Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego..........Nikako da navatam nekog od vas strucnjaka , da se kladimo?
U šta god hoćeš ...

Samo ste jaki na recima, i to uglavnom POSLE utakmica?
Jebbiga, moje najjače reči su bile da sačekamo Vladin učinak pa da mu "sudimo"... Jedini stručnjak si bio ti, prognozirao si propast Partizana i to PRE utakmica, a "diletant" te je na našu radost uveliko razočarao, kao i Željko ...

Sada opet palamudiš i kenjjaš, bez ikakvih argumenata i pokrića i još nađeš drskosti da nekog podjjebavaš i hoćeš opkladu ...

Kosta, ako do sada nisi shvatio da si predmet sprdnje na ovom delu foruma (i to zahvaljujući tvojoj stručnosti i prognozama), onda i ne znam da li ima smisla prihvatiti opkladu, biće krajnje izvestan rezultat, a sam sebe si i previše ponizio svojim postovima, tako da mi ne bi ostavio prostora da dodatno istaknem tvoju "stručnost" ...

U šta god hoćeš ...

Jebbiga, moje najjače reči su bile da sačekamo Vladin učinak pa da mu "sudimo"... Jedini stručnjak si bio ti, prognozirao si propast Partizana i to PRE utakmica, a "diletant" te je na našu radost uveliko razočarao, kao i Željko ...

Sada opet palamudiš i kenjjaš, bez ikakvih argumenata i pokrića i još nađeš drskosti da nekog podjjebavaš i hoćeš opkladu ...

Kosta, ako do sada nisi shvatio da si predmet sprdnje na ovom delu foruma (i to zahvaljujući tvojoj stručnosti i prognozama), onda i ne znam da li ima smisla prihvatiti opkladu, biće krajnje izvestan rezultat, a sam sebe si i previše ponizio svojim postovima, tako da mi ne bi ostavio prostora da dodatno istaknem tvoju "stručnost" ...

Odlicno.
Evo konacno da i ja izgubim opkladu........
Ja kazem da nemamo sanse da osvojimo medalju na narednom EP.
Eto, jedna dzentlmenska opklada, 100 evra.
Cisto da bude zanimljivo, a opet ne preskupo......
Naravno, sem novcanog dela, posebna poslastica ce biti dodatno zeza.nje posle osvojene opklade......

Sto se drugog dela tvog komentara tice, ja sma eto mnogo glup pa ne shvatam da sam predmet sprdnje.......
Tim pre , da me naucis pameti, pa lepo prihvatis opkladu, i dodas jos malo sprdnje na moj racdun?
Jos bih za kraj, voleo da cujem , sta sam ja to palamudio, po tvojim recima?
Palamudio da je trebao Milicica da zove?
Pa ako ti tvrdis da imamo centra kvalitetnijeg od njega, onda to vise govori o tvom kosarkaskom znanju........Ko tu onda ustvari palamudi?
Ako govoris da on ne moze da igra jer nije dobar za ekipu, kako su onda za ekipu dobri oni koji gledaoce gadjaju flasama, ili na utakmici protivnika gadjaju stolicama?Ko tu palamudi?
Bas volim kada se tako "sprdas" sa mnom.........Umreh od smeha, na tvojim argumentovanim odgovorima......
Nadam se da ces prihvatiti opkladu.
Mozemo je i duplirati.
Preko toga vec nije u pitanju dzentlmenska opklada, nego kocka, cemu nije mesto ovde........
PS: Covek postavi dokaz da je Krstic odbio nastup za reprezentaciju, i naravno niko od vas strucnjaka se nece naci da odgovori na to....Zasto?
Pa zato sto ste jaja.re, koje cim postane malo "gusto" pobegnete.......Eto zasto.

