Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam mogao juče da se javim. Potpuno sam se ispraznio, bukvalno sam se tresao. Ovako strašno mi je bilo jedino kad je Rašić odlučio slobodnjacima protiv rvata...
SVAKA ČAST na borbi i umeću. Ovaj uspeh je višestruko prevazišao očekivanja svih nas, pa čak i pivopije iz Austrije, iako on sad tvrdi kao on jedini verovao, ostali su bili negativni. :lol: :super: :super: :super:
Sve ostalo ste već napisali. Jedino niko još nije dao rešenje za ona udvajanja koja su nas dovela do neizvesnosti. U nekim trenucima smo potpuno izgubili napad. Nadam se da Amerikanci to nisu gledali ili da će Đorđević naći način da prevaziđemo taj problem.

Nisam mogao juče da se javim. Potpuno sam se ispraznio, bukvalno sam se tresao. Ovako strašno mi je bilo jedino kad je Rašić odlučio slobodnjacima protiv rvata...
SVAKA ČAST na borbi i umeću. Ovaj uspeh je višestruko prevazišao očekivanja svih nas, pa čak i pivopije iz Austrije, iako on sad tvrdi kao on jedini verovao, ostali su bili negativni. :lol: :super: :super: :super:
Sve ostalo ste već napisali. Jedino niko još nije dao rešenje za ona udvajanja koja su nas dovela do neizvesnosti. U nekim trenucima smo potpuno izgubili napad. Nadam se da Amerikanci to nisu gledali ili da će Đorđević naći način da prevaziđemo taj problem.

Ovakve emocije i euforiju samo basket moze da probudi u meni, osecaj je neverovatan. Odlicno se secam slavlja i adrenalina 2001 i 2002 godine, proslo je dosta godina od tad ali emocije su ostale iste. Moram pomenuti jos dve tekme a to su ona u polufinalu protiv Slovenije 2009 i 1/4 finale protiv Spanije 2010. To su tekme koje nikad necu zaboraviti i kojih cu se uvek rado secati :)

InformalWealthyGopher.gif

Malo fer-pleja od sinoć. Savršeno korektna utakmica sa obe strane, i veliko hvala Francuzima što su bili bolji od Španaca - mogu zamisliti na šta bi ličila sinoćna utakmica da smo igrali protiv Španije, i da je bilo onako neizvesno do kraja.

Francuzi su gospoda u odnosu na ciganjerose iz Španije.Na - 18 nije bilo nesportskih poteza,padanja,prenemaganja pred sudijama ... Španci bi,sa druge strane,lepu polufinalnu utakmicu napravili odvratnom za gledanje.

Posebno mi je drago što je Bogdan onom trojkom i prodorom u teškim trenucima postao igrač i što će mu to dati neophodno samopouzdanje. U finalu nas Ameri sigurno pobeđuje, ispod 20 razlike će biti uspeh. Ja očekujem +15-17 za njih. Inače, juče sam u kafiću kad smo prognozirali rekao +5 za Srbiju i obistini se. Da sam se kladio rekoše mi da bih uzeo velike pare.

:guza: :mrgreen:

A sto mojne, leba ti ?
Ja im zelim da pobede ili sto sam zensko pa se mesam u muska posla :mrgreen:

sutra navijam za nase...:)

E to, to... :mrgreen:

A za ovo zadnje: da, valja napomenuti...ne podrazumeva se ipak svakom to. :lol:

Не знам чему толика ложана на коментатора. Лик ради за Фибу и убацује изразе из језика чије репрезентације посматра(me gusta, voila).
Има неки интервју, лик је наставник и има ученике Србе па су му они рекли те изразе.

Мада гледао сам снимак на ЕСПН-у, ликови су свршили на Теодосића. У једном моменту први се пита зашто Теа нема још код њих а други одговара како му је примамљивије да буде главни глумац у Чикагу, него споредна улога на Бродвеју.

- - - - - - - - - -

Pa ovako lošu odbranu ni djeca ne igraju.

Боли га туки...

Francuzi su gospoda u odnosu na ciganjerose iz Španije.Na - 18 nije bilo nesportskih poteza,padanja,prenemaganja pred sudijama ... Španci bi,sa druge strane,lepu polufinalnu utakmicu napravili odvratnom za gledanje.

Да, било милина гледати. Не би ми било криво и да су наши изгубии, у оном смислу, ко што би ми било да су изгубили од неких искомлексираних Хрвата или шпанских говнара.

Imaš li komentar na Bogdanovu igru u poslednjih 5 minuta? Prodori, asistencije i naravno trojka u finišu polufinala SP valjda su dovoljni za nekog ko je tek napunio 22?

Ja sma svoj komentar vec dao............Svaka mu cast na onome sto je prikazao u poslednjoj cetvrtini.
Svaka mu cast, jer d anije bilo njega mi bi mec izgubili.jednostavno je video da niko vise ne moze, i uzeo loptu, pa sta bude.....
To NIJE radio do sada na prvenstvu, cak ni u naznakama......
To jasno POKAZUJE da MOZE da postane i najveci od najvecih.
Ne bih sad o njegovim godinama, jer su godine relativna stvar(mnogi veliki igraci su u tim godinama vec bili veterani),neko ranije neko kasnije sazri, prvi primer je bas Teodosic.

Сада кад са ове дистанце анализирам Ђорђевића, поступао је попут Сун-цу, великог стратега ратовања. Навучеш противника, да помисли како си слаб и неорганизован, а онда га поклопиш коњицом коју си чувао у највећој тајности.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back