jeca2007
Aktivan član
- Poruka
- 1.435
Samo da unapred cestitam 1000 postova![]()
Hvala mnogo Harmony , drago mi je da jos ponekad zaviris

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da unapred cestitam 1000 postova![]()
Jeco, ja se konačno slikala ovih dana, pa sad odlucila da ti pošaljem slike da vidiš. doduše, to je bilo pre više od mesec dana, tako da se možda ne sećaš više ni mene ni cele te priče oko frizure, ali onda nema veze.šaljem ti na e-mail.
jao Jaco ti si pravo srce (L)
valovito...ako hocu duze...hm...mislim da cu ipak ostati pri kratkoj
a
za boje, jel plavo in?
nije valjda....ja cula da su prirodne boje u modi
Vidim da ovde frizerka daje savete za kosu pa se nadam da cu ga i ja dobiti:-) Elem, imam dugacko lice i ravnu smedju dugu kosu. Smatram da mi ravna kosa ne stoji i posebno zato sto mi na temenu uvek deluje slepljeno, nema volumen i do skoro sam imala mini-val, sad mi se kosa polako ispravlja i razmisljam sta dalje da uradim. Imam izuzetno visoko celo i razmisljala sam eventualno o nekim kosim siskama mada ne znam kako bi mi stajale jer nikad nisam imala siske. U principu htela bih da se osisam tako da posle ne treba svaki put da se feniram, dakle nesto lako za odrzavanje. Mada na kraju cu veroatno zavrsiti opet sa minivalom:-) Jel imate neki predlog? Ako treba poslacu sliku na mail. Hvala unapred:-)
Vidim da ovde frizerka daje savete za kosu pa se nadam da cu ga i ja dobiti:-) Elem, imam dugacko lice i ravnu smedju dugu kosu. Smatram da mi ravna kosa ne stoji i posebno zato sto mi na temenu uvek deluje slepljeno, nema volumen i do skoro sam imala mini-val, sad mi se kosa polako ispravlja i razmisljam sta dalje da uradim. Imam izuzetno visoko celo i razmisljala sam eventualno o nekim kosim siskama mada ne znam kako bi mi stajale jer nikad nisam imala siske. U principu htela bih da se osisam tako da posle ne treba svaki put da se feniram, dakle nesto lako za odrzavanje. Mada na kraju cu veroatno zavrsiti opet sa minivalom:-) Jel imate neki predlog? Ako treba poslacu sliku na mail. Hvala unapred:-)
kosa mi je bez volumena i tanka,spljosti se brzo ,koristila sam razne pene,sprejeve,ali ne pomaze.sta da radim????????/
Ja nisam frizerka, ali sam primetila da su se svi koji imaju visoko čelo, kada su odsekli šiške, odjednom naglo prolepšali
Nije baš lepo kada ti pola lica zauzme čelo. Ovako, šiške daju efekat skladnosti i mnogo bolje izgleda.
Ćao, Jeco! meni je već prošlo 5 nedelja otkad sam radila one pramenove i preliv i vidi mi se taman izrastak, ne znam da li si to primetila i na onim slikama, ali sad je već definitivno primetan. a imam problem - nemam para da odem kod te frizerke da mi ona uradi preliv - ona je baš skupa. šta misliš, jel bih mogla ja sama da napravim sebi preliv, naravno sledeći instrukcije koje mi ti daš? ona koristi Goldwell, ali ja bih mogla da kupim samo neku jeftiniju farbu. ako misliš da bih mogla, molim te, daj mi što detaljnije uputstvo (ja nisam baš posebno vešta) šta da kupim, kako da pomešam, kako da stavim, koliko da držim, šta posle,... znači objasni mi kao da sam debil, bolje nego da nešto zeznem
ja koliko se sećam, ona je prvo izvlačila pramenove blanšom, a za preliv je, ja mislim, koristila 11v ili 11p možda i mislim da je stavila i neki mix ton. ali, nemoj me držati za reč, nisam sasvim sigurna :-?
Jeco,jel moze taj isti postupak da se uradi sa crnom bojom??Ja bih samo malo da je osvezim...
reci mi, molim te, šta bi se desilo kad bih uradila sve tako kako si mi rekla ali bez te crne farbe? zato što, meni je sad moja kosa lepša nego kad sam bila sveže istrtirana, tad se nekako sivkasto presijavala, a sad su mi pramenovi lepši, neko bi možda rekao da su žuti,a li meni je generalno lepša ta neka toplija nijansa nego ona sivkasta, ako me razumeš. dakle, kad ne bih stavila crnu, da li bih ispala narandžasta (to neću)?