Poslednja izmena:
Odlicno.
Evo konacno da i ja izgubim opkladu........
Ja kazem da nemamo sanse da osvojimo medalju na narednom EP.
Eto, jedna dzentlmenska opklada, 100 evra.
Cisto da bude zanimljivo, a opet ne preskupo......
Naravno, sem novcanog dela, posebna poslastica ce biti dodatno zeza.nje posle osvojene opklade......
Ima još tri meseca do EP-a, pošto nisam materijalista i nikad nisam hteo da uzmem pare na opkladama, naćemo nešto prikladnije, od čega ćemo svi mi na ovom podforumu imati koristi a ne samo ja ...

Jos bih za kraj, voleo da cujem , sta sam ja to palamudio, po tvojim recima?
Blokiraćemo forum samo ako bi počeli od ljudi koji su upropastili srpsku košarku ... Ceo forum zna šta si palamudio ...

Palamudio da je trebao Milicica da zove?
Pa ako ti tvrdis da imamo centra kvalitetnijeg od njega, onda to vise govori o tvom kosarkaskom znanju........Ko tu onda ustvari palamudi?
To su sigurno sveže tvrdnje sa tvoje strane koje nisam stigao da iščitam, tako da to nisam ubrajao u palamuđenje ...

Moje košarkaško znanje (koliko god skromno bilo) mi govori da je Darko naš najtalentovaniji centar, a da bi bio najbolji mora konstantno da manifestuje taj talenat ... Darko u jednoj utakmici razbije Dankana, u sledećoj Gasola, a onda ga deset tekmi nema nigde ... Ja bih bio najsrećniji kad bi on svaku utakmicu za našu repku igrao kako ume, i sa Krletom u tandemu imali bi najjači centarski par Evrope, ali on ima druge probleme, na utakmici deluje beskrvno i kao da mu uvek fali motiva i energije ...

Ako govoris da on ne moze da igra jer nije dobar za ekipu, kako su onda za ekipu dobri oni koji gledaoce gadjaju flasama, ili na utakmici protivnika gadjaju stolicama?Ko tu palamudi?
Teo je košarkaški odrastao sa 80% repke, sa njima se naosvajao tuce zlatnih medalja u mlađim kategorijama, tako da nema ni promil šanse da on remeti timski duh ili unosi neku nervozu kao Jarić i Rakočević onomad ... Krle im je kapiten, tako da je najodgovorniji za sve njih, a nama je timski duh najjače oružje ... I Bodiroga se na terenu tukao sa Tomićem, a pa je bio najbitnija karika, kako na terenu tako i van njega ...

Ja za Darka ne tvrdim da će uništiti sve što su ovi momci napravili u ove dve godine, on je meni posle onog gesta sa klincima postao jako drag igrač, ali on je pre delovao tako, što kroz intervjue, što kroz određene prepotentnosti ... U poslednjih par godina, od kad je postao ćaća, deluje mirnije i stabilnije ...

Ma nije samo to u pitanju.
U pitanju je razlika izmedju toga sto je Milicic svojim recnikom POSLE utakmice, brukao samo sebe, jer je u svoje ime pricao, i Krstica i Teodosica koji su ZA VREME utakmice brukali CELU reprezentaciju i dres zemlje koji nose, svojim ponasanjem na parketu........

Pa koji dres nosi ovaj Zimzeleni Balvan dok laje k'o kočijaš, slepče? :lol:

Da, mnogo je gore kada brukas samo sebe.
A to sto ovi brukaju drzavu.Pa i nije neka drzava.......Zar ne?

Ne znam što ovo odmah ne izbrisah... valjda zato što su tvoje izjave uvek instant urnebes, i udaraju bold ovoj tvrdnji iznad. :lol:

Sto se tice citirane Miliciceve izjave oko toga da "igra", ja ne videh da je navedeno da on ZAHTEVA, koliko ce igrati, kako i sta..........on samo kaze da misli da zasluzuje da igra.....I sta je u toj izjavi strasno?
Ili ti mislis da reprezentacija ima dovoljno KVALITETNIJIH centara od njega?

