Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuu, koliko sam sad iznerviran i ljut. Necu da vredjam reprezentaciju jer verujem da ce proci dalje cim se Teo i Krsta vrate ali jbm ti koliko su mi zivaca danas pojeli to je strasno!

Upropastili mi ovo sto je ostalo od dana, losija igra ali smo opet imali prilika. Produzeci:prva 3 minuta nista, a onda se vade. Lopte samo ispadaju. Bravo za Macvana i onu Rasicevu 3cu.

Gledajmo ovo sa vedrije strane...
Trebao nam je jedan poraz da nas spusti na zemlju...
Mislim, mi smo prosle godine tukli Spance u grupi, ali su oni nas posle razvalili u finalu i dizali su nivo igre iz utekmice u utakmicu...
Ovaj poraz ne treba da nas plasi vec samo motivise da igramo jos bolje, a bez Krstica i Tea smo fantasiticno odigrali prve dve utakmice, pogotovu drugu...
Da je samo Teo igrao ovu sa Nemcima, on bi je sam na iskustvo dobio... Ovako, ostaje samo da se zali za propustenim...
Nemci su sasvim zasluzeno pobedili...
Druga stvar, Tepic jeste odigrao ocajnu utakmicu, ali, kako se sam bavim kosarkom, znam da igracu naidje period kad pruza losije partije poput ove njegove danas, on je dobar igrac i vecujem da ce orpavdati to sto je na spisku reprezentacije...
Od sutra opet kidisemo, vraca se Teo, a od srede da ne pricam... :lol: :)

BICE BOLJE!!! :)

Poslednja izmena:
...дакле неке ствари ми нису јасне...

....у реду је да њих се*ееее као никада пре...у реду је да су наши нервозни.....у реду је да Тепић има ужасан дан....у реду је да нам фале 2 веома битна играча у ротацији и да имамо смањене опције у нападу...АЛИИИИИИ....

...да ти будеш такав пајсер да решаваш утакмицу кад ти ништа не иде 50 мин, давиш лопту као на баскету, испада ти лопта, падаш на под и ужасно си несигуран у транзицији....е то не разумем...:udriglavu:
...а искрено није ми био јасан ни Дуда. Оба продужетка он практично игра са истом екипом....и то 3 играча којима је плеј природна позиција, али ето неки играју и двојку...
....па снага ове екипе је управо тимска игра...константно висок ритам са много играча у ротацији.......а овако неки играчи нису могли да се покрену на крају колико су били импотентни...
...лако је сад бити паметан....али да су Паунић, Бјелица и Кешељ играли бар по 2, 3 мин у 10 мин продужетка, вероватно би све било другачије...
.....даље...да будеш толико уплашен да не смеш да шутираш потпуно сам са 6.25 а имаш иначе добар шут...

....очекивао сам да ћемо их покидати у продужетку....али смо били превише уморни и нервозни,а у кључним тренуцима нисмо имали ни среће...

Tepic nijednog sekunda nije kriv zbog lose igre.
Pravi i jedini krivac je Ivkovic.
Zar ga niste i sami culi nekoliko puta na tajm-autima, kako kaze da hoce VISE igre jedan na jedan.....
Drzi Tepica na poziciji pleja, jer racuna na njegovu prednost u igri jedan na jedan zbog visine, gradjenja, ali potpuno zboravlja koliko su protivnicki plejevi brzi igraci, i kako lako mogu da iscackaju loptu(nije pravo poredjenje, ali je slicno onoj prici kada je mali Tajron bogs cuvao i stavio u mali dzep Drazena Petrovica)....

Ono sa cime se takodje ne bih nikako slozio je da je nemce sr.alo, kako kazete.
Pa oni su prakticno zadnjih 3,4 minuta utakmice i prakticno oba produzetka igrali napad na 24 sekunde, bez ikakve ideje u igri.
Izgledali su kao da cekaju da ih dobijemo.....Sem one neverovatne trojke na isteku napada, ono sto su oni ubacili je moze se reci skoro ziceri.....

Tepic nijednog sekunda nije kriv zbog lose igre.
Pravi i jedini krivac je Ivkovic.
Zar ga niste i sami culi nekoliko puta na tajm-autima, kako kaze da hoce VISE igre jedan na jedan.....
Da, baš je Duda kriv za to što Tepiću ispada lopta i što ne može da pogodi ... Duda je tražio jedan na jedan, a ne jedan na pet, a Tepić je preterao sa davljenjem lopte, tapka u mestu i mrsi muda 15 sekundi nikom je ne da, i onda pokušava solo kvalitetom da reši, ali naravno Duda je kriv što Milenku ispada lopta ...

Sem one neverovatne trojke na isteku napada, ono sto su oni ubacili je moze se reci skoro ziceri.....
To je i odlučilo utakmicu ... I naravno očajna Tepićeva igra gde osim one trojke apsolutno ništa valjano nije uradio ...

No, ne brinem se, tako smo i prošle godine istrpeli Teodosića pa je eksplodirao, pa verujem i da će Tepić ...

Da, baš je Duda kriv za to što Tepiću ispada lopta i što ne može da pogodi ... Duda je tražio jedan na jedan, a ne jedan na pet, a Tepić je preterao sa davljenjem lopte, tapka u mestu i mrsi muda 15 sekundi nikom je ne da, i onda pokušava solo kvalitetom da reši, ali naravno Duda je kriv što Milenku ispada lopta ...

To je i odlučilo utakmicu ... I naravno očajna Tepićeva igra gde osim one trojke apsolutno ništa valjano nije uradio ...

No, ne brinem se, tako smo i prošle godine istrpeli Teodosića pa je eksplodirao, pa verujem i da će Tepić ...

Pa vidis druze...Kada ti izpadne lopta jednom, to je slucajno, kada ti drugi put neko izbije loptu, ti se vec zamislis, a kada se to dogodi i treci put na mecu, onda taj igrac vise ne sme da se nadje u takvoj situaciji........A to treba trener da obezbedi.....
Takodje, da bi u kosarci 5 na 5 izborio situaciju da igras jedan na jedan, svi saigraci moraju da se krecu, otvaraju iz blokova, oslobadjaju stranu..Kada to ne rade, sta ti drugo preostane nego da tapkas loptom u mestu 15 sekundi, jer nemas kome da je das?
A da, jeste ta trojka odlucila.ali ne bi bila toliko bitna da nije recimo Markovic sutnuo trojku bez ikakve potrebe( a zna se da je medju poslednjima koji to treba da urade), da nije Perovic napravio onako seljacki faul u napadu, da nije posle toga promasio ono jedno bacanje.......Kada ti se pobeda nudi pet puta, i ti je ne "uzmes", onda je kazna u vidu takve trojke sasvim logicna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back