Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Trenutno ispred Srbije u Evropi.
.
Jesi li siguran?

No,sve i da jeste,Srbija je u samom vrhu svetske košarke.Dokazano ponovo i na poslednim takmičenjima na veliku žalost nekih "NEzgodnih" babuna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.

Na pleju Srbija nije bolja od Slovenije.
Dončić je bolji od svakog našeg pleja na prvenstvu
Na beku Dragić je bolji od Bogdanovića.
Rendolf je bolji od svakog našeg igrača na toj poziciji.
Šesti čovek u ekipi kod njih je Prepelič.Ko od naših koji ulazi sa klupe je bolji od njega na ovom prvenstvu? Niko.

Bolje je izgubiti časno u četvrtfinalu nego se blamirati u finalu. A to je doživio i 2014. i 2016. i ove godine.
Pazi, SLO ima jednog i po kvalitetnog igrača. Ovo pola se u drugom poluvremenu povrijedilo. I to je za Sala veliki zalogaj.

Igrali su i Španci dva finala protiv Amera 2008. i 2012. kao i polufinale 2016. Sva tri meca su bila neizvjesna skoro do samog kraja, a Srbija se raspadala već u prvoj četvrtini. To dosta govori o pripremi igrača za tako važne utakmice.
Zamisli pričaš sinu: "kad se sjetim reprezentacije 2014-2017. - trostruki gubitnici finala". Baš za pamćenje.
Zamisli pričaš sinu: "kad se sjetim reprezentacije 2014-2017. - trostruki gubitnici finala". Baš za pamćenje.

Ja sam računao Dragića za pleja a Dončića za beka/pleja. Još 18-togodišnjak. Prekaljeni nosilac igre.
Prepelič je gori od cijele spoljne linije Srbije, izuzev možda Micića. Pogodi 2-3 trojke sa 8-9 metara i to je to.
Dragić je ekipu Majamija doveo do plej ofa...........Jokić svoju još nije..........Tačka.
Lepota košarkaške igre je subjektivna kategorija, nekome se nešto svidja, nekome nešto drugo.
Meni lično se recimo podjednako svidja neki fantastičan Jokičćev pas, , isto kao sinoćno tri četiri puta polaganje i šut Dragića preko Marjanovbića, ili sinoćno koš do koša Dončića sa zakucavanjem iz naskoka.
Ау шта поредиш ти. Шпанија тад никад јача са браћом Гасол, Фернандезом, Наваром, Калдероном, Рубиом, Родригезом. А нама 2014. играли Бирча, Јовић и Калина из Радничког, тада неафирмисани играчи, Штимара, Катић, Симовић и опет смо стигли до финала.
Ti Jokica nikad nisi ni gledao...a koliko je on objektivno jedan od najkreativnijih, to kazu najveci svjetski strucnjaci i igraci..loool
Dragić može da prelazi gdje god oće ali za poređenje on je plej, što igra i u Majamiju. Bogdanović je bek, ali često prelazi na pleja kad se odmara Jović.Kad god je Dončić u postavi on je plej a Dragič prelazi na dvojku.Kad to ne vidiš, šta onda dalje da pričamo?
Što se Prepeliča tiče, on je sjajan strelac, kada nije prva opcija napada nego ima slobodu i manje pažnje odbrane.
Takav strelec ne postoji u našoj ekipi-
Alo bre.
Ko to spori?
Jokić MOŽE da bude mnogo veće ime od Dragića.
Verovatno i hoće biti.
Ali još uvek to nije.
Možda već sledeće sezone postane.
Ali još uvek nije.
 ))
))Sale Pojma nema muta selektiro ekipu Sale loš čovek uprkos Saletu smo osvojili srebro...

Ja se uzdam u onu teoriju sve se vraca sve se placa , mislim od 2009. godine pa na ovamo mislim da ni jednom nismo zavrsili turnir pobedom, sad i one 2 izgubljena finala protiv Amerikanaca pa sad i ovo , ja verujem da ce se to vratiti jednom debelo (verovatnokad se najmanje budemo nadali) , onako jednom pobedom protiv Amerikanaca ( jer zaista ne mislim da su toliko nepobedivi kako neki tvrde) i jednom recimo svetskom ili olimpijskom titulom sto bi zaista bila kruna ove jedne generacije igraca i Saleta kao selektora.
Zamisli pričaš sinu : " Eh kad se setim reprezentacije 2014.-2017.-časno ispadaše u četvrtfinaluKoje ljudine." Baš za pamćenje
 ))))
))))Dragić može da prelazi gdje god oće ali za poređenje on je plej, što igra i u Majamiju. Bogdanović je bek, ali često prelazi na pleja kad se odmara Jović.
Ja se nadam da ce Sale da se povuce nakon ovog debakla u finalu. Za dobrobit psihe igraca. Vec im je nabio kompleks luzera za završnice. Slično kao kad Hrvati igraju protiv SRB.
Jednom rečju Sale je " KRALJ":