@walken
Imas izgleda veoma kratko i selektivno pamcenje.

Imam odlično pamćenje, ali ti si promašio poentu ... Naravno, moje pamćenje ne doseže do Partizana iz 1992-e i tih teorija zavere, jer tad sam bio premali da bih pratio košarku, ali ovde ne pričamo o tome ...

Krstic je kada je otisao iz Partizana morao od svoje godisnje plate da plati Partizanu obestacenje, i nekoliko puta je sa rezignacijom govorio o tome u intervjuima.

Ja sam tebe pitao za reprezentaciju, i kako to da je sada Krstić interesantan iako je u NBA, a Darko nije? I kakve veze imaju obeštećenje za Partizan sa provizijom za Dudu i Željka? Koliko se sećam Krle se posvađao sa upravom Partizana, a ne sa KSS-om ...

Nazalost, taj lobi je toliko jak, da  ako nisi sa njima velika je sansa da propadnes u kosarci, a Krstic nikako nije kalibar jednog Jarica ili Radmanovica koji su smogli snage da odjebu takve, pa zbog toga snose posledice, neigranja u reprezentaciji, maltretiranja, sikaniranja na svakom koraku.

Ako me moje selektivno pamćenje ne vara, 2005-e su i Jarić i Radmanović bili u repki kad je Željko vodio, tako da je to malo čudan način da ga odjebu ... Oni snose posledice ne zbog kakvih zavera, nego jednostavno nisu igrači za repku i nisu ništa pokazali tih godina, tako da je to razlog zašto su oni "odjebali" reprezentaciju ...

Veliki igrac je bio(Divac), ali je njegovo postigracko doba jasno pokazalo kakav je kao covek, muljajuci u poslovima oko Knjaza, Novosti, sasvim protivpravno izbacujuci Ceptera sa mesta predsednika OK..
Kada su pare u pitanju, sve moze da se precuti i preko svega moze da se predje, to mu je osnovno geslo.

Kakav je čovek? Takav da vodi humanitarne organizacije i da je dosta novaca dao u humanitarne svrhe ...
To što je on loš biznismen ne znači da mulja nešto, jer ne znam kolike pare on tu može zaraditi kad je težak oko 100,000,000 dolara koje je zaradio igrajući, a ima i pristojnu penziju ...
Ni ova terija zavere ne drži vodu, jer Vlade ništa od ove države nije ukrao a mnogo joj je dao, i mnogo ljudi je spašeno zahvaljujući njegovim organizacijama ...
Znači i kao košarkaš i kao čovek on je najveći ...
Ja ne znam šta su ti ljudi tebi uradili, ali svaka teorija zavere do sada ti je klimava ... u stvari nije ni klimava nego ni ne postoji, tako da se ne moraš puno truditi, jer to neće postati istina makar ti i milion puta ponovio ...