Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ono što je Dudi bitno su princip i poštovanje i to je potpuno ispravno. Ako smo se dogovorili da me toliko plaćate, ispoštujte me. A pošto meni nije novac najbitniji, nadalje radim besplatno. Ne znam zašto je to toliko teško razumeti.

I ti stvarno verujes u tu zvaku?
Nisam bas mislio da si toliko naivan.
Prvo nije hteo da radi u prethodnom savezu jer nema para, ne svidja mu se organizacija, a kada je na celo dosao jedan od najbogatijih Srba, odmah hoce da radi, i to dzabe.
I to zbog principa?
Daj nemoj biti tako naivan.

I ti stvarno verujes u tu zvaku?
Nisam bas mislio da si toliko naivan.
Prvo nije hteo da radi u prethodnom savezu jer nema para, ne svidja mu se organizacija, a kada je na celo dosao jedan od najbogatijih Srba, odmah hoce da radi, i to dzabe.
I to zbog principa?
Daj nemoj biti tako naivan.

Covece, imas pdf politika..sigurno pun istomisljenika s kojima
mozes da diskutujes danima o tome ko koliko krade i kako
koristi polozaj. Da ocenjujes nivo morala kod coveka koga
ne poznajes i tako dalje...

Teorija ti je na nivou naslovne strane Kurira...

Ja nemam neki poseban razlog da ne verujem da Duda
radi za dzabe... a i ne zanima me to previse, drago mi je
da je tu samo, da nam reprezentaciju vodi jedan vrhunski strucnjak
i isti covek koji je i poceo rad sa ovom jako mladom ekipom.

Covece, imas pdf politika..sigurno pun istomisljenika s kojima
mozes da diskutujes danima o tome ko koliko krade i kako
koristi polozaj. Da ocenjujes nivo morala kod coveka koga
ne poznajes i tako dalje...

Teorija ti je na nivou naslovne strane Kurira...

Ja nemam neki poseban razlog da ne verujem da Duda
radi za dzabe... a i ne zanima me to previse, drago mi je
da je tu samo, da nam reprezentaciju vodi jedan vrhunski strucnjak
i isti covek koji je i poceo rad sa ovom jako mladom ekipom.

Ko tebi brani da verujes Ivkovicu?
Isto onako kao stt ti meni ne mozes zabraniti da mu ne verujem .
Ja mu ne verujem zato sto je toliko kukao za parama za vreme Kapicica.
Za mene dovoljan razlog.
Da li ce mu Djilas kompenzovati to kroz neke crne fondove, dobijajuci na taj nacinnajjeftiniju mogucu reklamu, ili kroz neke ustupke u KSS, svejedno je.
I jedno i drugo je lose i PRAVNO KAZNJIVO.
Bez obzira na moguce dobre namere.

...ја бих ту вратио Миличића, ипак је добио дете, смирио се мало, а и Дуда је ауторитет, смириће га. Са Крлетом да подели минутажу и то би био центарски тандем какав нема нико у Европи. Поготово ако се рачуна да све 3 четворке имају одличан шут споља (много растерети екипу у нападу кад свих 40 минута имаш 4 играча на терену који добро шутирају за 3).

....такође, Марковић се дечко не види, изгубио се као Тепић, можда чак треба размишљати о Ракочевићу ако би могао да се уклопи у систем...он је ипак сув квалитет колико год ми се не свиђа његова индивидуалност.

Бјелица ем што не игра, а при томе се и повредио, што значи да више нећемо имати две јако високе, скочне тројке, тако да претпостављам да ће Трипковић да се врати, да игра двојку, тројку! Чак ће вам можда звучати смешно (и мени је помало)....али мислим да нашој екипи управо нјавише фали екстра квалитетан играч који може да игра те две позиције и да трпа, као некад Стојаковић...и онда ми синуло....па што не би играо сам Стојаковић? Да има сличну улогу као у Даласу, да одигра 15, 20 мин, али не као лидер...него буквално као у Даласу....значи имаће неколико отворених шутева намештених, нека да 50% и то је огромно растерећење у нападу, поготово што смо ту стварно дефицитарни на тој позицији! Сем тога, ухвати он доста лопти увек!

....ни мени самом се не свиђа идеја да 3 играча типа Миличић, Ракоч, Пеђа буду у екипи, али треба размислити бар за једног, двојицу...

...Паунића мора да води као 12-ог играча, да буде играч задатка, растура како игра одбрану, а ухвати много лопти и у одбрани и нападу, а у клубу зна да забоде и 25 поена кад треба.

Ko tebi brani da verujes Ivkovicu?
Isto onako kao stt ti meni ne mozes zabraniti da mu ne verujem .
Ja mu ne verujem zato sto je toliko kukao za parama za vreme Kapicica.
Za mene dovoljan razlog.
Da li ce mu Djilas kompenzovati to kroz neke crne fondove, dobijajuci na taj nacinnajjeftiniju mogucu reklamu, ili kroz neke ustupke u KSS, svejedno je.
I jedno i drugo je lose i PRAVNO KAZNJIVO.
Bez obzira na moguce dobre namere.

Причање како је то правно кажњиво и то још као да је готова и доказана ствар, а да се за то нема никаквих доказа него се цела ствар своди на најобичније инсинуације одаје једног жешћег дилетанта и озлојеђеног човека.
Зашто би му Ђилас давао испод жита и тако ризиковао да буде осумњичен за кривично дело када може све легално преко уговора?
Мислим да је сасвим јасно да Дуди у овом тренутку нису потребне паре јер човек је потписао доста уносан уговор са Олимпијакосом.
Mислим да је сасвим јасно да је Дуда захвалан КСС-у, јер без ангажмана у репрезентацији не би никад потписао уносан уговор са Олимпијакосом, и да се првенствено због те захвалности на пруженој шанси Дуда одрекао своје плате.
И мислим да, ако затражи плату од 3 милона еура, да му је треба дати због свих ствари које је урадио за српску кошаку.

Срамота је да неко овако сере по Дуди.

...ја бих ту вратио Миличића, ипак је добио дете, смирио се мало, а и Дуда је ауторитет, смириће га. Са Крлетом да подели минутажу и то би био центарски тандем какав нема нико у Европи. Поготово ако се рачуна да све 3 четворке имају одличан шут споља (много растерети екипу у нападу кад свих 40 минута имаш 4 играча на терену који добро шутирају за 3).

....такође, Марковић се дечко не види, изгубио се као Тепић, можда чак треба размишљати о Ракочевићу ако би могао да се уклопи у систем...он је ипак сув квалитет колико год ми се не свиђа његова индивидуалност.

Бјелица ем што не игра, а при томе се и повредио, што значи да више нећемо имати две јако високе, скочне тројке, тако да претпостављам да ће Трипковић да се врати, да игра двојку, тројку! Чак ће вам можда звучати смешно (и мени је помало)....али мислим да нашој екипи управо нјавише фали екстра квалитетан играч који може да игра те две позиције и да трпа, као некад Стојаковић...и онда ми синуло....па што не би играо сам Стојаковић? Да има сличну улогу као у Даласу, да одигра 15, 20 мин, али не као лидер...него буквално као у Даласу....значи имаће неколико отворених шутева намештених, нека да 50% и то је огромно растерећење у нападу, поготово што смо ту стварно дефицитарни на тој позицији! Сем тога, ухвати он доста лопти увек!

....ни мени самом се не свиђа идеја да 3 играча типа Миличић, Ракоч, Пеђа буду у екипи, али треба размислити бар за једног, двојицу...

...Паунића мора да води као 12-ог играча, да буде играч задатка, растура како игра одбрану, а ухвати много лопти и у одбрани и нападу, а у клубу зна да забоде и 25 поена кад треба.

Чини ми се да је Дуда говорио да ће као помоћ у квалификацијама за ОИ звати Стојаковића.
Ракочевића не треба звати ни у сну.Већ имамо једног солера, у лику Теодосића, због чијих смо солерских потеза изгубили у полуфиналу против Турске.
За Миличића не знам.Бољи је и Перовић па и Радуљица од њега, јер извршавају своје задатке.Ипак, требало би га звати, али му не допустити да се онако мајмунише као 2006, већ га искључиво ограничити на одбрану и блокаде.

