Ne verujem ni ja da ce biti tako lako, ne bi trebalo skakati pred rudu. Kao sto su vecina rekli, Hrvati uopste nisu naivan tim a protiv nas ce imati motiv vise.
Za sad, cekamo subotu
Za sad, cekamo subotu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mene samo muči dilema da li je bolje da ih oderemo k'o mače firangu sa nekih pedeset razlike ili da ih dobijemo trojkom onog valjevskog četnika u poslednjoj sekundi.![]()

Mene samo muči dilema da li je bolje da ih oderemo k'o mače firangu sa nekih pedeset razlike ili da ih dobijemo trojkom onog valjevskog četnika u poslednjoj sekundi.![]()

Lepo ja rekoh još pre par nedelja da mi nije uopšte jasno to hrvatsko mozganje šta će i kako će, dokle će stići, od koga će ispasti, kad i oni i mi znamo da će negde u osmini ili četvrtfinalu ispasti od nas trojkom Teodosića u poslednjoj sekundi.
Realno, oni nemaju nikakvu igru, kod njih sve zavisi od toga da li će da ih sere. E sad, problem je u tome što izgleda da protiv nas ne sere samo onog ko se ne bavi ovim sportom, tako da mene uopšte ne bi čudio dobar procenat šuta sa njihove strane, kao i neke trojke od Bogu iza tregera.
Druga je stvar što im dobar procenat šuta, nadam se, neće biti ni približno dovoljan.

Kad se sad nisam slogir'o
Rasic![]()
sudije su krive za sve 
Nevjerojatno. Uspjeli ste nemoguće. Da i utakmicu koju smo svi apsolutno otpisali, dobijete na način da se ipak osjećamo jadno.![]()

Svaka cast momcima! Niko nije hteo ovako napetu zavrsnicu ali, hvala bogu, sve se zavrsilo najbolje po nas. Kao sto sam rekao juce, Hrvati su veoma solidan tim, a svo prebacivanje tereta na nas preko medija je veoma mudar potez. I njima treba cestitati na veoma dobroj partiji.
Navijanje za nasu reprezentaciju uopste nije zdravo![]()
..Evo sta je napisao neki Hrvat na index-u sramota, bolje da su nas naguzili sa 20 razlike nego ovako izgubit
realno i ova pobeda je mnogo bolja i vise pogadja Hrvate nego da smo ih dobili +20 jer su se ovako mukice bar ponadali da ce da nas dobijusudije su krive za sve
![]()
Samo da on proradi, i mi smo na konju. 

sledeći.....
realno i ova pobeda je mnogo bolja i vise pogadja Hrvate nego da smo ih dobili +20 jer su se ovako mukice bar ponadali da ce da nas dobijusudije su krive za sve
![]()