Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Зашто мушкарци купују и носе сатове, одела, кожне јакне, ципеле, наочаре за сунце? Зашто иду код фризера и гледају да имају добру фризуру или браду? Зашто се труде да купе што бољи и јачи аутомобил? Зашто иду у теретану?
Ja bih rekla realnost, svaka druga danas ima botoks, urađene usne, grudi, a uzor im neka iz rijalitija. Žao mi tih žena, žao mi što takve žene dobijaju medijsku pažnju, žene sa ulice, neprirodne, neobrazovane, proste, onda se ove ostale ugledaju na njih i oponašaju ih. Propadamo
Ja bih rekla realnost, svaka druga danas ima botoks, urađene usne, grudi, a uzor im neka iz rijalitija. Žao mi tih žena, žao mi što takve žene dobijaju medijsku pažnju, žene sa ulice, neprirodne, neobrazovane, proste, onda se ove ostale ugledaju na njih i oponašaju ih. Propadamo
Ko kaže da je sad svima pristupačna
Idemo, botoks u lice, hijaluron u usne, plastični nos i sveee, markirana garderoba a za ručak pašteta. Nmvz bitno da sam u trendu i tako svaka druga koju vidiš, žalosno
Ko kaže da je sad svima pristupačna
Idemo, botoks u lice, hijaluron u usne, plastični nos i sveee, markirana garderoba a za ručak pašteta. Nmvz bitno da sam u trendu i tako svaka druga koju vidiš, žalosno