Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo ja rekoh još pre par nedelja da mi nije uopšte jasno to hrvatsko mozganje šta će i kako će, dokle će stići, od koga će ispasti, kad i oni i mi znamo da će negde u osmini ili četvrtfinalu ispasti od nas trojkom Teodosića u poslednjoj sekundi.

Realno, oni nemaju nikakvu igru, kod njih sve zavisi od toga da li će da ih sere. E sad, problem je u tome što izgleda da protiv nas ne sere samo onog ko se ne bavi ovim sportom, tako da mene uopšte ne bi čudio dobar procenat šuta sa njihove strane, kao i neke trojke od Bogu iza tregera.

Druga je stvar što im dobar procenat šuta, nadam se, neće biti ni približno dovoljan.

Svaka cast momcima! Niko nije hteo ovako napetu zavrsnicu ali, hvala bogu, sve se zavrsilo najbolje po nas. Kao sto sam rekao juce, Hrvati su veoma solidan tim, a svo prebacivanje tereta na nas preko medija je veoma mudar potez. I njima treba cestitati na veoma dobroj partiji.

Navijanje za nasu reprezentaciju uopste nije zdravo :lol:

Lepo ja rekoh još pre par nedelja da mi nije uopšte jasno to hrvatsko mozganje šta će i kako će, dokle će stići, od koga će ispasti, kad i oni i mi znamo da će negde u osmini ili četvrtfinalu ispasti od nas trojkom Teodosića u poslednjoj sekundi.

Realno, oni nemaju nikakvu igru, kod njih sve zavisi od toga da li će da ih sere. E sad, problem je u tome što izgleda da protiv nas ne sere samo onog ko se ne bavi ovim sportom, tako da mene uopšte ne bi čudio dobar procenat šuta sa njihove strane, kao i neke trojke od Bogu iza tregera.

Druga je stvar što im dobar procenat šuta, nadam se, neće biti ni približno dovoljan.

Nevjerojatno. Uspjeli ste nemoguće. Da i utakmicu koju smo svi apsolutno otpisali, dobijete na način da se ipak osjećamo jadno. :dontunderstand:

Svaka cast momcima! Niko nije hteo ovako napetu zavrsnicu ali, hvala bogu, sve se zavrsilo najbolje po nas. Kao sto sam rekao juce, Hrvati su veoma solidan tim, a svo prebacivanje tereta na nas preko medija je veoma mudar potez. I njima treba cestitati na veoma dobroj partiji.

Navijanje za nasu reprezentaciju uopste nije zdravo :lol:

..a za rvacku je tek banja..:lol:..

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
dranjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Ovo ih najvise boli...iduci put (za ko zna koliko godina)kad bi nas i pobjedili Hrvati.....opet bi ih bolio sve jedan nas poraz,kao da su bez Zagreba ostali.

Evo sta je napisao neki Hrvat na index-u sramota, bolje da su nas naguzili sa 20 razlike nego ovako izgubit

realno i ova pobeda je mnogo bolja i vise pogadja Hrvate nego da smo ih dobili +20 jer su se ovako mukice bar ponadali da ce da nas dobiju :sad2: sudije su krive za sve :mrgreen:

Zasto je mnogo bolje?
Zar nas treba da zanima koliko smo koga pobedili?
Zar cilj ove ekipe nije medalja, a ne da pobede Hrvate tako da ih VISE boli?
Smesni ste sa takvim komentarima.

Rasic dobio utakmicu.
Bukvalno pisem i brisem vec nekoliko minuta, ne znam sta da napisem... Jos uvek sam pod velikim utiskom. Ovo je bilo vrlo ocekivano, ali sa druge strane, nije mi bilo jasno kako smo uspeli da se namucimo sa timom koji samo ima dobar sut. To znaci da smo dosta slabije odigrali od onoga kako moramo da igramo, ako zelimo opet da se vratimo u kosarkasku elitu.

Mnogo volim ove momke.
Koliko psiha igra bitnu ulogu kod sportista govore upravo poslednji potezi Rasica... Covek je legenda, treba imati mooda da krenes u prodor 5 sekundi pred kraja, a izjednacen rezultat. Neko ne moze ni slobodna bacanja da sutira u tom momentu. Svaka mu cast!

Jos jedna stvar - Tepic se polako budi. Daleko je jos ovo od njegovog standarda, ali je imao par vaznih asistencija, pa cu mu oprostiti sramotno promasen zicer. :) Samo da on proradi, i mi smo na konju. :)

BRAVO MOMCI!

realno i ova pobeda je mnogo bolja i vise pogadja Hrvate nego da smo ih dobili +20 jer su se ovako mukice bar ponadali da ce da nas dobiju :sad2: sudije su krive za sve :mrgreen:

Da, verovatno da ce kriviti ili sudije, ili losu srecu sto su izgubili.
Ali nije to poenta.
Nije mi jasno kako smo tako lose odigrali. Ovo ne treba da se ponavlja, ovo je u rangu onoga sa Nemcima... Plase me ove oscilacije u igri, mislila sam da ih vise nece biti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back