Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nervira me samo totalna nemoc da zadrze Skolu, pogotovo Krstic. Treba da se navlaci na faulove da ga izbacimo sto pre iz igre a ne da nam napuni kos sa 32 poena. Nemoguce da nemamo igraca koji moze da zadrzi Skolu koji jeste jak ali nije toliko domminantan kao neki.
U subotu rasturanje i cas kosarke komsijama. Jedva cekam Uznizenog i njegov komentar svetske urote protiv drzave Hrvatske i kako sudije navlace na nasu stranu.

Spanci se izvukose da ne budu treci u grupi! Ne mogu da verujem!!

Ako prodjemo Hrvate, idemo na pobednika Grcka - Spanija, a tu ko god da nam eventualno dodje, bice cupavo morace Tepic da pocne da igra, a Markovic i Paunic da poentiraju, tacno nam tu fali jos nekih desetak poena u napadu za mirniju zavrsnicu meca.

1/ 8

24574481.png

Nervira me samo totalna nemoc da zadrze Skolu, pogotovo Krstic. Treba da se navlaci na faulove da ga izbacimo sto pre iz igre a ne da nam napuni kos sa 32 poena. Nemoguce da nemamo igraca koji moze da zadrzi Skolu koji jeste jak ali nije toliko domminantan kao neki.
U subotu rasturanje i cas kosarke komsijama. Jedva cekam Uznizenog i njegov komentar svetske urote protiv drzave Hrvatske i kako sudije navlace na nasu stranu.

Mi se možda ni ne pojavimo, džaba gubit vrijeme, ionako nam čas košarke nije dosta:mrgreen:

Ovako izgleda svaki novinski naslov od početka turnira: ____________ nam očitao košarkašku lekciju. Samo se upišeš i nemaš brige:mrgreen:

Poslednja izmena:

ne daj Boze, oni mogu da se povampire
pazi, oni poseduju odredjeni pojedinacni kvalitet (Tomas, Tomic, Ukic) i uvek mogu da odigraju jedan dobar mec ako se malo potcene
sledecu bi pukli 30 razlike, ali ovde se igra na jednu
bitno je da dobro otvorimo i nateramo ih da siluju i onda ce stvari ici svojim tokom
pogledajte mi aktivnost, bez njega vracenog u prostor i vreme ce biti jako tesko

...доста густо....очекивао сам да ћемо да напунимо пензосе до краја у последњој четвртини....али смо у периоду најбоље игре дозволили 2 олако омашена зицера....стигле њихове две тројке преко руке са 8 метара и фаул-кош Сколе....и опет нервозно на крају. Доста изгубљених лопти, али опет се показао тај наш квалитет који нико, баш НИКО на овом СП нема осим нас...много играча и никад се не зна ко ће да искочи. Увек ће ту бити 6, 7 расположених. За Аргентинце се знало да ће кошеве дати Приђони, Скола и Делфино и они боље од овога не могу...мислим да ће Бразил чак да их избаци. Да не помињем да су имали шут за 3 скоро 50%, што је више него сјајно! Чак је и Скола генерално чуван солидно иако је дао 32 (мајстор нема шта), било је удвајања у првом полувремену, а када је Паунић спречио пре свега Приђонија у другом да игра pick'n'roll....све је било лакше....да није било мало спорних судијских одлука....дао би још мање.

Што се појединачног учинка тиче Тео сјајан у првом полувремену...али у другом чак можда и најгори....исиловани шутеви, чак килаво у нападу...млад је он још увек да сваку утакмицу одигра стандардно и сигурно је да ће имати лоше вече у наредне 4 (надамо се) утакмице...али ако наставимо са партијама као до сада...искочиће неко....биће ок. Марковић одличан као бекап плеј....чврст у одбрани, креативан у нападу. Не може сам (видело се против Немаца), али уз Теа пун погодак.
Рашић стандардан на двојци....мада је лоше отворио, Паунић провео малтене цело друго полувреме на терену....што нешто говори....изузетан у одбрани и сигурно боље решење од Тепића са којим не знам шта се дешава, скроз се погубио :eek:. Штета што је Паун промашио 2 зицера, али не треба занемарити ни његов офанзивни скок.
Бјелица и Кешељ солидни...поготово други...солидни играчи у ротацији кои могу да бљесну....не више од тога....али је то скроз ок. Бјелица је можда мало превише изгубљен и уплашен....могао би то мало потентније, слободно да пусти муда мало, Кешељ опет изненађује партијама.
На четворци смо можда и најјачи. Ако не иде Новици иде Сави (САВОООО мајсторееееее:worth:) , а ту је и Мачван који је мало жртвован на петици....али добро....може се употребити на четворки итекако, јако је користан.
Крле одличан баш, Коста данас не баш на висини задатка...али мислим да ће бити ок...уосталом показао је да је користан кад је био једина петица!

