S
SINDI
Gost
evo sad sam prala kosu...neopisivo me smara
:-x
ceo život imam dugu kosu..dva puta sam se sa te dužine šišala na -do glave...prvi put sa 16, drugi put sa 26...i već godinu dana hoću da se ošišam , pa nikako..sve mi žao..kao da je u pitanju neka suštinska promena, a ne formalna...
kako doživljavate svoju kosu?
kao deo svoje ličnosti?
kao simbol svoje ženstvenosti?
kao deo imidža?
da li pravite te radikalne poteze, i koliko često?
i važno pitanje- da li gledate svoju kosu svojim, ili očima muškaraca?
iskreno, molim:wink:
:-x ceo život imam dugu kosu..dva puta sam se sa te dužine šišala na -do glave...prvi put sa 16, drugi put sa 26...i već godinu dana hoću da se ošišam , pa nikako..sve mi žao..kao da je u pitanju neka suštinska promena, a ne formalna...
kako doživljavate svoju kosu?
kao deo svoje ličnosti?
kao simbol svoje ženstvenosti?
kao deo imidža?
da li pravite te radikalne poteze, i koliko često?
i važno pitanje- da li gledate svoju kosu svojim, ili očima muškaraca?
iskreno, molim:wink:

Имам гомилу разних крема, балзама, кристала, спрејева,... све само да бих је обуздала и да бих јој смањила волумен. Ни око чега се толико не трудим као око косе. Само фенирање ми траје минимум сат и по времена. За фарбање ми треба три тубе фарбе. Фризерима не верујем, јер углавном немају искуства са оваквим косама и не могу да предвиде како ће се понашати, идем код њих само на шишање, кад ми баш пропадну крајеви. После зе мене уобичајеног стањивања крајева, жена са нормалном густином косе остала би без ичега на глави. А после тога ме људи питају: "А што не пробаш да стањиш крајеве?"
:razz: