EVRO Ligu . Moze neko da mi objasni i prokomentarise ovo o klincima.Pozdrav
Mlađi Aranitovic je odličan, gledao sam par puta Vanju Marinkovića iz KKP odličan je. Ko zna koliko je odličnih mladih tipa Jovića nepoznato, treba gledati Megu. Ali dug je put do seniorskog reprezentativca.
Nedoviču se sad lomi karijera, u narednih par sezona će se videti da li će da bude ozbiljan igrač ili večiti talenatNa narednom prvenstvu ce nam dosta pomoci Nedovic,Keselj,Lucic,Macvan,Erceg i Savanovic...
otvori temu o Jovicu, pa ga izbaci iz tima![]()
Danas moj klinac uzeo loptu pa taba po kuci otkad je dosao iz skole.....Zaneo se u neke svoje misli, pa taba i sutira na zamisljeni kos, i sve kad sutne podigne visoko ruke uvis i pobednicki vikne: Bogdanovic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Tako sam i ja počinjao))))
Svi smo mi tako nekad pocinjali, ali mi smesno gde nadje bas Bogdanovica, pored sve moje price ovde zadnjih meseci......
Ali neka ga...........I njega i Bogdanovica......
Kako kaze Slodoban Aligrudic u"Secas li se....": Je.b`o mu ja mater.....![]()
šta znam...meni se bogdan mnogo sviđa kao igrač...samo da nabaci još jače samopouzdanje da kad prođe sa trojke ka košu naglo stane na skok šut i biće mali ubica...ej kad pomisliš da će za dve godine kod željka momak imati tek 24 god..a onda posle još dve god u nba ako bog da tek će biti u najboljim igračkim godinama![]()
Sta je sa Darkom Milicicem ? jel ce se on vratiti na parket ?
Danas moj klinac uzeo loptu pa taba po kuci otkad je dosao iz skole.....Zaneo se u neke svoje misli, pa taba i sutira na zamisljeni kos, i sve kad sutne podigne visoko ruke uvis i pobednicki vikne: Bogdanovic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Коста, поента је да и дете, на прву, види, оно што ти ниси видео годинама.
Daleko si ti od poente............
Tim: Parker,Ibaka,braca Gasol,Nowitzki,Batum,Diaw,Belinelli...![]()