Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Sherlock i navijač sam Partizana i naravno košarkaške reprezentacije. U slobodno vreme skupljam sličice i salvete. Voleo bih da mi se javi neka devojka sa sličnim interesovanjima i velikim sisama. ****** stop. Samo ozbiljne. :D

Elem crni, mogli bi da napravimo neki klan, pa da savatamo neke slatke i sisate forumašice? :)

E sada, vi se pitate kakve sve veze ima ovo sa reprezentacijom? Pa ima, i ove naše gluposti su smislenije od Kostinih smaračkih analiza. :)

Od svega sto kazes,ja se najvise ne slazem da Bjelica moze da igra dvojku.Ok,mogu da shvatim razlog zasto ga je Kari terao da igra pleja,ali dvojka...Mislim da to nece moci. Ja ne znam nijednu dvojku koja je gradjena kao on. Igraci koji su njegove gradje su u manjini u kosarci,njegov raspon ruku je veci od njegove visine,teziste celog tela mi je zbog toga podignuto na gore.Dvojka (kada nije kljucni napadacki igrac) mora da bude igrac koji nema brz samo prvi korak,jer je to igrac koji se u napadu najvise krece bez lopte,njemu je bitna ona konstantna brzina.Jedina prednost koju bi Bjelica mogao da ima na dvojci je to sto bi mogao da igra ledjima prema kosu protiv nizeg cuvara(prednost da moze da sutira preko ruke svog cuvara,takodje postoji,ali je manje bitna za dinamiku igre). On ne ume da igra ledjno jedan na jedan.A i ako ga krene tako, protivnici bi na njega stavljali trojku/cetvorku.a onda bi nasu trojku cuvala protivnicka dvojka,sto mu omogucava igranje jedan na jedan ledjima. Mi nemamo trojku,ili dvojku koja moze da igra i trojku u drzavi koji to zna da odradi na onako bas kvalitetan nacin,na nacin koji ce da konstantno pravi probleme protivniku. Tepic to zna da radi,ali na pamet mi trenutno pada jedino on,sto nije dovoljno...

Za odbranu,ako postane toliko dobar i brz sto se tice stava,mogu da ga stave na mesto 'dva' u zoni i ovako.Ne mora da igra na istoj poziciji i u napadu i u odbrani.

Ne verujem da Bjelici treba nesto posebno veca kilaza za trojku,mada on treba jos da se fizicki razvije,njegova konstitucija mi govori da je naglo otisao u visinu nesto kasnije nego sto to kosarkaski klinci obicno rade,i da je kasnije usao u pubertet,tako da mu telo jos nije dovoljno zrelo''.Dobice jos na kilazi sigurno i bez da se nesto specijalno trudi..

Ne znam, sve je to veoma relativna stvar.Posebno sto pricamo o razlici izmedju dvojke i trojke, koja se prilicno smanjuje u danasnjoj kosarci........
Opet kazem, mozda si i u pravu.Ja se vodim logikom, da se velika prednost u odnosu na druge ekipe MOZE napraviti stvaranjem jedne dvojke od 210, a da kvalitetna trojka Bjelica moze postati uvek.......
Kao sto nam je prednost u kosarci donosila sasvim netipicna igra Cosica , koji je prakticno bio prvi centar kojem je bilo "dozvoljeno" da spusti loptu u dribling, pa preko Kukoca od 210 koji je prakticno sa pozicije pleja igrao kosarku, do Bodiroge koji je svojom tehnikom predstavljao onu odlucujucu prevagu.......To su sve bili sasvim "netipicni" i za ta kosarkaska vremena "nelogicni" igraci, na nelogicnim pozicijama.....I BAS zato su nam donosili veliku prednost.
Ja jednostavno mislim da bi trebalo pokusati "napraviti" isto tako netipicnog Bjelicu......
Sa te pozicije posmatram.........

Ja sam Sherlock i navijač sam Partizana i naravno košarkaške reprezentacije. U slobodno vreme skupljam sličice i salvete. Voleo bih da mi se javi neka devojka sa sličnim interesovanjima i velikim sisama. ****** stop. Samo ozbiljne. :D

Elem crni, mogli bi da napravimo neki klan, pa da savatamo neke slatke i sisate forumašice? :)

E sada, vi se pitate kakve sve veze ima ovo sa reprezentacijom? Pa ima, i ove naše gluposti su smislenije od Kostinih smaračkih analiza. :)

Pa prosto je...........Obicno glupog coveka smara ono sto ne zna, ili ne moze da razume....A zbog svoje gluposti ne zeli da uci........
Ja da sam na tvom mestu, pokusao bih nesto da naucim o kosarci, pre nego se javim ovde na forum.....
PS:Ja samo ne mogu jednu stvar da razumem.....Kada je to smaracki za tebe, i kada to ne mozes da citas jer je glupost, zbog cega jednostavno ne pritisnes taster "ignorisi", i resis se svih problema?Nista prostije........