Naravno da nisi video da ZAHTEVA, kad govedo UCENJUJE, skoro pa otvoreno.
ako budem u reprezentaciji a ne budem igrao, onda samo gubim dane.
Tom logikom ima mesta samo za njih petoricu... :dash:

I samo infantilan 'stručnjak' može toliko slaboumno da spinuje tako jasnu izjavu kakvu je Balvan dao, koja se svodi na sledeće: ILI ĆU IGRATI, ILI ME NEMA.
Stvarno misliš da bi ga neko iz Saveza nahvatao na semantiku 'tražio si igranje, evo ti dve sekunde k'o Peđi u trećoj utakmici'... ili je jasno i glasno tražio zavidnu minutažu?

Ima još tri meseca do EP-a, pošto nisam materijalista i nikad nisam hteo da uzmem pare na opkladama, naćemo nešto prikladnije, od čega ćemo svi mi na ovom podforumu imati koristi a ne samo ja ...

Nikakav problem gospodine.
Ja cu svoj eventualni dobitak , odmah po dobijenoj i isplacenoj opkladi, uplatiti u dobrotvorne svrhe, sto cu dokazati ovde uplatnicom......
Tako da ce ti odmah pasti u vodu cela prica oko koristi ili ne.........Mozes i ti to da uradis, slobodno.......
Ja hocu da te ta opklada zaboli po dzepu...To ce najvise da te boli, jer ovde cim postane "gusto" pobegnes u ilegalu, time izbegavajuci duhovnu bol, i svaki moralni obzir.......

Ja hocu da te ta opklada zaboli po dzepu...
Mene džep boli samo kad imam love u njemu, ozdravi onog momenta kad ga trampim za vino u kavani ili kad ga poklonim nekom ... Mnogo više me bole neke nematerijalne stvari ...

To ce najvise da te boli, jer ovde cim postane "gusto" pobegnes u ilegalu, time izbegavajuci duhovnu bol, i svaki moralni obzir.......
Podseti me kad se zgusnulo i u kakvoj sam ilegali bio?

Što se tiče ilegale, dovoljno je pomenuti 'treninzi kod Bobija Najta'... :lol:

Jednostavno ne mogu da odgovaram na tvoje nebuloze, ali ovui ne mogu da precutim.........Ilegala?
Ja sam bio na kampu reprezentativnih selekcija SFRJ u Puli 1982(ili ce biti 1983, davno je bilo pa ne mogu da razlucim precizno) kao igrac, i imao sam ccast da mi nekoliko treninga drzi Bobi Najt , Kresimir Cosic........
Na to sma vec odgovorio ranije, ali ti izgleda imas problema sa citanjem.......
Sto sr tvog prethodnog komentara tice, punog nebuloze, spomenucu samo jednu:
Milicic je POSLE utakmice davao intervju za stampu.....Intervju za stampu daje igrac, i iznosi sovje licno vidjenje i svoje licne poglede, i time velica ili blati SEBE prvenstveno..........
Na terenu kada udaris protivnika stolicom, to nisi uradio ti, nego je uradio igrac reprezentacije TOKOM meca u kojem PREDSTAVLJA tu drzavu.......
Moro.nu, znas li razliku izmedju te dve stvari?

Mene džep boli samo kad imam love u njemu, ozdravi onog momenta kad ga trampim za vino u kavani ili kad ga poklonim nekom ... Mnogo više me bole neke nematerijalne stvari ...

Podseti me kad se zgusnulo i u kakvoj sam ilegali bio?

Namam ja sad vremena da se bakcem sa secanjima.
Hoces ti da se kladis ili neces?
Ti rece, da ne citiram opet" u svako doba"....
Ili je to u prevodu "nikad"?
Lepo potkrepis svoju reputaciju, i dodas jos malo sprdnje na moj racun.......