Причање како је то правно кажњиво и то још као да је готова и доказана ствар, а да се за то нема никаквих доказа него се цела ствар своди на најобичније инсинуације одаје једног жешћег дилетанта и озлојеђеног човека.
Зашто би му Ђилас давао испод жита и тако ризиковао да буде осумњичен за кривично дело када може све легално преко уговора?
Мислим да је сасвим јасно да Дуди у овом тренутку нису потребне паре јер човек је потписао доста уносан уговор са Олимпијакосом.
Mислим да је сасвим јасно да је Дуда захвалан КСС-у, јер без ангажмана у репрезентацији не би никад потписао уносан уговор са Олимпијакосом, и да се првенствено због те захвалности на пруженој шанси Дуда одрекао своје плате.
И мислим да, ако затражи плату од 3 милона еура, да му је треба дати због свих ствари које је урадио за српску кошаку.

Срамота је да неко овако сере по Дуди.

Pa ako je tako kao sto ti tvrdis, sto se nije odrekao plate jos za vreme Kapicica?
Tada je vec potpisao unosan ugovor, pa nije morao bas svaki intervju da pominje kako mu duguju novce.
A Djilas?
Pa to je sve maska za naivne..cuj Djilas je toliko ime da je ubedio Dudu da radi dzabe.........Zar postoji veci marketing za Djilasa?
i zar postoji lepsa fora za Ivkovica nego da eto on radi dzabe, zbog patriotizma........
Samo sto je problem sto tog patriotizma nije bilo kada mu je ponudjena selektorska fotelja posle Sakote, niti je toga bilo kada je Kapicic bio na celu KSS.
Otkud odjednom?
E, kada su iz juniorskih godina izasli Teodosic, i komp. onda sve moze.Suvise slicnosti sa situacijom 1988.godine.i tada je a i kada je smenjivan Slavnic, isti recnik pljuvanja koriscen.Jednom prema Cosicu, jednom prema Slavnicu......

Sad sam na više sajtova pročitao komentare na Dudin izbor, ja sam stvarno zapanjen koliko ljudi negoduje zbog toga što nema Miličića i Rakočevića, i koliko ljudi se odriče Ivkovića i prognozira propast, maksimum peto mesto i slično :dontunderstand:
Sećanje izgleda ne seže do prvenstva u Turskoj.. U potpunosti podržavam Ivkovića..

Iako nije zvao Peđu koji je imao odličnu sezonu i uzeo prsten:confused: :rotf:

Da, stvarno je glupo kritikovati coveka. Ne znam koga je mogao jos da pozove, ali generalno smatram da nam je tim los. Dakle, nije Duda kriv, vec prosto nemamo vise onakvih igraca. Samo srcem, motivom i zalaganjem mozemo nesto da napravimo. Kada pogledam Markovica, Paunica, Milosavljevica i jos pola ekipe, smuci mi se. Ali, nemamo bolje.

Ljutiti se zbog Miličića i Rakočevića može samo neko ko nema pojma kako funkcioniše naša reprezentacija pod Dudom. Rakočević nije tu zato što je prestar, a i halavac je na poziciji gde imamo još jednog halavca i igrača koji je komplikovan kao čovek, a Miličić nije tu prosto zato što je budala.
Ova reprezentacija je pokazala da je druga na svetu, iza USA, ako ne uzimamo kao merilo onu krađu protiv Turske. Repka je dobra. To je to.

PS: drago mi je zbog Rakovića, možda se pokaže kao bolje rešenje od mlitavog Koste (ma kol'ko mi bio simpatičan).

Poslednja izmena:
Svi odmah idu na to: "Miličića nije zvao jer je budala". Garantujem da će u nardnim danima da se razjasni da Miličić nije pozvan jer čelnici Minesote NE ŽELE da on igra na EP. Kako je on odigrao sezonu ispod očekivanja, imaju na to pravo, a Darko mora da ih posluša ako mu je stalo do karijere. Simple as that, preko leta će raditi individualno i pokušaće da se dogodine izbori za respect u timu svojim igrama i zalaganjem.

P.S. Jarić i Rakoč su prestari, ali tu nije isključeno da postoje i drugi faktori. Igrači koji su pozvani i nisu neki, ali to je naša realnost u 2011.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back