Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teodosić sa polomljenim prstima

Selektor košarkaške repreznetacije Srbije Dušan Ivković izjavio je da Miloš Teodosić igra povređen, odnosno sa slomljenim prstima.

Plejmejker našeg nacionalnog tima igrao je ispod svog nivoa u osmini finala protiv Hrvatske. Imao je šut iz igre 6-1 i samo dve asistencije. „Kada me već „golicate" ne moram sve da pričam pred inostranim novinarima. Teodosić igra teško povređen, polomljenih prstiju. Nije u stanju da kontroliše adekvatno loptu desnom rukom“, rekao je selektor Ivković, a prenosi 'Sport'.

Srbija se u sredu sastaje sa Španijom u četvrtfinalu Mundobasketa
http://www.b92.net/sport/turska2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=09&dd=05&nav_id=456629

kako moze da igra sa slomljenim prstom? to bukne

...ма набио дечко мало прсте и то је то вероватно...

....види се да он има мало проблем у глави на терену....да му нису све овце на броју баш...то са прстима је споредно...
....искусан је лисац Дуда...опушта притисак на Теу да се не изгуби као Тепић...

Ja verujem da mozemo pobediti ove spance. Nisu nesto jaki a i neki su im izgubili kvalitet koji su nekada imali. Sve u svemu bi bilo jako dobro da ova ekipa stigne do polufin. Jer mislim da ce za koju godinu a verovatno vec i sledece na EP biti zlato za nase, jer su ipak jako mlada ali i svake godine iskusnija ekipa. A ako nam se posreci ove godine neka medalja(potajno se nadam zlatnoj:mrgreen:) onda je to naravno jos bolje. Nego mi je samo da pobedimo spance da me ne zezaju na poslu....:confused:
Elem bice sve ok

Шта сте се стисли...играћемо ми егал са њима...па нека бољи победи (тј мораћемо да играмо боље за бар 5 поена....јер њих навуку на своје кукање, бацањње, плакање...)

....можда и изгубимо 15 разлике....али можда и добијемо са 15, није искључено ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back