Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali Paun ima kamenu ruku ko i Strahinja
ko ce da sutira spolja nagodinu?

A sta mislis ako jos kao pleja dovedemo Stefana iz Hemofarma?:D
Sto kaze bosanac sa arene,olimpijski bazen ne bi mogli da pogodimo. Dovescemo sigurno nekog sutera. Moracemo,posebno zbog pomeranja trojke.

Ali videcemo. Nikad vise igraca Partizanu menadzeri nisu nudili. Sve opcije ce najvise zavisiti od budzeta. Koliko sam cuo,Milosavljevic je najizvesniji. Istice mu ugovor u Kg,znaci nema obestecenja,ima sjajne fizicke predispozicije ( mada ih ima i Braca Milosevic),hoce u Partizan,Dule hoce njega.
Spominje se ovaj mali iz australije Hadzi...kengur :D sto je bio na probi na preporuku Marica

Samo je jedno sigurno. Krstic,MilicicRaduljica,Perovic...ne mogu ici sva 4. Mogu samo 3.
Ne mora da znači, ja bih vodio 4 centra ... 2002-e smo imali Divca, Tomaševića, Koturovića i Drobnjaka, tako da nije problem ... Mada, Drobnjak može i 4-ku da igra tako da je jedino to zajjjebano, sada su svi klasični centri ...

Zato mi je i drago sto se uveliko prica da ga je njegov zalizani menadzer ponudio Partizanu i da postoje velike sanse da se vrati u instituciju.
Bilo bi odlično da on dođe, mada bih ja više voleo Bjelicu i Raduljicu, Dule bi od njih napravio igračine ...

Real tuko TAU i drugi mec u Madridu, serija se seli u Vitoriju, sjajna partija Reala kao tima
Novica, aj da kazemo da nije bio los, igrao timski, solidna odbrana, 6 poena, 5 skokova, 3 asistencije za preko 30 minuta, napad nije morao da igra, Rejes, Tomic i Bulok su briljirali u napadu
Jaric imao solidnu rolu, napokon pozitivan indeksni ucinak, 5 poena i skok za 13 minuta
http://www.acb.com/fichas/LACB54326.php

Poslednja izmena:
Najvaznije je da je on zvao Milosavljevica iz Radnickog iz Kragujevca taj ako nas ne odvede na vrh sveta niko nece :)

Milosavljevic je dobar igrac.Ima finu ruku za tri poena i dobar prodor,dosta je pokretljiv igrac,ima i dobar skok za jednog beka...Mlad je,talentovan,ima jos prostora za napredovanje i nadogradjivanje(ako dodje u Partizan,Dule ce da napravi zver od njega :D),ali je i sad za Rasica i Keselja recimo,Skoti Pipen licno...:D

Poslednja izmena:
Milosavljevic je dobar igrac.Ima finu ruku za tri poena i dobar prodor,dosta je pokretljiv igrac,ima i dobar skok za jednog beka...Mlad je,talentovan,ima jos prostora za napredovanje i nadogradjivanje(ako dodje u Partizan,Dule ce da napravi zver od njega :D),ali je i sad za Rasica i Keselja recimo,Skoti Pipen licno...:D

Ne vredi s njim raspravljati o kosarci.

Prvo i osnovno,on tog Milosavljevica nije nikad ni gledao da bi mogao da ga komentarise.
On ti je poput onog Mihajla sto se javlja kod Tegija i iscrpno komentarise utakmice koje nije gledao,ali je procitao izvestaj u novinama. :hahaha:

Drugo,ne razume da kada pravis siri spisak zoves i igrace ( mlade) koji mozda tog trenutka nemaju kvalitet za 12 najboljih,ali ce ga uz pravi rad za 2-3 godine imati. I gde ces vece iskustvo za takvog igraca nego da prodje pripreme sa reprezentacijom. Znaci pozivanje Milosavljevica je cisto ulaganje u buducnost.

Rekao sam,Duda je napravio dobar izbor. Meni fali samo Micov,ali to je moje licno misljenje.