Lepo smo se podelili... Argentina - Brazil, Srbija - Hrvatska.
Pa majku mu, jel uvek moramo da budemo toliko nemilosrdni i da ih pobedjujemo?! :D
Ne mogu pobeci od nas.

Ne volim unapred nesto da pricam, ali moram da napisem da mi sve ovo nesto mirise na ZLATO (sve manje oscilacija imamo u igri), i da ce AMERI ispasti pre finala! :D Recimo od Novog Zelanda. :zper:

Toliko sam u euforiji oko ovog prvenstva, da me uopste ne brine sto cemo verovatno da idemo na Spance posle Hrvata. :zper:

I da... ko ima HTV, obavezno gledajte tamo prenos, bice mnogo humora od strane komentatora. :mrgreen:

Lepo smo se podelili... Argentina - Brazil, Srbija - Hrvatska.
Pa majku mu, jel uvek moramo da budemo toliko nemilosrdni i da ih pobedjujemo?! :D
Ne mogu pobeci od nas.

Ne volim unapred nesto da pricam, ali moram da napisem da mi sve ovo nesto mirise na ZLATO (sve manje oscilacija imamo u igri), i da ce AMERI ispasti pre finala! :D Recimo od Novog Zelanda. :zper:

Toliko sam u euforiji oko ovog prvenstva, da me uopste ne brine sto cemo verovatno da idemo na Spance posle Hrvata. :zper:

I da... ko ima HTV, obavezno gledajte tamo prenos, bice mnogo humora od strane komentatora. :mrgreen:

citao sam na Hr forumu sto su komentarisali svoju tekmu protiv Brazila i kazu da su na HRT-u pre pocetka nase i njihove tekme rekli da im mi vise odgovaramo jer smo meksi protivnik :mrgreen: citam komentare i ubijeni su u pojam posle vecerasnje tekme :sad2:

citao sam na Hr forumu sto su komentarisali svoju tekmu protiv Brazila i kazu da su na HRT-u pre pocetka nase i njihove tekme rekli da im mi vise odgovaramo jer smo meksi protivnik :mrgreen: citam komentare i ubijeni su u pojam posle vecerasnje tekme :sad2:

Pa eto... zelja im se ostvarila. :mrgreen:
Al' kako sve uvek preuvelicavaju, to je strasno. Od srca bih volela da ih deklasiramo, da se nasi ne oznoje ni polovinu ovoga od danas.

To je Rozić izjavil, on nemre sebi doć još od Kecmanove trice koja ga zatekla na terenu u kariranoj košulji. I onda ga nesretnog baš jučer dovedu u studio na totalni potop. Prolupo jadan.:mrgreen:
Meni se Nakićeva izjava nije svidjela poslije tekme. kao Argentinci oslabljeni ovo ono, a vi došli sa dječacima na prvenstvo.
Ko što smo mi potonuli, vi ste malo previše poletjeli (ove priče o zlatu). Polako, morate ipak dobiti Španjolce ili Grke u četvrtfinalu, nije to baš lagan posao....

Prvo moramo dobiti Hrvate,pa tek onda idemo na Grke ili Spance...Spustite se na zemlju...Moze da se desi da Hrvati budu ekstra motivisani protiv nas i da ih krene sut...Cekajte prvo sirenu za kraj protiv Hrvata,pa tek onda da vidimo gde cemo i sta cemo...Mada ja iskreno mislim da ce Duda i momci bez problema premostiti prepreku u vidu Hrvata...Samo Tepic da se sredi u glavi i da smanji broj izgubljenih lopti...Bjelicu koci psiha,ocito je da mu trema izlazi na nos.Secam se njegovih partija protiv Partizana,kada je imao u 3 utakmice prosecno 19 poena...Ovo na SP-u je potpuno drugi igrac..Keselj me iznenadjuje,pocinje da mi lici na Kukoca. :)
Slazem se u vezi Paunica,umnogome korisniji od Tepica, i sto se tice poena i odbrambenih zadataka...
Teo mora da pokaze ono sto ga je odlikovalo u Evroligi-konstantnost,citavu utakmicu je odigravao u istom tempu,nije bilo pada u sutu ili asistencijama,drugo poluvreme juce,za igraca njegovog renomea,je bilo katastrofalno.

