Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ga
kosta
reci im matori
sve im reci

Ne, verovatno ti treba da kazes......
tipicno malogradjansko razmisljanje.
To da li smo prvi u nasem selu(bivsoj SFRJ), je bitna stvar samo na prvenstvu Balkana.
Valjda je ova pobeda nesto normalno, i ocekivano jer smo kvalitetniji od Hrvata?
Ne razumem one koji su do pred utakmicu pisali kako ce otkinuti Hrvatsku najmanje 20 razlike, a sad svrsavaju pisuci ovde kako im je ovo jos sladje, jer Hrvate vise boli?
Nemam reci za takvo ramzisljanje na nivou petogodisnjeg deteta.

Ne, verovatno ti treba da kazes......
tipicno malogradjansko razmisljanje.
To da li smo prvi u nasem selu(bivsoj SFRJ), je bitna stvar samo na prvenstvu Balkana.
Valjda je ova pobeda nesto normalno, i ocekivano jer smo kvalitetniji od Hrvata?
Ne razumem one koji su do pred utakmicu pisali kako ce otkinuti Hrvatsku najmanje 20 razlike, a sad svrsavaju pisuci ovde kako im je ovo jos sladje, jer Hrvate vise boli?
Nemam reci za takvo ramzisljanje na nivou petogodisnjeg deteta.

to bre, dominiraj

to bre, dominiraj

boze nas katolicki.......zasto si nam to ucinio....toliko te volimo i toliko ti se molimo a ti nam tako vracas......ima li vernijeg naroda od hrvata.....aj reci ko ti je verniji....u svim katolickim zemljama se zale na tvoje poslanike ovozemaljske kako siluju i jebavaju decake u svim....sem u hrvatskoj....zasto....mislis da kod nas svecenici nisu svecenici ......jesu....ali mi to sve izdrzasmo....stoicki....na nogama.....nekad na kolenima....zavisi od svecenika.....a ti na sad ovako vracas pobedom srbije.....znas sta boze mrs u *****!!!!
potpis hrvat miroslav

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pa to. To su mahom klinci. Uhvatio ih zent od eliminacione faze i duela sa Hrvatima.

Rekao bih da bi bilo bolje da večeras prođu Španci, mislim da nam posle ovakvog meča i svega onoga što se izdešavalo proteklih nedelja, duel sa Grcima i nije baš potreban.

Slazem se isto da bi nam Spanci vise odgovarali :ok: grcki igraci su cigani pokvareni i isprovocirali bi nas a ovi nasi svi mladi i zeleni pa bi bilo svasta

mora bolje mnogo u nastavku i da nam se ne rotira toliko igraca tokom utakmice

Rekao bih da bi bilo bolje da večeras prođu Španci, mislim da nam posle ovakvog meča i svega onoga što se izdešavalo proteklih nedelja, duel sa Grcima i nije baš potreban.

Шта бре није потребан, ко је ту кога тук'о

Само овај пут Тепић да набије црнцу
Chair-Folding.jpg
у главу и да нас види Бог

O, pozdrav kolega. 'Si živ?

Tepić je smotan u poslednje vreme, stalno mu nešto ispada lopta, mada je danas bio dobar, ali je opet izgubio loptu ili dve.

Bolje Rašić, vi'š kako sigurnu ruku ima. :D Jedino je šteta što nema malo dužu bradu, onako, barem do grudi. Onda bi pobeda bila još slađa. :mrgreen:

O, pozdrav kolega. 'Si živ?

Tepić je smotan u poslednje vreme, stalno mu nešto ispada lopta, mada je danas bio dobar, ali je opet izgubio loptu ili dve.

Bolje Rašić, vi'š kako sigurnu ruku ima. :D Jedino je šteta što nema malo dužu bradu, onako, barem do grudi. Onda bi pobeda bila još slađa. :mrgreen:

А ето, мало сам испсовао модерацију, 2 техничка

Ма знам, Тепић је врљав и толико погубљен да би погодио сигурно Шаренца у коментаторској ложи место Бурусиса... ал' би онда био искључен на 3-4 меча и ми би били мирни.

Рашић нам треба.

Не памтим да сам одавно овако псовао и терао све у 3 лепе...
Аух...опет нисмо могли да преломимо утакмицу кад смо их имали. При томе....осим прве четвртине, кад им је улазило све...имали су генерално лош шут!!!!
Тео је дечко скроз био изгубљен....некако се вуче по терену....а ми генерално са оваквом игром против Грка или Шпанаца немамо шта да тражимо...не знам зашто Дуда толико инсистира да се успори темпо!!!

mislim da je i nerealno očekivati da mlada ekipa kao što je naša može bez problema da savlada Špance...ipak ti momci igraju zajedno već godinama...

nije nemoguće ali...

Ma nema tog ko očekuje da se bez problema savladaju aktuelni svetski i evropski prvaci, makar i bez glavnog igrača.

Ali moguće je, pobedili smo mi njih sa nešto slabijim timom prošle godine na Eurobasketu. I tad su Španci isto bili oslabljeni.

Poslati Paunića na Navara, i na pola puta si do pobede.

Ma nema tog ko očekuje da se bez problema savladaju aktuelni svetski i evropski prvaci, makar i bez glavnog igrača.

Ali moguće je, pobedili smo mi njih sa nešto slabijim timom prošle godine na Eurobasketu. I tad su Španci isto bili oslabljeni.

Poslati Paunića na Navara, i na pola puta si do pobede.

mislim da naši momci itekako mogu da odigraju dobru odbranu...to može zaustaviti Navara i njemu slične...

+ podrazumeva se da naši bekovi zablistaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back