Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rutinska pobeda protiv amatera.
Sve ide kako treba.

Ona solo akcija Simonovića s boka, i asistencija za nepokretnog Raduljicu je recept kako se trebaju koristiti ovakvi centri kakve imamo.

Milutinov, ma koliko ja mislio da je amater, ipak bi bio korisniji za tim od Raduljice, koji na ovom prvenstvu, ne može izaći iz kanala.

Tesko da bi Milutinov ista mogao , Raduljica bar ima masu da se gura i rve pod kosem , Milutinov je gradjen ko da jede svaki treci dan, inace bas dugo nemamo nekog dominantnog centra koji moze da zatvori reket , prakticno jos od Rebrace , Milicic je trebao da bude to , ali kljucna rec je "trebao".

Svega par akcija na celoj utakmici. Atipicna kosarka skroz, malo smo se i mi pogubili u onom haosu na terenu koji su priredili islandjani. Kuzmic je lepo koristio visinsku prednost u prvom poluvremenu dok Raduljica nije imao blage veze kako to da uradi. Srecom je dosao do par lakih koseva u drugom poluvremenu da ako mu malo skoci samopouzdanje. Mada kad je ovako nespreman mozda je bolje da nema ni samopouzdanje jer onda valjda nece solirati.

- - - - - - - - - -

Imamo Marjanovica ali dusmani ne dadose... Druga prica bi se pricala ispod kosa.

Gledah tekmu u nekom kaficu, i na svakih 5 minuta cujes nekoga kako zapomaze "Eeeee da je nama Bobi tu..." :lol:

Svega par akcija na celoj utakmici. Atipicna kosarka skroz, malo smo se i mi pogubili u onom haosu na terenu koji su priredili islandjani. Kuzmic je lepo koristio visinsku prednost u prvom poluvremenu dok Raduljica nije imao blage veze kako to da uradi. Srecom je dosao do par lakih koseva u drugom poluvremenu da ako mu malo skoci samopouzdanje. Mada kad je ovako nespreman mozda je bolje da nema ni samopouzdanje jer onda valjda nece solirati.

- - - - - - - - - -

Gledah tekmu u nekom kaficu, i na svakih 5 minuta cujes nekoga kako zapomaze "Eeeee da je nama Bobi tu..." :lol:

Da je Raduljica na onom proslogodisnjem nivou niko ne bi pominjao Marjanovica ali sada bi bio suvo zlato kad vidim kako Brada igra.

Fantasticno otvaranje utakmice , Turci su pokusali da nametnu svoju igru , pokusali su da razvuku nase i da kroz reket ostvare dominaciju , medjutim nasi su otvorili mec sa 5 trojki i vrlo brzo im razbili koncepciju i otisli na nekih 15ak razlike nakon cega Turci vise nisu imali ni snage ni koncentracije da se vrate.
Takodje mislim da su nasi usli u mec dosta sveziji , ipak Turke je sigurno juce ona utakmica sa Nemackom mnogo vise istrosila i izmorila nego nase utakmica sa Islandom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back