Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, nemoj sad neko da mi prica kako su ovakvi i onakvi.... sve se videlo ........ a ja sada nemam reci hvale za ove momke i strucni stab.......... ne samo zbog pobede(nad svetskim i evropskim sampionima) nemam nameru da ulazim u raspravu o postavci igre, nadigrali smo ih i to je to......... nije Teo slucajno dao neverovatan kos...... izgradila ga je cela ekipa...... a vi zlobnici i vi koji ne verujete........... pognite glavu nad ratnicima.....

:worth::worth::worth::worth::worth:
BRAVO MOMCI!!! FANTASTICNA UTAKMICA, TAKO SE BORI NA TERENU!!!
:worth::worth::worth::worth:

Na 30 sekundi do kraja meca, u tzv."amaterskoj" kosarci(bez zvezda NBA) Teodosic je sigurno najjaci igrac na svetu.....
Da dodam, na racun onih koji tvrde da nikada nisam nista lepo rekao o Ivkovicu.Posle dugo dugo vremena video sam sjajno postavljenu utakmicu, koja se bazirala na glavnom nedostatku Spanaca, a to je nedostatak trojki i cetvorki koje mogu da pokriju liniju Keselj,Velickovic,Savanovic i njiuhovu igru spolja(sem Rudija Fernandeza nemaju vise nikoga).
Takodje, za razliku od ogromne vecine drugih koji su tvrdili da sa Spancima mora da se igra poziciono, bez jurnjave, Ivkovic je bas brzom igrom zamorio mnogo starije i sigurno mnogo sporije igrace Spanije.
Markovic je takodje odigrao odlicnu rolu u odbrani, ne samo svojom odbranom vec i time sto je "amortizovao" vreme kada se Teodosic ludirao na terenu.
Sve cestitke, na sjajnom mecu, i posle ovoga bi bila velika steta da ne zaigramo u tom velikom finalu.
Bice tesko, ali je Spanija bila mnogo visa prepreka od onih koje predstoje(mislim Turska bez ikakve dileme).
:worth::worth::worth::worth:

Original postavio crni lepotan
Savan i Novica moraju da odigraju sjajno

hehe i ja postao strucnjak:mrgreen:

Svaka cast momcima za zasluzenu pobedu :super: Odigrali smo sjajno u prvom poluvremenu,u drugom ocekivano pali,ali smo imali izuzetan suterski dan(mada je i Spance sralo).Lose smo odigrali pod kosem,dozvolili protivniku dosta ofanzivnih skokova,ali smo zato,za razliku od njih,imali mnogo vise raspolozenih igraca u napadu.Keselj,Savanovic i Ubica su dominirali,pogotovo Keselj,koji je dao dve vrlo vazne trojke,na pocetku trece cetvrtine kad su nas Spanci stigli i u samom finisu preko ruke jednog od spanskih kosarkasa.
Bjelica je takodje pruzio odlicnu partiju,kao i Markovic,koji nije imao poena u napadu,ali je odigrao sjajno u odbrani.Krstic slabiji nego u prethodnim mecevima,ali treba shvatiti da je na njemu veliki pritisak,posto je ono drvo Perovic,opasan kao Pantelic u ofsajdu:lol: Tepica necu da komentarisem,posto je evidentno da je on bio najgori nas igrac na terenu.
I na kraju dolazimo do Teodosica.Lik koji neverovatno nervira svojim glupiranjem na terenu,lik koji u situaciji kada se lomi rezultat 'ladno sutira trojku iz pm,gubi lopte,petlja nepotrebno,tri sekunde pred kraj postize trojku koja ulazi jednom od deset pokusaja :eek: :mrgreen: Taj poslednji napad je bio nesto najgluplje sto se moze uraditi na 24 sekunde do kraja,ali mi ne bi bili Srbi,kad ne bi nasli tezi nacin za pobedu.Ipak,cestitke Teu za tu trojku,jer koliko god da je imao srece,trebao je pre svega imati muda za taj sut,a on ih je imao k'o kugle :mrgreen:
Jos jednom,svaka cast momcima za zasluzenu pobedu nad ovim Pirinejskim folirantima i nadam se da ce iskoristiti ovu sansu za zlato do kraja :super:
P.S.Da spomenem i Dudu,koji me je odusevio svojim skakutanjem pored klupe,kao da je mladic,a ne "deka" od sedamdeset banki :mrgreen:

