Redom uvecano:
To kazes ti kao neprikosnoveni moralni autoritet????

Onaj isti koji me na komentarima ispljuje jer eto u produzetku protiv Slovenaca isti sutnu 10 bacanja , a ne 8 kako sam ja rekao(ili 12 svejedno je), a pritom , SAMO ZARAD pljuvanja potpuno precuti da je broj bacanja istih tih slovenaca bio za cetiri veci nego sto sam ja neveo, te je moja teza samim tim dokazana..Ali, eto, on voli da pljuje, a ne da bude realan......
Posle toga, on u komentaru finala u jednom redu istakne kako mu je krivo sto nismo odigrali jace protiv Spanaca, potpuno se podudarajuci sa onim sto sam ja govorio o tom finalu, ali svejedno vise voli da bude na strani pljuvaca..Najlakse je pljuvati kad si u vecini, a to ovde ti izgleda najbolje znas.....
Dalje, Ovde je mnogo puta pomenuto kako je Slvanic moralna nakaza(kako je to lako reci za vas du.pe.lisce) jer mu je eto sin kriminalac......Ja sam samo predupredio takav odgovor pominjuci moralnu gromadu od Obradovica.......(zaboravio si spomenuti da je bio pod uticajem aklohola, sto tako lepo pristaje uz tvoje komentare kojima veoma selektivno "dokazujes" neku svoju istinu.Da ne pricam o dvostrukim standardima gde je nekome sve dozvoljeno a nekome nista)..........
Dalje, Drazen Petrovic je debitovao za Sibenku sa 15 godina ODMAH posto se Sibenka plasirala u prvu ligu....Trener je bio Slavnic i u toj sezoni ih je doveo do plasmana u Kup Koraca(ako se dobro secam)...Zasto je Slavnic posle toga otisao iz Sibenke, znaju mnogo bolje on i rukovodstvo Sibenke, a svakako ne ti.......
Sto se Kukoca i Radje tice, takodje je evidentna stvar da su debitovali za Jugoplastiku za vreme dok je bio trener.......
Kao sto je evidentna i izjava Djordjevica da je u kosarci mnogo naucio od Slavnica......
Treba li dodati cinjenicu da je SLavnic bio na mestu pomocnika selektora u godinama koje su "iznedrile" najtrofejniju generaciju na ovim prostorima?
Takodje, Slavnic je isticao da je te momke doveo do prvog tima(Drazena, Kukoca, Radju), ali se apsolutno ne secam da je ikada rekao da ih je ON napravio igracima...To sto mu pripisuju takve izjave samo govori o njima(u pomenutom intervjuu , a to moze proveriti svako ko ume da cita, on je rekao da je te klince ON doveo u reprezentaciju, a ne da je on od njih napravio igrace.....Slavnic je rekao da je ON u njima PREPOZNAO kvalitet i perspektivu, i nista vise od toga....I sta je slagao u svemu tome?
To sto je rekao su CINJENICE.
Ma kako one bolele vas dup.elisce, ukljucujuci i novinare koji zarada stotinak evra ispljuju po narudzbi koga treba.......
Za kraj.....Ja MISLIM da je Obradovic los covek..I on i Ivkovic....zato sto su privatizovali kosarkaski savez, zarad svojih interesa(citaj novca)......
PS:Koliko se secam, TI si izjavio da ne zelis sa mnom da pricas o kosarci.......
A da......Pravila moraju da se prekrse kada je u pitanju odbrana lika i dela Ivkovica ili horsko pljuvanje po onoj budali(bez znakova navoda) koja nije dozvolila da je kupuju i prodaju kako oni zele.........
Da nam je u ovoj zemlji malo vise Slavnica, ne bi se nalazili na 132. mestu(od 133 zemlje obuhvacene istrazivanjem) po odlivu mozgova.........Ovako ostace kao donkihotovska borba protiv vetrenjaca, olicenim u moralnim vrednostima po kojima je vrhunsko dostignuce zarad novaca nekoga unistiti, bilo pljuvanjem bilo na neki drugi nacin.......
Ovim komentarom JA sa tobom zavrsavam svaku raspravu o kosarci......
Ako si se ti pokazao kao sitna dusa, ja to nikada nisam bio.