Претерасте га. Постоје ваљда допинг контроле?

То су црнци, скачу и трче више и брже од белаца. Имају боље предиспозиције у овом спорту. Исто тако, у хокеју нема шта да траже.
Americki igraci ne podlezu doping kontroli, to je bio uslov da uopste NBA pusta svoje igrace na FIBA takmicenja.
Pa imas i crnce iz Angole, Senegala i drugih ekipa , koji su cak i cistokrvniji crnci od njih , pa opet ni priblizno ne skacu ovako i ne trce.
Doduse ja mislim da je sad stvarno bezveze vaditi se na to , Amerikanci se mozda kljukaju koje cime , nije to sad ni neka tajna, ali opet cim su nasi pristali da igraju sa njima , mislim da je onda bezveze traziti u tome alibi.
Nazalost ponavlja se finale iz 2009-e , gotovo isti scenario.
Steta za nas , lepo smo otvorili utakmicu , ali nakon one serije trojki u prvoj cetvrtini totalno smo se pogubili , odjednom kao da smo izgubili igru, nema vise one neke energije, naboja, akcija , cak smo i bacanja poceli da promasujemo, sut za 3 i ne postoji u nasoj igri.
Iskreno mislim da nije bas ovolika razlika koliko rezultat pokazuje, relativno smo uspeli da iskontrolisemo skok , nismo primili mnogo poena iz kontra napada, ali mislim ubacili su za poluvreme 11/12 trojki , sto nisu jos nikad uspeli , sto je stvarno ono.........
Takodje dali su skoro 70 poena za poluvreme, a to nisu uspevali ni protiv Devicanskih Ostrva, Tunisa i slicnih ekipa , stvarno previse.
Mislim da se kod nasih bas primecuje da im fali iskustvo igranja protiv ovakvog protivnika, mislim da mi ni fizicki mnogo ne zaostajemo za njima i imamo igrace koji itekako mogu da im pariraju u tom segmentu, nasi su izasli na teren da im pokazu da mogu da igraju sa njima, ali umesto da su iskusno usporili igru i naterali ih da igraju 5 na 5 , nasi su naivno uleteli u ritam koji njima odgovara.
Nasima stvarno treba cestitati i skinuti im kapu , treba ih podrzati , ali ne treba ih sad dizati u neke zvezde , praviti od njih nekakve mitoloske likove i urbanove mitove , govoriti kako su najbolji na svetu...........itd , jer ipak daleko su jos od toga.