Namam ja sad vremena da se bakcem sa secanjima.
Onda nemoj ni bacati mamac ako ne znaš da pecaš ... Moja jedina ilegala može biti izazvana onemogućenim pristupom internetu, a nikako sramotom ... Ako se i pogreši, što je i normalno, najmanji je problem posuti se pepelom ...

Hoces ti da se kladis ili neces?
Naravno da hoću, ti ćeš od mene dobiti novce ako ja izgubim, a za moj dobitak ću zahtevati nešto drugo, imamo vremena do septembra da smislim šta ...

Onda nemoj ni bacati mamac ako ne znaš da pecaš ... Moja jedina ilegala može biti izazvana onemogućenim pristupom internetu, a nikako sramotom ... Ako se i pogreši, što je i normalno, najmanji je problem posuti se pepelom ...

Naravno da hoću, ti ćeš od mene dobiti novce ako ja izgubim, a za moj dobitak ću zahtevati nešto drugo, imamo vremena do septembra da smislim šta ...

Ne moze tako.......Ja mogu svoje kosarkasko neznanje da platim 200 evra kladeci se s tobom........Ili 100 kako zelis........
Ocekujem od tebe da i ti toliko platis svoje kosarkasko znanje......
A ti novac baci u reku, radi sta zelis s njim, kad dobijes...........
Ja samo trazim DECIDNU potvrdu opklade ovde, bez izvrdavanja..................Znaci.....Kazes lepo....Prihvatam........I to je to.....

Jednostavno ne mogu da odgovaram na tvoje nebuloze, ali ovui ne mogu da precutim.........Ilegala?
Ja sam bio na kampu reprezentativnih selekcija SFRJ u Puli 1982(ili ce biti 1983, davno je bilo pa ne mogu da razlucim precizno) kao igrac, i imao sam ccast da mi nekoliko treninga drzi Bobi Najt , Kresimir Cosic........

Naravno, a pre toga si se kurčio kako te je trenirao Bobi Najt, u pokušaju boldovanja svojih 'ekspertiza' i košarkaške potkovanosti... da bi se na moje konkretno pitanje ispostavilo da je jedva prošao pored tebe.
Dakle, tebe ne svrbe nebuloze, njih bi jedva dočekao; ali, od argumenata bežiš kao LeBron od lopte u poslednjoj četvrtini, sve se sakrivajući baš iza sopstvenih infantilnih trabunjanja... iliti nebuloza, da uprostim tvojim ganglijama.

Na to sma vec odgovorio ranije, ali ti izgleda imas problema sa citanjem.......

Reče čovek koji prosto izignoriše činjenice u faci.

Sto sr tvog prethodnog komentara tice, punog nebuloze, spomenucu samo jednu:
Milicic je POSLE utakmice davao intervju za stampu.....Intervju za stampu daje igrac, i iznosi sovje licno vidjenje i svoje licne poglede, i time velica ili blati SEBE prvenstveno..........Na terenu kada udaris protivnika stolicom, to nisi uradio ti, nego je uradio igrac reprezentacije TOKOM meca u kojem PREDSTAVLJA tu drzavu.......

To čak ne bi prošlo ni kod nekoga ko ne prati košarku, kad vidi dres prvo što bi pitao bilo bi 'odakle je ovaj balvan?'... odnosno, video bi čiji je dres.
Inače, sad ti budi pametniji od FIBA, pa objasni kako to da nije kažnjena zbog tuče CELA REPREZENTACIJA, već samo igrači?
Shvati, mali Perice, da su taj dres blatili isto i oni i Zimzelen... shvati, ako imaš čime.
Inače, moje lično mišljenje je da ga oni tom tučom nikako nisu osramotili, jer je tuča bilo i biće, posebno u pripremnim periodima kad su igrači našpanovani i pucaju od fizikalija, a on svojim izjavama itekako jeste, s obzirom da je pominjao i ćerke sudijama... a po tome je jedinstven, na žalost reprezentacije ove zemlje.