Rasic ( a i Keselj) je pozvan iz samo jednog razloga. Ova reprezentacija,osim Tripkovica,nema pravog sutera na poziciji 2. Inace taj spoljni sut je mozda i najslabija tacka ove reprezentacije.

Zeljko opet demolirao Olimpijakos. U seriji 3:1 za PAO i 12 titula u poslednjih 13 godina.
Utakmica prekidana zbog divljanja navijaca Olimpijakosa,praznjena tribina,pa utakmica nastavljena i konacno bila prekinuta minut pred kraj na 7 razlike za PAO.

Katastrofalna igra i jos katastrofalnije ponasanje Teodosica. Ali nista novo za Tea nazalost. Vec je vise puta pokazao da je veliki igrac,ali mali covek. Tri faula za zatvor na Dijamntdisom,udaranje pesnicom u glavu,non stop rasprava sa sudijama ( a u 90% situacija nije bio u pravu jer su sudije sinoc debelo navlacile za Olimpijakos),divljanje u igri,sutevi iz totalno nemogucih pozicija ( sut za tri 6-0).

Jeste povod za takvo ponasanje bilo ono pljuvanje Dijamantidisa u 3. utakmici,ali Teo je imao samo 2 resenja. Ili da iskulira sve to i tako na smekerski nacin unisti Dijamantidisa ili da na pljuvanje reaguje jos u u utakmici kada se to desilo.

Medjutim Teo je pokazao da nema mooda,u Oaki je ocutao na to,a jakim se osetio tek sinoc na svom terenu,udarao po Dijamantidisu kako je stigao,a Dijamantidis mu vratio igracki i unistio ga na terenu,pre svega sjajnom odbranom.

A onog Janakisa treba u zatvor. Kako on vodi ekipu to je strasno. Ovo je kraj za njega sto se tice Olimpijakosa. Mislim da novi trener (a spominje su Duda Ivkovic) ima samo jedan izbor. Da ostavi iz ovog tima 3-4 igraca,a sve ostalo otera. Da dovede igrace koji ce igrati za tim,imati disciplinu u igri i nece imati mentalitet gubitnika. Jer vecina sadasnjih igraca igra za licnu statistiku,nigraju meku odbranu,u napadu divljaju.
Mada im posao mozda bude i olaksan. Ima prica da ce Pao znatno smanjiti budzet. Postoji velika sansa da odu Zeljko,Pekovic ( Minesota) ,Jasikevicijus ( Makabi),Spanulis ( Real). Kazu i da je i mesina u realu popizdeo i da ovog tima ostavlja samo Novicu,Tomica i Ljulja.

Post nema mnogo veze sa temom :rumenko:,ali poceo sam ga zbog Teodosica......

Poslednja izmena:
Zeljko opet demolirao Olimpijakos. U seriji 3:1 za PAO i 12 titula u poslednjih 13 godina.
:worth:

Posebnu težinu ima to što im direktan protivnik uvek ima enorman budžet a opet ne mogu do titule od Željka :D ...

Dodaj tome i 4 titule prvaka Evrope, pa možda i možemo da kažemo da je solidan trener :D ... Ja mislim da će pre rasprodati ceo tim nego da nemaju njemu da daju platu koju zaslužuje ...

Ima prica da ce Pao znatno smanjiti budzet. Postoji velika sansa da odu Zeljko,Pekovic ( Minesota) ,Jasikevicijus ( Makabi),Spanulis ( Real).
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=09&nav_id=437694

:worth:

Posebnu težinu ima to što im direktan protivnik uvek ima enorman budžet a opet ne mogu do titule od Željka :D ...

Dodaj tome i 4 titule prvaka Evrope, pa možda i možemo da kažemo da je solidan trener :D ... Ja mislim da će pre rasprodati ceo tim nego da nemaju njemu da daju platu koju zaslužuje ...

