Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na pleju Srbija nije bolja od Slovenije.
Dončić je bolji od svakog našeg pleja na prvenstvu
Na beku Dragić je bolji od Bogdanovića.
Rendolf je bolji od svakog našeg igrača na toj poziciji.
Šesti čovek u ekipi kod njih je Prepelič.Ko od naših koji ulazi sa klupe je bolji od njega na ovom prvenstvu? Niko.

Ja sam računao Dragića za pleja a Dončića za beka/pleja. Još 18-togodišnjak. Prekaljeni nosilac igre. :lol:
Prepelič je gori od cijele spoljne linije Srbije, izuzev možda Micića. Pogodi 2-3 trojke sa 8-9 metara i to je to.

Bolje je izgubiti časno u četvrtfinalu nego se blamirati u finalu. A to je doživio i 2014. i 2016. i ove godine.
Pazi, SLO ima jednog i po kvalitetnog igrača. Ovo pola se u drugom poluvremenu povrijedilo. I to je za Sala veliki zalogaj. :D

Ti si malo prolupa...do tri min prije kraja smo se vratili i vodili sa dva razlike...daleko to od blamaze...
Da je onaj nesretni Stimac dao kos za cetiri razlike, pitanje je sta bi bilo...dakle,u pitanju su nijanse, a nikakva blamaza nije u pitanju...to je yebeni sport, nekad ide, nekad ne..zapravo, to je zivot...

Trenutno ispred Srbije u Evropi.

Igrali su i Španci dva finala protiv Amera 2008. i 2012. kao i polufinale 2016. Sva tri meca su bila neizvjesna skoro do samog kraja, a Srbija se raspadala već u prvoj četvrtini. To dosta govori o pripremi igrača za tako važne utakmice.

Ау шта поредиш ти. Шпанија тад никад јача са браћом Гасол, Фернандезом, Наваром, Калдероном, Рубиом, Родригезом. А нама 2014. играли Бирча, Јовић и Калина из Радничког, тада неафирмисани играчи, Штимара, Катић, Симовић и опет смо стигли до финала.

Ja sam računao Dragića za pleja a Dončića za beka/pleja. Još 18-togodišnjak. Prekaljeni nosilac igre. :lol:
Prepelič je gori od cijele spoljne linije Srbije, izuzev možda Micića. Pogodi 2-3 trojke sa 8-9 metara i to je to.

Kad god je Dončić u postavi on je plej a Dragič prelazi na dvojku.Kad to ne vidiš, šta onda dalje da pričamo?
Što se Prepeliča tiče, on je sjajan strelac, kada nije prva opcija napada nego ima slobodu i manje pažnje odbrane.
Takav strelec ne postoji u našoj ekipi-

Dragić je ekipu Majamija doveo do plej ofa...........Jokić svoju još nije..........Tačka.
Lepota košarkaške igre je subjektivna kategorija, nekome se nešto svidja, nekome nešto drugo.
Meni lično se recimo podjednako svidja neki fantastičan Jokičćev pas, , isto kao sinoćno tri četiri puta polaganje i šut Dragića preko Marjanovbića, ili sinoćno koš do koša Dončića sa zakucavanjem iz naskoka.

Ti Jokica nikad nisi ni gledao...a koliko je on objektivno jedan od najkreativnijih, to kazu najveci svjetski strucnjaci i igraci..loool

Ау шта поредиш ти. Шпанија тад никад јача са браћом Гасол, Фернандезом, Наваром, Калдероном, Рубиом, Родригезом. А нама 2014. играли Бирча, Јовић и Калина из Радничког, тада неафирмисани играчи, Штимара, Катић, Симовић и опет смо стигли до финала.

Pa i Srbija je prošle godine imala najjači tim u posljednjih 10-12 godina. Teo, Bogdan, Jokic, Raduljica, Bjelica.... I opet skoro -40.

Kad god je Dončić u postavi on je plej a Dragič prelazi na dvojku.Kad to ne vidiš, šta onda dalje da pričamo?
Što se Prepeliča tiče, on je sjajan strelac, kada nije prva opcija napada nego ima slobodu i manje pažnje odbrane.
Takav strelec ne postoji u našoj ekipi-
Dragić može da prelazi gdje god oće ali za poređenje on je plej, što igra i u Majamiju. Bogdanović je bek, ali često prelazi na pleja kad se odmara Jović.

Ja se uzdam u onu teoriju sve se vraca sve se placa , mislim od 2009. godine pa na ovamo mislim da ni jednom nismo zavrsili turnir pobedom, sad i one 2 izgubljena finala protiv Amerikanaca pa sad i ovo , ja verujem da ce se to vratiti jednom debelo (verovatnokad se najmanje budemo nadali) , onako jednom pobedom protiv Amerikanaca ( jer zaista ne mislim da su toliko nepobedivi kako neki tvrde) i jednom recimo svetskom ili olimpijskom titulom sto bi zaista bila kruna ove jedne generacije igraca i Saleta kao selektora.