Prvo moramo dobiti Hrvate,pa tek onda idemo na Grke ili Spance...Spustite se na zemlju...Moze da se desi da Hrvati budu ekstra motivisani protiv nas i da ih krene sut...Cekajte prvo sirenu za kraj protiv Hrvata,pa tek onda da vidimo gde cemo i sta cemo...Mada ja iskreno mislim da ce Duda i momci bez problema premostiti prepreku u vidu Hrvata...Samo Tepic da se sredi u glavi i da smanji broj izgubljenih lopti...Bjelicu koci psiha,ocito je da mu trema izlazi na nos.Secam se njegovih partija protiv Partizana,kada je imao u 3 utakmice prosecno 19 poena...Ovo na SP-u je potpuno drugi igrac..Keselj me iznenadjuje,pocinje da mi lici na Kukoca. :)
Slazem se u vezi Paunica,umnogome korisniji od Tepica, i sto se tice poena i odbrambenih zadataka...
Teo mora da pokaze ono sto ga je odlikovalo u Evroligi-konstantnost,citavu utakmicu je odigravao u istom tempu,nije bilo pada u sutu ili asistencijama,drugo poluvreme juce,za igraca njegovog renomea,je bilo katastrofalno.

Odlično zapažanje , a ovo ne bi trebalo da ih ponese , jer hrvati su stare lije .....

http://www.index.hr/sport/clanak/popovic-ovo-je-velika-sramota-cijela-nacija-nam-se-ima-pravo-rugati/510328.aspx

To je Rozić izjavil, on nemre sebi doć još od Kecmanove trice koja ga zatekla na terenu u kariranoj košulji. I onda ga nesretnog baš jučer dovedu u studio na totalni potop. Prolupo jadan.:mrgreen:
Meni se Nakićeva izjava nije svidjela poslije tekme. kao Argentinci oslabljeni ovo ono, a vi došli sa dječacima na prvenstvo.
Ko što smo mi potonuli, vi ste malo previše poletjeli (ove priče o zlatu). Polako, morate ipak dobiti Španjolce ili Grke u četvrtfinalu, nije to baš lagan posao....

niste vi naivni, hocete da vas potcenimo
kao blago ste ometeni u razvoju:mrgreen:
imate 3 igraca koji mogu ubaciti 30 poena (Tomic, Tomas, Ukic) i mozete da odigrate jednu utakmicu na vrhunskom nivou
nadam se da to nece biti ova utakmica, da cemo mi koristiti duzinu klupe i prednost na poziciji 3 i 4, zato je bitno kako ce odigrati Keselj, Savan i Ubica, od Bjelice dizem ruke, a Tepica "uzaludno cekam"

niste vi naivni, hocete da vas potcenimo
kao blago ste ometeni u razvoju:mrgreen:imate 3 igraca koji mogu ubaciti 30 poena (Tomic, Tomas, Ukic) i mozete da odigrate jednu utakmicu na vrhunskom nivou
nadam se da to nece biti ova utakmica, da cemo mi koristiti duzinu klupe i prednost na poziciji 3 i 4, zato je bitno kako ce odigrati Keselj, Savan i Ubica, od Bjelice dizem ruke, a Tepica "uzaludno cekam"

A kao nismo?! Pa jesi vidio šuteve za tricu Lončara i Andrića, Bogdanovićeve prodore i Ukićevo i Kusovo "šta sad šta sad" u reketu?!:mrgreen:
Al dobro drago mi je da vam ipak nije svejedno i da neki respekt postoji:per:
Doduše neutemeljen, ali ipak smo iz iste košarkaške torbe ispali:mrgreen:

Nego kolki je koeficijent u kladi? Jel mogu na pobjedu Hrvatske na 10 uplaćenih kuna dobiti recimo 300?!:mrgreen:

Poslednja izmena:
Хрвати су стари комплексаши...немају шта да изгубе, знају да нико од њих не очекује победу, а ако победе биће хероји....напалиће се они само тако....тим пре што ће хтети да ублаже лош утисак против Бразила. Имају одређени индивидуални квалитет и може бити врло чупаво....јер ипак, притисак је на нама.

Ако их крене....може се ући у врло егал завршницу, а опет ако почнемо да их мељемо како знамо од старта, максимално озбиљно....може да буде 20+

...а после највероватније на Грке, па Боже здравља на Турке....нисмо се баш усрећили...

Nadam se da ce proci sve onako kako ocekujemo mi.....da ce nasa reprezentacija izaci iz istog meca kao pobijednik.

Hrvatska ne, nije tim kojem se tako lako ledja okrecu.
Sto se njihovih igara do sada tice, mogu da kazem da jesu prosijecne. Imaju dobar tim, tim koji ne opravdava to.

Dodajem, Hrvatska ce igrati sto jeste bolje moguce. Ne, oni ne igraju sada protiv Brazila, Slovenije, Argentine, Amerike, Litvanije......igraju protiv reprezentacije Srbije. Neizmijeran motiv vise, da odigraju onako kako niko nije ocekivao od njih.

Ja se iskreno nadam da im necemo dozvoliti to . Mislim, ne, bolje jeste reci znam da je Srbija favorit u tome mecu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back