Vidite, kod nas su novinari uglavnom moralne olupine.

vrh vrhova :lol: ko im kaze? :lol:

i joj

Ne želim ni najmanje da umanjim njihov uspeh ili da se ugrađujem u isti jer sam patriotski vaspitan i moja zemlja mi je iznad svega.

:lol: :lol: :lol:

Zanima me samo.............Na osnovu cega, i sa kojim pravom ti kazes:Ko im kaze?
Na osnovu cega si ti zakljucio da Moka Slavnic nije moralan covek?
Poznajes ga?
Ili si mozda i ti jos jedna moralna nakaza , kao i oni novinari koje je sasvim ispravno apostrofirao Slavnic?
Ako ces da aludiras na to da mu je sin kriminalac, onda to svakako ne moze da pije vodu, jer mu je sin odrastao covek koji odgovara za svoje postupke....Po tome bi valjda na prvo mesto "moralnih" trebao staviti Obradovica, koji je vise puta tokom zivota pokazao kolika je moralna nakaza......Pocev od gazenja na pesackom prelazu i to pod dejstvom alkohola, pa do antologijske konferencije za stampu gde je igrace koje je SAM birao ispljuvao kao kocijas........
Uopstalom, mene samo jedna stvar zanima...............STA JE TO Slavnic u intervjuu slagao?
On je jasno rekao da je te klince prve doveo do reprezentacije, i jasno je rekao da niti umanjuje njihov uspeh, niti se ugradjuje u njega..........
I sta tu postoji za podsmeh?
Ocigledno vama fali poprilicno dasaka............

Zanima me samo.............Na osnovu cega, i sa kojim pravom ti kazes:Ko im kaze?
Na osnovu cega si ti zakljucio da Moka Slavnic nije moralan covek?
Poznajes ga?
Ili si mozda i ti jos jedna moralna nakaza , kao i oni novinari koje je sasvim ispravno apostrofirao Slavnic?
Ako ces da aludiras na to da mu je sin kriminalac, onda to svakako ne moze da pije vodu, jer mu je sin odrastao covek koji odgovara za svoje postupke....Po tome bi valjda na prvo mesto "moralnih" trebao staviti Obradovica, koji je vise puta tokom zivota pokazao kolika je moralna nakaza......Pocev od gazenja na pesackom prelazu i to pod dejstvom alkohola, pa do antologijske konferencije za stampu gde je igrace koje je SAM birao ispljuvao kao kocijas........
Uopstalom, mene samo jedna stvar zanima...............STA JE TO Slavnic u intervjuu slagao?
On je jasno rekao da je te klince prve doveo do reprezentacije, i jasno je rekao da niti umanjuje njihov uspeh, niti se ugradjuje u njega..........
I sta tu postoji za podsmeh?
Ocigledno vama fali poprilicno dasaka............

Moka Slavnic nije moralna nakaza...on je gomno od coveka......koji citavog zivota pokusava da tudje rezultate pripise kao svoje...

Drazen Petrovic...on ga kao otkrio....samo zaboravlja jednu bitnu stvar,taj isti DP je godinu dana ranije (sa 15 godina) prikljucen prvom timu Sibenke i trebao je da igra te sezone,ali nije dobio dozvolu lekarske komisije tadasnje KS Jugoslavije...toliko o tome kako niko drugi nije prepoznao talenat Drazena Petrovica.....
Ako je vec takav trenerski mag,zasto je na kraju te iste sezone kada je "stvorio" DP bukvalno najuren iz Sibenika?

Otkrio Kukoca i Radju......zasto je opet najuren na kraju sezone iz Splita?

Toliko o stvarima kojima se Slavnic hvali u trenerskoj karijeri...
Da li da pricamo o onima kojima se ne hvali....radu u Kaseresu,Bambergu i ostalim timovima iz evropskog "vrha"

Verovatno zato sto radi tako "dobro" i ima tako "dobre" rezultate ,covek se "ubi" od posla......koji je poslednji klub vodio....beovuk ili tako nesto....pa ga je i odatle Dalipagic oterao posle 5 utakmica....