Moro.nu, znas li razliku izmedju te dve stvari?

'Morona', kao i ove 'jajare' od pre par postova, i 'idiote' od ranije, spakuj majci i ocu, sa sve mašnicom na kojoj piše 'nedostatak kućnog odgoja'. Naravno, on uspešno menja nedostatak argumenata... a mene ič ne dotiče, jer sve govori o tebi, a o meni ništa.
Meni samo pokazuje da ste istu (Bečku) školu pohađali i ti i Miličić... :mrgreen:

Ne moze tako.......Ja mogu svoje kosarkasko neznanje da platim 200 evra kladeci se s tobom........Ili 100 kako zelis........
Ocekujem od tebe da i ti toliko platis svoje kosarkasko znanje......
Pa ja sam ti i rekao da ću platiti, nije mi problem ... Problem je što nikad nisam uzimao novac za opkladu koju dobijem, jer kad se neko tako kurčči i hvali onda hoću da se odrekne nečega što mu više znači od običnog parčeta papira koji zaradiš za nedelju dana ...

Aj' šta nasedaš na kostine gluposti, samo spamujete bezveze. Kad se kladiš u 100e na rezultat to nije dokazivanje košarkaškog znanja, kao što ovaj misli, to se zove klađenje i ima veze sa košarkaškim znanjem koliko i sa kockom.

Ako osvojimo zlatnu medalju, sasvim je dovoljno da kvotujemo kostinu izjavu od sada. Pa će biti ko ono kad je prognozirao da Partizan neće osvojiti ni domaću ligu, kamoli NLB. Onda kad mu natrljaš to na nos, onda će da pita "gde samo to pogrešio kad sam rekao da Vlada nije pravi trener za Partizan?" :lol:

Dovoljna satisfakcija.

Ajmo ponovo... Kao prvo nadam se da Darko Milicic nije pozvan da igra za reprezentaciju zato sto je to njegova odluka(u tom slucaju neka mu je sa srecom) ili zato sto se ceka za olimpijske igre. Kao drugo, ja sam vec postavio kako je KAPITEN nase reprezentacije odbijao da igra za nju a ovde se pljuje Darko. Cak sta vise Krstic i Milicic su samo jedanput igrali u istoj reprezentaciji: 2005 u Beogradu tako da mi mozda pada na pamet da postoji neki sukob i na toj relaciji-da Krstic nije zeleo da igra 2006-07 zbog Milicica. Sve u svemu, kao sto Kosta rece:
PS: Covek postavi dokaz da je Krstic odbio nastup za reprezentaciju, i naravno niko od vas strucnjaka se nece naci da odgovori na to....Zasto?

Ako kapiten daje ovakav primer neodazivanja reprezentaciji i to je u redu, ili Teodosic koji zapocinje tucu u trenutku dok ga razdvajaju-kao i Krstic koji je krenuo, ne da razdvaja vec da bije onog crnca pa posle bezi i gadja ga stolicom, Teodosic gadja navijaca dok mu je selektor na klupi njegovog tima... zasto su toliki problem Miliciceve psovke? Jel to mnogo veci greh od ovih?

Generalni direktor Košarkaškog saveza SCG Predrag Bojić naveo je „činjenično stanje“ da je Krstić odbio da igra za nacionalni tim i da je ignorisao poziv selektora i njega za nastup u reprezentaciji.

"To je prvi slučaj u košarkaškoj organizaciji da se igrač ne javi selektoru i obavesti ga da li želi da igra za reprezentaciju ili ne. Mi smo svakodnevno nastojali da sa njim stupimo u kontakt, čak i preko nekih ljudi, i objasnimo mu koliko je važno za našu košarku i zemlju da igra, ali bez uspeha", rekao je Bojić.
Međutim, i ove godine smo imali primer da igrač odbije poziv. Vule Avdalović odustao je od priprema za EP pravdajući se povredom.

