Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Ja nisam ni spavao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad mi je utisak večeri Saletova emotivna izjava posle utakmice, hebote nije mala stvar njega rasplakati. Mislim da Amere čeka najtvrđi meč na šampionatu, ako nas dobiju dobiće nas isključivo zbog svog monstruoznog skakačkog potencijala. Stvarno mislim da ih možemo dobro oznojiti ako ih maksimalno umrtvimo, a pokazali smo već da smo taktički prejaki i neverovatno disciplinovani.
Evo i ja nisam mnogo mogao da spavamSad mi je utisak večeri Saletova emotivna izjava posle utakmice, hebote nije mala stvar njega rasplakati. Mislim da Amere čeka najtvrđi meč na šampionatu, ako nas dobiju dobiće nas isključivo zbog svog monstruoznog skakačkog potencijala. Stvarno mislim da ih možemo dobro oznojiti ako ih maksimalno umrtvimo, a pokazali smo već da smo taktički prejaki i neverovatno disciplinovani.
NEMA PREDAJE, da parafraziram Spartance:
HOĆETE ZLATO? DODJITE I UZMITE GA.

Ma klasika. Negativci.
Srpski Bar.![]()
Nego....gde ste? Nije valjda da sam prvi budan danas? Slabi ste.![]()
neverovatno da smo zadnju cetvrtinu primili 39 poena . nesto tu debelo nije stimalo
- - - - - - - - - -
i evo vecine koseva
Imaš li komentar na Bogdanovu igru u poslednjih 5 minuta? Prodori, asistencije i naravno trojka u finišu polufinala SP valjda su dovoljni za nekog ko je tek napunio 22?

Ја сам пиво из пластике избацио 2003 године. Пластична амбалажа је злочин према пиву.![]()
E dobro ako je Loki, nešto mi se učinilo da je utanjio s glasom![]()
Leptejebo šta je ovom Batumu večeras
![]()
Malo fer-pleja od sinoć. Savršeno korektna utakmica sa obe strane, i veliko hvala Francuzima što su bili bolji od Španaca - mogu zamisliti na šta bi ličila sinoćna utakmica da smo igrali protiv Španije, i da je bilo onako neizvesno do kraja.
... al imam jednu interesantnu informaciju 
Jakub Wojczyński @Wojczyn · 2h
In 2007 Marković, Raduljica & Serbia beat Curry & USA in FIBA U-19 WC final. Batum, Diot & France got bronze. Story continues? #Spain2014
Ja sam napisao da ce Bogdan da obavi posao. Nekad sa neverovatnim trojkama, nekad sa ulazima, asistencijama, sigurnim slobodnim bacanjima. On i Teo su na kraju izneli teret, ali i svi ostali su bili odlicni, Niko nije podbacio.![]()
Gledam statistiku, dobro Batum ubedljivo najbolji igrac utakmice ali Teodosic je imao 5/7 za tri tj. 71% sto je bolji procenat od Batuma bez obzira sto je ovaj dao 3 trojke vise. On im je dao pola poena jbg. Vidi se totalno drugacija taktika u odnosu na predhodne dve utakmice gde smo imali dosta suteva za tri. Sada samo 15 suta. Videcemo sta ce Sale pripremiti za Amere. Kod njih je najveci problem taj njihov nenormalni skok protiv koga niko nema leka.
Imaš li komentar na Bogdanovu igru u poslednjih 5 minuta? Prodori, asistencije i naravno trojka u finišu polufinala SP valjda su dovoljni za nekog ko je tek napunio 22?
Ma klasika. Negativci.![]()
Ne, nego mi po imenima nismo u TOP 8 tima na prvenstvu. To je cak i dobro tako razmisljati, jer to znaci da je ovaj uspeh jos veci, nego da ljudi razmisljaju kao vi, da je Kalinic najbolji igrac na svetu.

A ako smo vec stigli do polufinala sa Francuzima, taman da im vratimo za poraz u grupi, i eto ti i finala.
A u finalu se nikad ne zna, sta ako Bircevic i Katic eksplodiraju sa po 20 poena svaki, eto ti zlata oko vrata i nas 200.000 kako ih cekamo na Surcinu...![]()