Sad jos da poverujemo da je Slavnic za mesec dana priprema napravio igraca od npr, Velickovica, a ne Dule Vujosevic sa crnackim radom sa tim Novicom...

Ne daju mu u Zvezdu.....zato sto je autoritet :dash::dash:
Pa njega 99% kosarkaskosg sveta smatra za obicnu.....dvorsku ludu......koja treba da je na Islandu .....tako je barem on rekao....

Za Zeljka i gazenje coveka u Cacku........prvo Zeljko je ficom udario tog coveka bacio ga na drugu stranu puta,gde ga je pregazio kamion.......
A mislis da to pokazuje da je Zeljko los covek .....uradio je to namerno?? Drugo,covek je odgovarao za to po zakonu....
Razmisljanja ti vise nisu smesna...postala su de*ilna....

Poslednja izmena od moderatora:
Moka Slavnic nije moralna nakaza...on je gomno od coveka......koji citavog zivota pokusava da tudje rezultate pripise kao svoje...

Drazen Petrovic...on ga kao otkrio....samo zaboravlja jednu bitnu stvar,taj isti DP je godinu dana ranije (sa 15 godina) prikljucen prvom timu Sibenke i trebao je da igra te sezone,ali nije dobio dozvolu lekarske komisije tadasnje KS Jugoslavije...toliko o tome kako niko drugi nije prepoznao talenat Drazena Petrovica.....
Ako je vec takav trenerski mag,zasto je na kraju te iste sezone kada je "stvorio" DP bukvalno najuren iz Sibenika?

Otkrio Kukoca i Radju......zasto je opet najuren na kraju sezone iz Splita?

Toliko o stvarima kojima se Slavnic hvali u trenerskoj karijeri...
Da li da pricamo o onima kojima se ne hvali....radu u Kaseresu,Bambergu i ostalim timovima iz evropskog "vrha"

Verovatno zato sto radi tako "dobro" i ima tako "dobre" rezultate ,covek se "ubi" od posla......koji je poslednji klub vodio....beovuk ili tako nesto....pa ga je i odatle Dalipagic oterao posle 5 utakmica....

Sad jos da poverujemo da je Slavnic za mesec dana priprema napravio igraca od npr, Velickovica, a ne Dule Vujosevic sa crnackim radom sa tim Novicom...

Ne daju mu u Zvezdu.....zato sto je autoritet :dash::dash:
Pa njega 99% kosarkaskosg sveta smatra za obicnu.....dvorsku ludu......koja treba da je na Islandu .....tako je barem on rekao....

Za Zeljka i gazenje coveka u Cacku........prvo Zeljko je ficom udario tog coveka bacio ga na drugu stranu puta,gde ga je pregazio kamion.......
A mislis da to pokazuje da je Zeljko los covek .....uradio je to namerno?? Drugo,covek je odgovarao za to po zakonu....
Razmisljanja ti vise nisu smesna...postala su de*ilna....

