mala_cupavica
Početnik
- Poruka
- 9
Kupi neku od nijansi boja cokolade, tamnija po mogucnosti i pomjesaj sa malo kesten smedje i rezultatbi trebao biti taj koji zelis
Izvini sto sam dosadna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupi neku od nijansi boja cokolade, tamnija po mogucnosti i pomjesaj sa malo kesten smedje i rezultatbi trebao biti taj koji zelis
Duzinu nemoj nikako dirati a na ovoj slicici prilozenoj je boja sa kojom sam te ja najbolje vidjela.Ova svjetlija varijanta kestena bi ti savrseno stajala uz ten a i sasvim je in ove zime
evo odgovor za obe, ja se izvinjavam , ali tesko mi je reci koju farbu tacno i koji proizvodjac je r mi za to trebaju nijanseri , a njih nemam kod sebe, pa mi je tesko pogadjati , ako vam nije kasno da pricekate do sutra, onda nema frke
Jooooj, I need help
Ne znam shta da radim sa swojom kosoooom, zaista me nerwira!
Nije ni rawna, ni krecawa, a ne bash ni neshto talasasta ako me razumeteswaki pramen tera swoju politiku... Nije jako gusta, a zhelja mi je da bude rawna samo shto nikako ne mogu to da postignem...Koristim razne sunsilk, garnier i dr preparate, peglam je, feniram na rawno, ali ona se uwek uwije, ne jako ali dowoljnoo da nije rawna...Grr...I ako je napolju maloo wlaznije wreme, odmah se uwije... Duzine je odprilike do ramena, mozhda malo kraca...
Jel mi mozhete nekako pomoci da je ucinim rawnom?! Ili da mi bar kazete shta da radim?!
Meni treba pomoc isto...Posto na leto nadogradjujem one kikice(kao sto ima Suzama u Velikom Bratu)...znaci raspitala sam se cena je 80eura,ali me zanima,kada me smori i zelim da ih skinem,jer moram da se sisam na kratko?
Mene muci jedno pitanje vec godinama,
da li plava kosa mora biti suva i ostecena,
koliko cesto treba da se sisa da krajevi ne bi bili stalno ispucali,
da li prelivi ostecuju kosu,
nakon koliko faranja moram farbati celu duzinu?
Unapred se izvinjavam zbog previse pitanja,ali mi je savet neophodan da znam ako cu se ovako i ubuduce muciti da se odmah farbam u neku drugu boju.
Mene zanima koja frizura najvise odgovara malom okruglom licu?Ja inace imam duzu kosu(do pola ledja) u cokoladnoj boji.Drugarice mi kazu da bi mi siske dobro stajale,i da promenim boju(imam tamniji ten).Zanima me tvoj savet.Hvala unapred!
Meni mnogo opada kosa, kako to da sprecim, odnosno da smanjim jer znam da ona mora pa mora da otpada?
Jel ima neki sampon koji bi preporucila ili neki drugi preparat?
Ja bi ti preporucila da probas sa Revlonovom zelenom ili Alcininom linijom protiv opadanja kose, jako su ucinkoviti , ali samo ukoliko se radi o osjetljivosti korjena dlake , ali ako je u pitanju i neki hormonalni poremecaj ili mozda poremecaj u ishrani ovakva vrsta preparata ne moze pomoci, tada je potrebno obratiti se doktoru.
IMam problem....ja i prijateljica imamo prirodno crnu kosu i to poprilicno ravnu........nedavno smo dosli na ideju da izvucemo manje pink pramenove,ali culi smo da pramenove treba prvo izblajhati u bijelo pa potom ofarbati u pink boju...kako???help???da li je tacna informacija???? unaprijed hvala..pozz:_)))
Mene zanima koja frizura najvise odgovara malom okruglom licu?Ja inace imam duzu kosu(do pola ledja) u cokoladnoj boji.Drugarice mi kazu da bi mi siske dobro stajale,i da promenim boju(imam tamniji ten).Zanima me tvoj savet.Hvala unapred!