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=09&nav_id=437694

Ma nisu problem bile pare (kao sto i nikad nisu bile problem izmedju Panatenaikosa i Obradovica ),nego imam utisak da je tu doslo do zasicenja. 10 godina u jednom timu je bas dug period za trenera.
I imam osecaj da su se glasinam o odlasku Obradovica najvise obradovali navijaci Olimpijakosa

Ovo je tema o kosarkaskoj reprezentaciji Srbije.
Nemojmo ovde da pricamo o kosarkaskoj situaciji u grckoj.
Evo ja cu da postavim pitanje u vezi reprezentacije:

Posle koliko dana ce ivkovic da otera milicica sa priprema?

pazi sad, citao sam da po nekom novom pravilniku NBA zvezde ne mogu da dodju na pripreme pre 29.7. valjda, sto bi trebalo da se poklapa sa zavrsetkom kondicionih priprema, tako da je tesko prognozirati i to da li ce se Milicic uopste pojaviti

pazi sad, citao sam da po nekom novom pravilniku NBA zvezde ne mogu da dodju na pripreme pre 29.7. valjda, sto bi trebalo da se poklapa sa zavrsetkom kondicionih priprema, tako da je tesko prognozirati i to da li ce se Milicic uopste pojaviti

To vazi samo za igrace pod ugovorom. A Darku je ugovor istekao,tako da ce on biti na pripremama od 1. dana. Ovaj sporazum ce se odnositi samo na Krstica.

Tripković na operaciji. Propušta SP?

Košarkaški reprezentativac Srbije u utorak popodne imaće hirurški zahvat na stopalu, nakon čega mu sledi mirovanje najmanje mesec dana.

Trebalo je ovo da bude leto iz snova za Uroša Tripkovića. Kombinacija treninga sa NBA ekipama (Los Anđeles Lejkersima, Njujork Niksima, Feniks Sansima i Minesota Timbervulfsima) i nacionalnim timom, a potom i Svetsko prvenstvo u Turskoj.

Umesto toga bek Huventuda mora na operaciju posle koje ga čeka period dužeg oporavka i veliko je pitanje da li će moći da bude u reprezentaciji selektora Dušana Ivkovića.

Tripković će u utorak popodne biti podvrgnut operacija nerva između srednjeg i domalog prsta na stopalu desne noge koji je našeg najboljeg košgetera mučio tokom cele sezone, piše Sportski žurnal.

Ovaj problem je trenutno saniran injekcijama, na preporuku lekara Huventuda. Međutim, njima je samo odlagan hirurški zahvat.

Operacija će biti obavljena u Neurohirurškom institutu Kliničkog centra Srbije i predviđa se da će nakon nje Tripković morati da miruje najmanje mesec dana.

Tek posle toga će moći da počne sa laganim treninzima, što praktično znači da neće moći da bude sa državnim timom od početka priprema. Veliko je i pitanje da li će nastupati na Mundobasketu, koji počinje 28. avgusta.

Izvor: Mondo

Ovo nikako ne valja,da nam se povredi najbolji suter :neutral:

Citam da Duda kaze da jos nije uspeo da stupi u kontakt sa Milicicem...
Sve lepse od lepseg!

To je prica za malu decu.......Koliko se secam, sasvim slicno je pricao i Krstic i Radmanovvic o tome kako ih niko nije ni probao kontaktirati, dok se u savezu pricalo kako ne mogu da stupe u kontakt sa njima........

Takodje, sam izraz "ne mogu da stupe u kontakt sa njima" je priprema za nesto drugo......Mozda da pogledaju u imenik i nadju broj telefona, jer ako ga znaju, i ne mogu da ga kontaktiraju onda se kaze "ne javlja se", a ne onako kako oni kazu......
***. nema para od provizije, jer Darko ostaje u NBA, pa nije interesantan.

A kako je Krstić interesantan?

Kakvu su proviziju za njega uzeli kad je on odmah otišao iz Beograda u NBA, a ne u neki od zavereničkih klubova koje vode masoni Duda i Željko ...

ma daj Walken, pusti ga, zloba izbija iz njega
pre EP 2009 po njemu smo ispadali jos u grupi, a na kraju Duda bio kriv sto nismo uzeli zlato:confused: tu je potrebna strucna (ne samo kosarkaska) pomoc:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back