Redom uvecano:
To kazes ti kao neprikosnoveni moralni autoritet????:dash:
Onaj isti koji me na komentarima ispljuje jer eto u produzetku protiv Slovenaca isti sutnu 10 bacanja , a ne 8 kako sam ja rekao(ili 12 svejedno je), a pritom , SAMO ZARAD pljuvanja potpuno precuti da je broj bacanja istih tih slovenaca bio za cetiri veci nego sto sam ja neveo, te je moja teza samim tim dokazana..Ali, eto, on voli da pljuje, a ne da bude realan......
Posle toga, on u komentaru finala u jednom redu istakne kako mu je krivo sto nismo odigrali jace protiv Spanaca, potpuno se podudarajuci sa onim sto sam ja govorio o tom finalu, ali svejedno vise voli da bude na strani pljuvaca..Najlakse je pljuvati kad si u vecini, a to ovde ti izgleda najbolje znas.....
Dalje, Ovde je mnogo puta pomenuto kako je Slvanic moralna nakaza(kako je to lako reci za vas du.pe.lisce) jer mu je eto sin kriminalac......Ja sam samo predupredio takav odgovor pominjuci moralnu gromadu od Obradovica.......(zaboravio si spomenuti da je bio pod uticajem aklohola, sto tako lepo pristaje uz tvoje komentare kojima veoma selektivno "dokazujes" neku svoju istinu.Da ne pricam o dvostrukim standardima gde je nekome sve dozvoljeno a nekome nista)..........
Dalje, Drazen Petrovic je debitovao za Sibenku sa 15 godina ODMAH posto se Sibenka plasirala u prvu ligu....Trener je bio Slavnic i u toj sezoni ih je doveo do plasmana u Kup Koraca(ako se dobro secam)...Zasto je Slavnic posle toga otisao iz Sibenke, znaju mnogo bolje on i rukovodstvo Sibenke, a svakako ne ti.......
Sto se Kukoca i Radje tice, takodje je evidentna stvar da su debitovali za Jugoplastiku za vreme dok je bio trener.......
Kao sto je evidentna i izjava Djordjevica da je u kosarci mnogo naucio od Slavnica......
Treba li dodati cinjenicu da je SLavnic bio na mestu pomocnika selektora u godinama koje su "iznedrile" najtrofejniju generaciju na ovim prostorima?
Takodje, Slavnic je isticao da je te momke doveo do prvog tima(Drazena, Kukoca, Radju), ali se apsolutno ne secam da je ikada rekao da ih je ON napravio igracima...To sto mu pripisuju takve izjave samo govori o njima(u pomenutom intervjuu , a to moze proveriti svako ko ume da cita, on je rekao da je te klince ON doveo u reprezentaciju, a ne da je on od njih napravio igrace.....Slavnic je rekao da je ON u njima PREPOZNAO kvalitet i perspektivu, i nista vise od toga....I sta je slagao u svemu tome?
To sto je rekao su CINJENICE.
Ma kako one bolele vas dup.elisce, ukljucujuci i novinare koji zarada stotinak evra ispljuju po narudzbi koga treba.......
Za kraj.....Ja MISLIM da je Obradovic los covek..I on i Ivkovic....zato sto su privatizovali kosarkaski savez, zarad svojih interesa(citaj novca)......
PS:Koliko se secam, TI si izjavio da ne zelis sa mnom da pricas o kosarci.......
A da......Pravila moraju da se prekrse kada je u pitanju odbrana lika i dela Ivkovica ili horsko pljuvanje po onoj budali(bez znakova navoda) koja nije dozvolila da je kupuju i prodaju kako oni zele.........
Da nam je u ovoj zemlji malo vise Slavnica, ne bi se nalazili na 132. mestu(od 133 zemlje obuhvacene istrazivanjem) po odlivu mozgova.........Ovako ostace kao donkihotovska borba protiv vetrenjaca, olicenim u moralnim vrednostima po kojima je vrhunsko dostignuce zarad novaca nekoga unistiti, bilo pljuvanjem bilo na neki drugi nacin.......

Ovim komentarom JA sa tobom zavrsavam svaku raspravu o kosarci......
Ako si se ti pokazao kao sitna dusa, ja to nikada nisam bio.

