jeca2007
Aktivan član
- Poruka
- 1.435
vazi
al da me ne prosljedjujes ok???
evo sada sam virnula , ma necu naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazi
al da me ne prosljedjujes ok???
evo sada sam virnula , ma necu naravno.
Prvo pozdrav za sve ucesnice na forumu,a posebno za Jecu!
Jeco nadam se da imas savet i za moj problem,
moja kosa je tamno smedja sa crvenim odsjajem,sto mi se bas i nesvidja.
Htela bi da dobijem tamno smedju boju bez tog crvenog odsjaja,i da to izgleda prirodno.
Koju farbu bi mi preporucila?
Moj sledeci problem je taj sto mi je kosa suva,a prvi dan posle pranja izgleda slamasto,inace nekoristim pene niti neke agresivne preparate za kosu.
Cesto uzmem viklere(sundjeraste)i uvijem donji deo kose i to izgleda malo bolje,ali ti uvojci kratko traju,imali resenje za to?Ranije sam koristila niveinu penu,ali vec posle prve upotrebe kosa mi ispuca.
Da li je ove sezone IN smedja boja kose ili tamno smedja?Mislim prirodna boja kose.
E imam ja nešto da priupitam. Kako frizerki da objasnim da hoću ovakve šiške a da ostatak kose ne bude tako stanjen:
http://www.kakimoto-arms.com/mc004_hairstylebook/index_bn_2005_s.html slika br. 02.
I kako bi ove šiške išle na kosu koja nije toliko stanjena?
![]()
Ćao Jeco!
Pre dve godine sam iz crne kose ušla u pepeljasto plavu,radjeno je u salonu postepeno i sve je ispalo super.Sad imam pramenove,i pošto me već mrzi da idem kod frizera toliko često(a idem jer sam prilično seda i izrastak mi se brzo pojavi )zanima me da li ima neka varijanta da sama kući izvlačim pramenove,ne mogu da se setim koja firma je izbacila takvu farbu da možeš sam to da radiš(možda GARNIER?),pa me zanima da li postoji neko rešenje,prilično sam vešta oko kose,tako da mi to ne bi bio problem da radim sama.
:wink:
Gle nje!!!!!DD, ajde ubedi me da nisi TI to tu na slikama!!![]()
Genijalne su frizurice![]()
Ja cu ovo,
potrebne su minimalne preprvake za ovaj chupa chups od kose![]()
glej
http://www.kakimoto-arms.com/mc004_hairstylebook/index_bn_2005_s.html
Potrazi Palette farbu za satiranje ona je izbacila taj proizvod, ali nemas nekakav preteran izbor boja, ali pokusaj
Super,hvala ti!Potražiću pa kad uradim javiću da li je ispalo ok! Valjda će biti ok...;-)
hvala vam obemadanas obnavljam plavu
pa sam mislila da stavim preliv al s kojom farbom?
Jeco znas li cime mogu da skinem fleku od farbe na farmerkama?Fleka je mala,a farba je braon boje.Hvala unapred i ljubim te puno!![]()
mislim da nije bilo, ja pretrazila, ako bilo sorry, daj reci neki sampon ili nesto za masnu kosu, a da ne isusuje
ozbiljno, probala nivein, onda je ko cebe, tanka mi je dlaka, a ima je dosta, pa se mrsi uzasno, a nefarbana je, sta god radila, stavljala balzam ili ne, sutradan je vec u fronclama pri korenu, ne mogu prati kosu svaki dan.