- Da, ali mislim da on greši, kao što sam i ja pogrešio ranije kada sam dva ili tri puta odbio da igram zbog povreda. Doduše, tada sam se malo čuvao i zbog ugovora, ali shvatio sam da pripreme sa reprezentacijom mogu samo da ti pomognu da se dobro spremiš za sezonu.

Evo sta govori kapiten...

Krle je jednom odbio da igra zbog svojih interesa, posle se javno pokajao i od tad ne propusta reprezentativne akcije.
Milicic je DVA puta odbio da igra za repku i nijednom se nije pokajao, i jos ocekuje da ga Duda moli.
Duda mu je prosle godine ponudio prijateljsku ruku, on ga je odjebao i kraj price.

Trebao ti je ceo dan(od prvog pominjanja ove price) da smislis dovoljno "dobar" izgovor?:rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:

Ako je samo jednom odbio, onda u redu, izvinjavam se..........Jednom k`o nijednom.......:dash::dash::dash::dash: :dash::dash::dash::dash:

A i stolica mu je sama ispala iz ruke.........:rotf::rotf::rotf:

A Ivkovic nije video kada je Krsticu stolica ispala......:rotf::rotf::rotf:

ja ne znam shta vi sad drvite.
Ivkovic je dovoljno priznat struchnjak da se njegov izbor poshtuje (POGOTOVO posle minulog rada sa reprezentacijom) a da se kritike sachuvaju za posle, ako bude razocharavajuc rezultat.
Ja pre verujem Ivkovicu nego nekom tamo forumashu koji misli da bi MIlichic bio ovo ili ono. Jer da taj forumash ima nekog znanja, ne bi on na forumu sedeo vec bi bio selektor.

Ja Milicica ne bih zvao cak i da ima kvalitet igre Sekila u najboljim danima. Cak i kada bih uzeo vremeplov i saznao da cu sa njim osvojiti zlato, a bez njega biti poslednji- ni tad ga ne bih zvao.

A Teodosic je nas kljucni ofanzivni igrac, bez njega bi u ofanzivi bili obicna ekipa. A sa njim nismo obicni, jer je on posebna vrsta ofanzivnih igraca, koji su retkost u kosarci. Takav igrac da ima sut 15-0 na mecu, opet bi bio nas kljucni igrac u ofanzivi.

A medalju naravno da necemo uzeti, ne bi je uzeli sa bilo kojim igracima.

Poslednja izmena:
Jel to vazi i za Iliju Petkovica i Pizona? Jel se i njima pre veruje zato sto skoro niko ovde nije fudbalski trener? Da nisu mozda gresili i grese ljudi koji i njih prozivaju...

I samo da napomenem o onima koji pominju timsku igru... Darko Milici ima ove sezone 1.5 asistencija po mecu, a Krstic 0.4 iako je igrao pored Duranta, Alena... Zasto je onda Krstic veci timski igrac?

Poslednja izmena:
Jel to vazi i za Iliju Petkovica i Pizona? Jel se i njima pre veruje zato sto skoro niko ovde nije fudbalski trener? Da nisu mozda gresili i grese ljudi koji i njih prozivaju...

Ni Petkovic ni Pizhon za razliku od Ivkovica nisu napravili neki rezultat sa reprezentacijom na osnovu kog bi stekli kredibilitet. Ivkovic s druge strane ima dosta uspeha gurajuci svoju ideju. Nemash osnov da ga pokopavash.

Ni Petkovic ni Pizhon za razliku od Ivkovica nisu napravili neki rezultat sa reprezentacijom na osnovu kog bi stekli kredibilitet. Ivkovic s druge strane ima dosta uspeha gurajuci svoju ideju. Nemash osnov da ga pokopavash.

A glavna ideja mu je bila da sa svojim lobijem otera Cosica sa mesta selektora, pa preuzme gotov i selektovan tim?
I da mu u tom timu Drazen Petrovic bira ekipu(pitajte Djordjevica o tome)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back