Bren
Elita
- Poruka
- 23.784
Znas sta moze da demantuje moj "rezon"?Teodosic,koji uspe da da kos....ali je to,sa onakvom igrom,smesno i ocekivati...
Idi kuvaj pasulj. U to se možda i razumeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas sta moze da demantuje moj "rezon"?Teodosic,koji uspe da da kos....ali je to,sa onakvom igrom,smesno i ocekivati...
Teodosić jeste među najboljim igračima ali juče je bio ubedljivo najgori. Šutirati 0-9 za tri? Ma daj... još su svi šutevi spolja bili bez rezona iz trka, iz okreta, preko ruke. Najgore od svega što Đorđević sve to dopušta umesto da mu skreše u lice da lopta nije njegova pa da je baca kako mu volja. Protiv Španije je bio dosta bolji. Očekujem da u nastavku odigra mnogo bolje jer nam takav Teo fali ako hoćemo medalju.
Slažem se sa ovim pisanijem, verujem da će Teodosić proraditi, ipak smo igrali sa favoritima za medalju, Španijom i Nemačkom, teške su to utakmice.Ne moze da skrese u lice to bi imalo samo kontraefekat, takav je Teo moras da ga istrpis. Vidis i sam da tajmaut vode po pola Sale i on. Samo da uspe lik da pobedi samog sebe sto mu je polazilo za rukom u poslednje vreme i nema problema. Razumem ja da mu disu za vrat, da ga tuku i slapaju, da mu nista ne sviraju ali ipak ne bi trebalo da dozvoli sebi da ga to izbaci iz ritma. Zna i on da ne treba da dize sa 8 metara bez ikakvog rezona ali izgleda da ponekad ne moze da se odupre tome.
Dobro ce doci ovaj dan pauze, jos plus posle toga tekma sa Islandom, taman malo da se stabilizujemo i fizicki i psihicki pred veoma vazne utakmice.
Nedovic na moju veliku radost odlican, neverovatno koliko je popravio odbranu i sut o cemu sam pisao ovde. Mnogo radi na sebi, nikad nije mogao da nabudzi sut a radnik je veliki.
Bjelica - bog, da ga ne ureknem![]()
Mislim da bi Raduljica bio korisniji kada bi igrao teškog centra koji ne mrda ispod koša, da gradi poziciju za skok, ne mora on da skače, skakali bi krila, bekovi, dok u napadadu stvario bi prilike da naši bekovi ulaze pod koš, imamo sjajnu bekovsku poziciju. Raduljica bi bio mnogo korisniji kada bi samo smetao pod košem, u napadu bi mogao da vuče dva igrača na sebe, mislim da bi tda imali bolju igru, ovi izlasci na trojku u blok sa Raduljicom su beskorisni....
Xexexex, pa da, i ja ga vidim kao promašen slučaj, a nešto moramo uraditi sa njim. Lično verujem u Djordjevića, napraviće on nešto većTo u slučaju da prvo ubaci neki poen, a onda i da se kreće. A on ko puvalo.
Nađi nešto da štrikaš,dolazi hladnije vreme.Iz kog razloga je Teodosic u reprezentaciji?Ko ga drzi tamo?Jel' ima "ledja" ili sta,da li je Saletov rodjak,zet.....Covek je totalno nesposoban,a pored nesposobnosti i vrlo sebican igrac,sto je nesto najgore,sto moze da se ima u reprezentaciji.Nije vazno KO ce dati kos,vec DATI kos!!Danas nas je skoro kostao utakmice.U sledecoj,mozda mnogo vaznijoj,Bjelica ili neko drugi,nece biti na pravom mestu..
Teo je vise od igraca i jedan, pa i 2 losa meca ne menjaju cinjenicu da bi bez njega jedva izasli iz grupe, ako i toliko.
Teo je igrac imaginacije i niko drugi nema takvog. Nemojte ispadati smesni komentarima.
Na stranu šta mislimo o Teodosiću, jako ste bezobrazni prema koleginici koja ga kritikuje. Da vas bude sramota...
Na stranu šta mislimo o Teodosiću, jako ste bezobrazni prema koleginici koja ga kritikuje. Da vas bude sramota...
Бјелица ме овом својом мирноћом баш подсећа на Бодирогу.
Свака част момку како игра.Мислим да је тренутно најбољи играч у европи убедљиво.