Poslednja izmena:
Redom uvecano:
To kazes ti kao neprikosnoveni moralni autoritet????:dash:
Onaj isti koji me na komentarima ispljuje jer eto u produzetku protiv Slovenaca isti sutnu 10 bacanja , a ne 8 kako sam ja rekao(ili 12 svejedno je), a pritom , SAMO ZARAD pljuvanja potpuno precuti da je broj bacanja istih tih slovenaca bio za cetiri veci nego sto sam ja neveo, te je moja teza samim tim dokazana..Ali, eto, on voli da pljuje, a ne da bude realan......
Posle toga, on u komentaru finala u jednom redu istakne kako mu je krivo sto nismo odigrali jace protiv Spanaca, potpuno se podudarajuci sa onim sto sam ja govorio o tom finalu, ali svejedno vise voli da bude na strani pljuvaca..Najlakse je pljuvati kad si u vecini, a to ovde ti izgleda najbolje znas.....
Dalje, Ovde je mnogo puta pomenuto kako je Slvanic moralna nakaza(kako je to lako reci za vas du.pe.lisce) jer mu je eto sin kriminalac......Ja sam samo predupredio takav odgovor pominjuci moralnu gromadu od Obradovica.......(zaboravio si spomenuti da je bio pod uticajem aklohola, sto tako lepo pristaje uz tvoje komentare kojima veoma selektivno "dokazujes" neku svoju istinu.Da ne pricam o dvostrukim standardima gde je nekome sve dozvoljeno a nekome nista)..........
Dalje, Drazen Petrovic je debitovao za Sibenku sa 15 godina ODMAH posto se Sibenka plasirala u prvu ligu....Trener je bio Slavnic i u toj sezoni ih je doveo do plasmana u Kup Koraca(ako se dobro secam)...Zasto je Slavnic posle toga otisao iz Sibenke, znaju mnogo bolje on i rukovodstvo Sibenke, a svakako ne ti.......
Sto se Kukoca i Radje tice, takodje je evidentna stvar da su debitovali za Jugoplastiku za vreme dok je bio trener.......
Kao sto je evidentna i izjava Djordjevica da je u kosarci mnogo naucio od Slavnica......
Treba li dodati cinjenicu da je SLavnic bio na mestu pomocnika selektora u godinama koje su "iznedrile" najtrofejniju generaciju na ovim prostorima?
Takodje, Slavnic je isticao da je te momke doveo do prvog tima(Drazena, Kukoca, Radju), ali se apsolutno ne secam da je ikada rekao da ih je ON napravio igracima...To sto mu pripisuju takve izjave samo govori o njima(u pomenutom intervjuu , a to moze proveriti svako ko ume da cita, on je rekao da je te klince ON doveo u reprezentaciju, a ne da je on od njih napravio igrace.....Slavnic je rekao da je ON u njima PREPOZNAO kvalitet i perspektivu, i nista vise od toga....I sta je slagao u svemu tome?
To sto je rekao su CINJENICE.
Ma kako one bolele vas dup.elisce, ukljucujuci i novinare koji zarada stotinak evra ispljuju po narudzbi koga treba.......
Za kraj.....Ja MISLIM da je Obradovic los covek..I on i Ivkovic....zato sto su privatizovali kosarkaski savez, zarad svojih interesa(citaj novca)......
PS:Koliko se secam, TI si izjavio da ne zelis sa mnom da pricas o kosarci.......
A da......Pravila moraju da se prekrse kada je u pitanju odbrana lika i dela Ivkovica ili horsko pljuvanje po onoj budali(bez znakova navoda) koja nije dozvolila da je kupuju i prodaju kako oni zele.........
Da nam je u ovoj zemlji malo vise Slavnica, ne bi se nalazili na 132. mestu(od 133 zemlje obuhvacene istrazivanjem) po odlivu mozgova.........Ovako ostace kao donkihotovska borba protiv vetrenjaca, olicenim u moralnim vrednostima po kojima je vrhunsko dostignuce zarad novaca nekoga unistiti, bilo pljuvanjem bilo na neki drugi nacin.......

Ovim komentarom JA sa tobom zavrsavam svaku raspravu o kosarci......
Ako si se ti pokazao kao sitna dusa, ja to nikada nisam bio.

Ma ti si "moralna gromada" pa mozes da cenis o ljudima koje u zivotu nisi video da li su sitne duse ili dup.lisci........

A da je Slavnic gomno ne tvrdim ja,to tvrde u svim klubovima u kojima je radio i bukvalno iz svakog je ko pas najuren.......ali ce verovatno da svi na svetu ne valjaju....ali jadni Moka Slavnic valja. Pa njega njegova Zvezda nece,a promenilo se uprava i uprava,stotine ljudi u toj Zvezdi......ali opet oni svi ne valjaju....Moka valja...
Ne dao bog da je u ovoj drzavi vise Slavnica...

On prepoznao kvalitet i perspektivu u Tepicu i Velickovicu ( da ne spominjem druge).......velika mudrost stvarno......verovatno je Partizan doveo tog Velickovica 5 godina ranije,ali nije prepoznao kvalitet i perspektivu vec je to trebao Moka Slavnic da im otkrije......

Cinjenica je da je taj Moka sa tim igracima u kojima je prepoznao kvalitet i perspektivu + Gurovic + Jaric+Milicic bio poslednji na EP........a nestrucni Duda bez ove trojice posebno pomenute,bio 2. na EP...... to sve govori

ja idem na fax i radim preko omladinske da bi imao za odecu, obucu i pivo
trazim lepu, dobru i pametnu devojku, ako ima neka nek se javi na 064......samo SMS, bez cimanja
****** i klinke stop :lol:

svasta i ovde mozes da procitas

ovo sve vec postaje sumnjivo :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back