Svaka cast momcima za zasluzenu pobedu :super: Odigrali smo sjajno u prvom poluvremenu,u drugom ocekivano pali,ali smo imali izuzetan suterski dan(mada je i Spance sralo).Lose smo odigrali pod kosem,dozvolili protivniku dosta ofanzivnih skokova,ali smo zato,za razliku od njih,imali mnogo vise raspolozenih igraca u napadu.Keselj,Savanovic i Ubica su dominirali,pogotovo Keselj,koji je dao dve vrlo vazne trojke,na pocetku trece cetvrtine kad su nas Spanci stigli i u samom finisu preko ruke jednog od spanskih kosarkasa.
Bjelica je takodje pruzio odlicnu partiju,kao i Markovic,koji nije imao poena u napadu,ali je odigrao sjajno u odbrani.Krstic slabiji nego u prethodnim mecevima,ali treba shvatiti da je na njemu veliki pritisak,posto je ono drvo Perovic,opasan kao Pantelic u ofsajdu:lol: Tepica necu da komentarisem,posto je evidentno da je on bio najgori nas igrac na terenu.
I na kraju dolazimo do Teodosica.Lik koji neverovatno nervira svojim glupiranjem na terenu,lik koji u situaciji kada se lomi rezultat 'ladno sutira trojku iz pm,gubi lopte,petlja nepotrebno,tri sekunde pred kraj postize trojku koja ulazi jednom od deset pokusaja :eek: :mrgreen: Taj poslednji napad je bio nesto najgluplje sto se moze uraditi na 24 sekunde do kraja,ali mi ne bi bili Srbi,kad ne bi nasli tezi nacin za pobedu.Ipak,cestitke Teu za tu trojku,jer koliko god da je imao srece,trebao je pre svega imati muda za taj sut,a on ih je imao k'o kugle :mrgreen:
Jos jednom,svaka cast momcima za zasluzenu pobedu nad ovim Pirinejskim folirantima i nadam se da ce iskoristiti ovu sansu za zlato do kraja :super:
P.S.Da spomenem i Dudu,koji me je odusevio svojim skakutanjem pored klupe,kao da je mladic,a ne "deka" od sedamdeset banki :mrgreen:

700 godina, a onako skace ispred klupe :lol:

hehe solidna analiza ali ovo boldovano... nemam reci za "starkelju"
prosto mi daje vazduha da disem.............
ali bih ipak rekao da smo izgubili bili bi svi protiv ovog tima..... a ovako............ i ovo je maestralno ali smesi nam se medalja..............

Poslao bi Tepica na tribine,Teu opalio samar da se ne glupira,a Perovicu udario cajper da se razmrda malo i pocne da igra ;) P.S.I da,dobio bi bar tri tehnicke,minimum :mrgreen:

Dule bi im jeb'o mater.

To ti je sva njegova filozofija

:mrgreen:
sto bi rekao Misa Tumbas
STEVOJNO KARALO CIGANE LUDAKE!!!:mrgreen:
http://turkey2010.fiba.com//pages/e...728/gid/A/grid/69/rid/6946/sid/4728/game.html
evo malo statistike
jedino Rasic podbacio, njega cuvamo za sledecu, a Tepa se budi u finalu:lol:

jedino Rasic podbacio, njega cuvamo za sledecu

Pa dobro,imao je Rasic par dobrih trenutaka u prvoj cetvrtini.Ali da nije bio na nivou prethodnih meceva,to stoji.Ono sto je najbitnije meni da vidim kod njega,to je odsustvo straha.I mislim da je njegov(a i nas) najveci dobitak,to sto se oslobodio na ovom SP.E sad,da li je bio stegnut u Partizanu zbog Duleta ili ga je Duda psihicki "obradio"...:think: Uglavnom,samo da se ne plasi,pa neka i pogresi,ali bitno je da oseti slobodu u igri...

Pa dobro,imao je Rasic par dobrih trenutaka u prvoj cetvrtini.Ali da nije bio na nivou prethodnih meceva,to stoji.Ono sto je najbitnije meni da vidim kod njega,to je odsustvo straha.I mislim da je njegov(a i nas) najveci dobitak,to sto se oslobodio na ovom SP.E sad,da li je bio stegnut u Partizanu zbog Duleta ili ga je Duda psihicki "obradio"...:think: Uglavnom,samo da se ne plasi,pa neka i pogresi,ali bitno je da oseti slobodu u igri...

e gradski zajebi fore ovaj onaj................. imamo srce za finale............. a onda sta nam Bog da............. ajmo realno.......... slabiji smo od spanaca..... i ovako krnjih.... ali pobedjujemo............. i mi smo krnji mnogo vise nego sto mislis.............

te0dosic.jpg

teodosic3242.jpg

Bjelica i Keselj zapusili usta kriticarima...Konacno Bjelica skupio muda i odigrao kako zna...Teo pokazao da najgori potez.moze da bude najbolji...Novica :worth: ...Pokazao zasto je Haubica i Ubica...
Krstic me tako iznervirao da nemam reci,zbog njega smo gubili borbu ispod kosa...Tacno su nam falili Milicic ili Raduljica...

Kad sam malo smirio strasti, zeleo sam da napisem zbog cega smo mi jos pobedili.
Evidentno sjajno postavljena utakmica, evidentno odlicno sutersko i igracko vece nase linije Keselj,Velickovic,Savanovic,Bjelica.
Ono sto je ovaj put falilo Spancima, mnogo vise nego sto im fale Gasol i Kalderon je sudjenje.
Sudjenje na celom ovom prvenstvu preferira musku igru sa dozvoljavanjem kontakta,igru "na ruci", sto bi rekli "prljavu"...
Iz tog razloga su Spanci, koji su do ovog prvenstva uvek na svakom mecu imali bar 10-15 slobodnih bacanja vise(jer im je igra tako postavljena), ostali bez tih bacanja.
Zbog tog novog "stila" sudjenja(koji je dominantan na prvenstvu, kao da je sudijama tako sugerisano iz FIBA-e), Spanci su na samom pocetku izgubili mec sa Francuzima, a kasnije i od Litvanije.
A nasa ekipa(sa izuzetkom Perovica i Macvana), kao da je pravljena bas za takvo sudjenje.
PS:Mislim da smo i na ovom mecu imali malu naklonost sudija.Nije bila velika,i nije presudila na mecu, ali je zasigurno postojala.
Da se i nama tako nesto dogodi, za nas nepoznato jos od vremena Kostasa Rigasa, ili 2002. i Picilkasa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back