Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...свака част момцима....за мене су шампиони....ма шта сутра било :worth:

....били смо бољи за макар 10 поена....све је јасно...али ово нисмо смели да добијемо....крај приче...

Ne mislim da su sudije bile toliko nekorektne, pa svirale su faul za Keselja par sekundi pre kraja. Cinjenica je da smo mi JAKO LOSE igrali od 2.57min kad je Markovic napravio tehnicku gresku. Posle toga krecu stihijski napadi bez imalo pameti i suvisni sutevi za tri iako smo imali vodjstvo i trebalo je da idemo polako ka kosu. I na kraju kad je Keselj umesto da pravi faul pustio Turcina da prodje. Realno, nismo dobro igrali zavrsnicu.

Ne mislim da su sudije bile toliko nekorektne, pa svirale su faul za Keselja par sekundi pre kraja. Cinjenica je da smo mi JAKO LOSE igrali od 2.57min kad je Markovic napravio tehnicku gresku. Posle toga krecu stihijski napadi bez imalo pameti i suvisni sutevi za tri iako smo imali vodjstvo i trebalo je da idemo polako ka kosu. I na kraju kad je Keselj umesto da pravi faul pustio Turcina da prodje. Realno, nismo dobro igrali zavrsnicu.

Jesi li ti gledao celu utakmicu?

Sramooota ! Dodje mi da plačen. Faul nad Novicom?
ja iskreno nisan ni video Krsticev poslednji faul, da je uopste postojao, ali ako ovo prvo nije a drugo jeste, j prelazim da igram golf.
Momcima svaka čast, ali ovo je nečuveno.Podseca me na trecu utakmicu Partizana i Taukeramike, pre 3 godine valjda.:/

od ovih 12 igrača..najprijatnije iznenađenje je Kešelj....mislim da postaje majstor svog zanata i da dobijamo igračinu za narednih 8-9 godina
a najneprijatnije Tepić, pošto Marković ne može ni bolje ni lošije od ovoga...

teško je ostvariti vrhunski rezultat, kad ti nemaš pravu zamenu za Teodosića...jer ova dvojica (Tepić i Marković) nisu opasni za protivnički koš ni u promilima kao Teo...

sve u svemu, dobili smo reprezentaciju među 5 najboljih na svetu u narednom periodu...samo da ostane Ivković...u suprotnom bi moglo biti "jovo-nanovo"

Slazem se i ja da je Keselj definitivno najprijatnije iznenadjenje.

Inace ono sto nama fali je neki brz i niski igrac koji ima ulaz i koji moze da se proseta kroz protivnicku odbranu a takvog nazalost nemamo.
Cak i Teodosic nije taj , recimo on ima odlican osecaj za asistenciju i za sut iz daljine ali igra suvise daleko od kosa i kao da nema dovoljno snage i brzine da zaobidje svog cuvara i da se useta u reket.
Fali nam tu jedan Vujanic (ili eventualno Rakocevic), mislim da bi se on i Teo odlicno dopunjavali.

Takodje fali nam jedan eksplozivan igrac na poziciji 4 , mislim da Savanovic koji je po meni odlican igrac po stilu igre je mnogo vise trojka nego cetvorka a Novica se takodje cesto izvlaci na sut za 3, plus jednostavno nema fizicke predispozicije da se nosi sa dominantnijim cetvorkama (tipa Skola, Gasol, Odom il nebitno vec ko)
Mislim da Radmanovic tu itekako treba........

Steta, ali ne mozemo da dobijemo svaku utakmicu u kojoj povedemo 7-10 koseva cetiri pet minuta pred kraj, a onda umesto da prelomimo, mi za minut do dva dopustimo da se to istopi i udjemo u neizvesnu zavrsnicu. Tako je bilo protiv Australije, Argentine, Hrvatske, Spanije, da nas i peti put sreca pogleda bilo bi previse.

Posto Turci sutra protiv SAD nece smeti da se urade hasisom i sudije nece toliko krasti za njih, SAD lagano dobija 20 razlike, a za nas se brinem da ne padnemo emotivno.

Steta, ali ne mozemo da dobijemo svaku utakmicu u kojoj povedemo 7-10 koseva cetiri pet minuta pred kraj, a onda umesto da prelomimo, mi za minut do dva dopustimo da se to istopi i udjemo u neizvesnu zavrsnicu. Tako je bilo protiv Australije, Argentine, Hrvatske, Spanije, da nas i peti put sreca pogleda bilo bi previse.

Posto Turci sutra protiv SAD nece smeti da se urade hasisom i sudije nece toliko krasti za njih, SAD lagano dobija 20 razlike, a za nas se brinem da ne padnemo emotivno.

ae samo ti meni objasni kako da prelomimo kad tad sudije sviraju ko zna sta vec i vrate ih u utakmicu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back