KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Kupi neku od nijansi boja cokolade, tamnija po mogucnosti i pomjesaj sa malo kesten smedje i rezultatbi trebao biti taj koji zelis

Izvini sto sam dosadna:oops:, ali posle ovog iskustva... Jel mozes da mi kazes sta tacno od farbi da uzmem (proizvodjac, broj..) i u kom odnosu da ih mesam, s obzirom da mi trebaju skoro tri farbe za celu kosu. Hvala jos jednom na strpljenju, pozdrav!

evo odgovor za obe, ja se izvinjavam , ali tesko mi je reci koju farbu tacno i koji proizvodjac je r mi za to trebaju nijanseri , a njih nemam kod sebe, pa mi je tesko pogadjati , ako vam nije kasno da pricekate do sutra, onda nema frke

Jooooj, I need help :o

Ne znam shta da radim sa swojom kosoooom, zaista me nerwira!
Nije ni rawna, ni krecawa, a ne bash ni neshto talasasta ako me razumete ;) swaki pramen tera swoju politiku... Nije jako gusta, a zhelja mi je da bude rawna samo shto nikako ne mogu to da postignem...Koristim razne sunsilk, garnier i dr preparate, peglam je, feniram na rawno, ali ona se uwek uwije, ne jako ali dowoljnoo da nije rawna...Grr...I ako je napolju maloo wlaznije wreme, odmah se uwije... Duzine je odprilike do ramena, mozhda malo kraca...
Jel mi mozhete nekako pomoci da je ucinim rawnom?! Ili da mi bar kazete shta da radim?!

Mene muci jedno pitanje vec godinama,
da li plava kosa mora biti suva i ostecena,
koliko cesto treba da se sisa da krajevi ne bi bili stalno ispucali,
da li prelivi ostecuju kosu,
nakon koliko faranja moram farbati celu duzinu?

Unapred se izvinjavam zbog previse pitanja,ali mi je savet neophodan da znam ako cu se ovako i ubuduce muciti da se odmah farbam u neku drugu boju.

Jooooj, I need help :o

Ne znam shta da radim sa swojom kosoooom, zaista me nerwira!
Nije ni rawna, ni krecawa, a ne bash ni neshto talasasta ako me razumete ;) swaki pramen tera swoju politiku... Nije jako gusta, a zhelja mi je da bude rawna samo shto nikako ne mogu to da postignem...Koristim razne sunsilk, garnier i dr preparate, peglam je, feniram na rawno, ali ona se uwek uwije, ne jako ali dowoljnoo da nije rawna...Grr...I ako je napolju maloo wlaznije wreme, odmah se uwije... Duzine je odprilike do ramena, mozhda malo kraca...
Jel mi mozhete nekako pomoci da je ucinim rawnom?! Ili da mi bar kazete shta da radim?!

Sada ti je jako tesko scuvati kosu ravnom, cak ni velike kolicine laka ne bi pomogle.Preparati koji se koriste za ravnanje nisu uradjeni sa zastitom od vlage, tako da je frckanje kose ili vracanje u prvobitni polozaj neizbjezno.Ono sto mozes uraditi da sacuvas svoju kosu ravnom je da je umotas u sal pri izlasku napolje ili je ubacis u kapuljacu, drugih cudotvornih preparata nazalost nema.

Meni treba pomoc isto...Posto na leto nadogradjujem one kikice(kao sto ima Suzama u Velikom Bratu)...znaci raspitala sam se cena je 80eura,ali me zanima,kada me smori i zelim da ih skinem,jer moram da se sisam na kratko?

Pa neces se morati osisati nakratko , ali ces svakako morati da skratis duzinu svoje kose , jer vosak koji se koristi pri raznim nadogradnjama ostecuje kosu

Mene muci jedno pitanje vec godinama,
da li plava kosa mora biti suva i ostecena,
koliko cesto treba da se sisa da krajevi ne bi bili stalno ispucali,
da li prelivi ostecuju kosu,
nakon koliko faranja moram farbati celu duzinu?

Unapred se izvinjavam zbog previse pitanja,ali mi je savet neophodan da znam ako cu se ovako i ubuduce muciti da se odmah farbam u neku drugu boju.

Plava kosa uvjek djeluje na dodir pomalo ostecenja i suha, a to je zbog visokog nivoa hidrogena koji se nalazi u samoj boji.A i amonijaka.Kosa bi se trebala sisati svaka dva mjeseca kako bi se isisali ispucali vrhovi i kako bi izgledala ljepse.Sto se tice preliva, ne ostecuju kopsu koliko i farbe, ali trag naravno ostavljaju , jer su to kao i sve drugo hemijska sredstva.A sto se tice farbanja cjele duzine, to bi trebala raditi svaka 3 mjeseca.

Meni mnogo opada kosa, kako to da sprecim, odnosno da smanjim jer znam da ona mora pa mora da otpada?

Jel ima neki sampon koji bi preporucila ili neki drugi preparat?

Ja bi ti preporucila da probas sa Revlonovom zelenom ili Alcininom linijom protiv opadanja kose, jako su ucinkoviti , ali samo ukoliko se radi o osjetljivosti korjena dlake , ali ako je u pitanju i neki hormonalni poremecaj ili mozda poremecaj u ishrani ovakva vrsta preparata ne moze pomoci, tada je potrebno obratiti se doktoru.

IMam problem....ja i prijateljica imamo prirodno crnu kosu i to poprilicno ravnu........nedavno smo dosli na ideju da izvucemo manje pink pramenove,ali culi smo da pramenove treba prvo izblajhati u bijelo pa potom ofarbati u pink boju...kako???help???da li je tacna informacija???? unaprijed hvala..pozz:_)))

IMam problem....ja i prijateljica imamo prirodno crnu kosu i to poprilicno ravnu........nedavno smo dosli na ideju da izvucemo manje pink pramenove,ali culi smo da pramenove treba prvo izblajhati u bijelo pa potom ofarbati u pink boju...kako???help???da li je tacna informacija???? unaprijed hvala..pozz:_)))

Moraju se blansirati prije , ali vec sam ranije napomenula da postupak blansiranja necu objasnjavati preko foruma, jer je jako opasan i komplikovan i ne bi htjela da sebi izgorite kosu.Dakle blansiranje ipak prepustite frizeru

Devojke , da li neko ima preporuku dobrih ampula za regeneraciju ostecene - farbane kose?Ja koristim selektiv ampule za ostecenu , koje se ispiraju posle pola sata.Da li znate jos neke tako dobre ? Samo da kazem da sam probala helenton ampule i da grozno smrde , plus ne rade posao.Pozdrav

Back