Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok svako ima svoje misljenje... samo me zanima da li mozda znas da li ce nastaviti karijeru ili je batalio kosarku ? ...Mimo ove price o Darku,mi cemo za EP biti dosta jaci za one igrace koji nisu igrali na SP-u zbog povrede. Na narednom prvenstvu ce nam dosta pomoci Nedovic,Keselj,Lucic,Macvan,Erceg i Savanovic... I da li moze da mi neko odg. na trece pitanje a to je da li mi imamo od 16-17-18 godina nekog igraca za koga se pretpostavlja da ce biti veliki igrac tipa kao Bogdan.Cuo sam mislim kod Dejana Andjusa kad je gostovao Jakovljevic da je spominjao nekog Reganova,Arnautovica a i to da su kadeti osvojili EVRO Ligu . Moze neko da mi objasni i prokomentarise ovo o klincima.Pozdrav

Ok svako ima svoje misljenje... samo me zanima da li mozda znas da li ce nastaviti karijeru ili je batalio kosarku ? ...Mimo ove price o Darku,mi cemo za EP biti dosta jaci za one igrace koji nisu igrali na SP-u zbog povrede. Na narednom prvenstvu ce nam dosta pomoci Nedovic,Keselj,Lucic,Macvan,Erceg i Savanovic... I da li moze da mi neko odg. na trece pitanje a to je da li mi imamo od 16-17-18 godina nekog igraca za koga se pretpostavlja da ce biti veliki igrac tipa kao Bogdan.Cuo sam mislim kod Dejana Andjusa kad je gostovao Jakovljevic da je spominjao nekog Reganova,Arnautovica a i to da su kadeti osvojili EVRO Ligu . Moze neko da mi objasni i prokomentarise ovo o klincima.Pozdrav

Pominjao je Jakovljevic da zvezda ima opasne klince kojima predvidja uspesnu NBA karijeru. E sad njega je Covic otpustio iz glupih razloga, da li ce to sputati te momke ili ne vreme ce pokazati. Inace Jakovjevic je stvorio Bogdanovica to pominje u svakoj emisiji :lol:

Mlađi Aranitovic je odličan, gledao sam par puta Vanju Marinkovića iz KKP odličan je. Ko zna koliko je odličnih mladih tipa Jovića nepoznato, treba gledati Megu. Ali dug je put do seniorskog reprezentativca.

Mas okrenulo se sve.kako se kaze "tocak se zavrteo".klinci po ulici ne pominju vise tenis i Djokovica, niti Mesija i Ronalda, nego samo kosarku.....
Ne znam kako je u drugim mestima, ali ovde kod mene je trening klinaca bas odlicno organizovan, i kao privatne kosarkaske skole, ali i kao skole pri savezu.........a to jendog dana zasigurno donosi medalje sa najvecih takmicenja........
I najveca stvar u tom "okretu tocka" je sto je nasa kosarka dobila trenera za dugo godina unapred, trenera dostojnog svake paznje i postovanja.

Na narednom prvenstvu ce nam dosta pomoci Nedovic,Keselj,Lucic,Macvan,Erceg i Savanovic...
Nedoviču se sad lomi karijera, u narednih par sezona će se videti da li će da bude ozbiljan igrač ili večiti talenat
Kešelj - ne znam ni da li igra ozbiljno igde
Lučić - samo da ga zaobiđu povrede
Mačvan - limitiran igrač
Erceg - može da pojača, ionako smo tanki na 4
Savanovć - stižu ga godine, teško će moći da se bije sa životinjama na 4

Lučić - Simonović
Erceg - Birčević
Nedović - Jović
Milosavljević - Štimac (znam da nisu na istoj poziciji ali zaista mislim da nam nije potreban)
Jokić - Katić

I sine na evropskom samo da kažemo: gde ste mačke :cool:

- - - - - - - - - -

Znači samo ove da zamenimo i brate ova repka uopšte nije naivna!!!

Svi smo mi tako nekad pocinjali, ali mi smesno gde nadje bas Bogdanovica, pored sve moje price ovde zadnjih meseci......
Ali neka ga...........I njega i Bogdanovica......

Kako kaze Slodoban Aligrudic u"Secas li se....": Je.b`o mu ja mater.....:D

šta znam...meni se bogdan mnogo sviđa kao igrač...samo da nabaci još jače samopouzdanje da kad prođe sa trojke ka košu naglo stane na skok šut i biće mali ubica...ej kad pomisliš da će za dve godine kod željka momak imati tek 24 god..a onda posle još dve god u nba ako bog da tek će biti u najboljim igračkim godinama :D

šta znam...meni se bogdan mnogo sviđa kao igrač...samo da nabaci još jače samopouzdanje da kad prođe sa trojke ka košu naglo stane na skok šut i biće mali ubica...ej kad pomisliš da će za dve godine kod željka momak imati tek 24 god..a onda posle još dve god u nba ako bog da tek će biti u najboljim igračkim godinama :D

Sad ne znam sta da kazem.
Bio sam ubedjen da nece postati veliki kosarkas,medjutim na ovom prvenstvu je u nekim momentima pokazao kapacitet da postane veliki(prakticno najvise protiv Francuza kada se lomilo).
Ono cega se bojim je bas taj odlazak kod Obradovica.........Bjelica je tamo prakticno nazadovao, zasto bi bilo drugacije sa Bogdanovicem?
Nije bas Obradovic poznat po tome da stvara igrace, a cak iako je to znao, kroz sve ove godine kada je uvek imao neograniceni budzet, sigurno je i to zaboravio.
Videcemo............Po meni je trebao da ode u neki manji klub u Evroligi, sa manjim pritiskom na rezultate, sa vise slobode u igri..........Ali j.bg. o tome je odlucivala prazna kasa Partizana.

Danas moj klinac uzeo loptu pa taba po kuci otkad je dosao iz skole.....Zaneo se u neke svoje misli, pa taba i sutira na zamisljeni kos, i sve kad sutne podigne visoko ruke uvis i pobednicki vikne: Bogdanovic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D :D:D:D:D

Коста, поента је да и дете, на прву, види, оно што ти ниси видео годинама.

e aj ne zezam se sad
taj bogdanovic
mn zaostaje u fizici :think:
nzm zasto prva asocijacija je Stauskas :lol:
da Stauskas ima raspon ruku kao Bgd bio bi n e z a u s t av l j i v
i obratno
da ima Bgd prvi korak,skok,stabilnost i spremu Stauskasa ubacio bi Amerima 20tak+ :think:

0:29 cucanj oko 140-150kg :think:

- - - - - - - - - -

fali ti 2jka
koga uzimas ?

broj tri je glavna karika ekipe
primarno zaduzenje :defanziva
buduci da ima ubedljivo najbolje fizikalije
da stavi dzep najboljeg protivnickog napadaca,ili vise njih odjednom,znaci od 1 do 4 moze sve da cuva,izbacuje dupetom sve iz reketa,sece liniju dodavanja,sprecava kontre i sve ostalo
ovi ce vec da smuljaju nesto u napadu pa nisu tolko sapeti
egal zavrsnica,
aj nema smisla neka udje i Bogdanovic da sutne koju,sredice mu odlican blok defanzivac,da ima dvoljno prostora da suta....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back