...доста густо....очекивао сам да ћемо да напунимо пензосе до краја у последњој четвртини....али смо у периоду најбоље игре дозволили 2 олако омашена зицера....стигле њихове две тројке преко руке са 8 метара и фаул-кош Сколе....и опет нервозно на крају. Доста изгубљених лопти, али опет се показао тај наш квалитет који нико, баш НИКО на овом СП нема осим нас...много играча и никад се не зна ко ће да искочи. Увек ће ту бити 6, 7 расположених. За Аргентинце се знало да ће кошеве дати Приђони, Скола и Делфино и они боље од овога не могу...мислим да ће Бразил чак да их избаци. Да не помињем да су имали шут за 3 скоро 50%, што је више него сјајно! Чак је и Скола генерално чуван солидно иако је дао 32 (мајстор нема шта), било је удвајања у првом полувремену, а када је Паунић спречио пре свега Приђонија у другом да игра pick'n'roll....све је било лакше....да није било мало спорних судијских одлука....дао би још мање.
Што се појединачног учинка тиче Тео сјајан у првом полувремену...али у другом чак можда и најгори....исиловани шутеви, чак килаво у нападу...млад је он још увек да сваку утакмицу одигра стандардно и сигурно је да ће имати лоше вече у наредне 4 (надамо се) утакмице...али ако наставимо са партијама као до сада...искочиће неко....биће ок. Марковић одличан као бекап плеј....чврст у одбрани, креативан у нападу. Не може сам (видело се против Немаца), али уз Теа пун погодак.
Рашић стандардан на двојци....мада је лоше отворио, Паунић провео малтене цело друго полувреме на терену....што нешто говори....изузетан у одбрани и сигурно боље решење од Тепића са којим не знам шта се дешава, скроз се погубио

. Штета што је Паун промашио 2 зицера, али не треба занемарити ни његов офанзивни скок.
Бјелица и Кешељ солидни...поготово други...солидни играчи у ротацији кои могу да бљесну....не више од тога....али је то скроз ок. Бјелица је можда мало превише изгубљен и уплашен....могао би то мало потентније, слободно да пусти муда мало, Кешељ опет изненађује партијама.
На четворци смо можда и најјачи. Ако не иде Новици иде Сави (САВОООО мајсторееееее

) , а ту је и Мачван који је мало жртвован на петици....али добро....може се употребити на четворки итекако, јако је користан.
Крле одличан баш, Коста данас не баш на висини задатка...али мислим да ће бити ок...уосталом показао је да је користан кад је био једина петица!