Sale Pojma nema muta selektiro ekipu Sale loš čovek uprkos Saletu smo osvojili srebro...

Svaku našu reprezentaciju u kojoj je Muta bio trener je on lično selektirao.
I one gde je Obradović bio trener, ne smao ove sa Djordjevićem.

Ajde da ti kratko nacrtam, pošto ti pčigledno treba da bi shvatio.......Zašto Muta uvek ima sjajne ekipe koje vodi..Odličnu ekipu Budućnosti sa kojom je osvojio titulu.
Fantastičnu ekipu Radničkog koja u trećoj utrakmici nekog plej ofa vodi dva minuta pre kraja sa sedam razlike i izgubi......On je jedini trener koji ja na zvaničnoj konferenciji za štampu Evrolige javno priznao da je ekipa izgubila jer se on nije setio da traži tajmaut.:hahaha:

Sa druge strane imaš Djordjevića koji nikako ništa ne može da napravi na klupskom planu.
Odreše kesu da dovede koga hoće, on dovede panjeve.
Džabe posle što ih dobro vodi, panjevi su panjevi.
Tako je bilo u Pao, tako je sad u Bajernu.

Ali eto kombinacija njih dvojice je dobitna.Svako daje ono što može i ume........
Jedino je teško to tebi objasniti da shvatiš.........
Vi iz Barija još uvek pred očima imate smao Pančeva i Olmetu.

Ja se uzdam u onu teoriju sve se vraca sve se placa , mislim od 2009. godine pa na ovamo mislim da ni jednom nismo zavrsili turnir pobedom, sad i one 2 izgubljena finala protiv Amerikanaca pa sad i ovo , ja verujem da ce se to vratiti jednom debelo (verovatnokad se najmanje budemo nadali) , onako jednom pobedom protiv Amerikanaca ( jer zaista ne mislim da su toliko nepobedivi kako neki tvrde) i jednom recimo svetskom ili olimpijskom titulom sto bi zaista bila kruna ove jedne generacije igraca i Saleta kao selektora.

Ja se nadam da ce Sale da se povuce nakon ovog debakla u finalu. Za dobrobit psihe igraca. Vec im je nabio kompleks luzera za završnice. Slično kao kad Hrvati igraju protiv SRB.

Zamisli pričaš sinu : " Eh kad se setim reprezentacije 2014.-2017.-časno ispadaše u četvrtfinaluKoje ljudine." Baš za pamćenje :lol:

Nije ni to neka blamaza...sve je to sport...
NAJVECA BLAMAZA u svijetu kosarke, i generalno sporta, je ono njihovo bjezanje sa postolja...to je nezabiljezen blam u istoriji sporta...takvu bruku i sramotu svijet nikad nije vidio...! :)))))

Dragić može da prelazi gdje god oće ali za poređenje on je plej, što igra i u Majamiju. Bogdanović je bek, ali često prelazi na pleja kad se odmara Jović.

Kako može da bude za poredjenje plej, kad ne igra to u petorci sa Dončićem?
Znači ti računaš Slovenija nema beka šutera nego dva pleja?
Pa što onda lošijeg pleja porediš sa Bogdanovićem, kada možeš boljeg?

Ja se nadam da ce Sale da se povuce nakon ovog debakla u finalu. Za dobrobit psihe igraca. Vec im je nabio kompleks luzera za završnice. Slično kao kad Hrvati igraju protiv SRB.

Hrvati?Pa te i Česi napune.Ne treba ih pominjati kada se priča o velikim ekipama koje igraju završnice turnira.Ovim zlatom su se i Slovenci upisali u te ekipe..Ako budu imali kontinuitet,naravno.

Jednom rečju Sale je " KRALJ":

A zašto je kralj?
Zbog mnogih stvari svakako jeste, ali ja ne vidim ovde ništa epohalno, nego pre bezobrazno i pokvareno..
Nisam ni član niti simpatizer ijedne stranke, a posebno ne ove vladajuće.Medjutim ona je zvanični premijer TVOJE zemlje.
Ako ne poštuješ nju, ne poštuješ svoju zemlju.
Možeš ti da glumiš mangupa koliko hoćeš, ali to ne možeš sa svojom zemljom.
Uostalom većina u ovoj zemlji je glasala za nju kao premijera.
Ma kakvi oni da su, oni su takodje deo ove zemlje.
Dokaz kako veliki igrač može da bude smr.ad kao čovek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back