jeca2007
Aktivan član
- Poruka
- 1.435
Da li moze preporuka za dobar sampon protiv peruti?
Najbolji ti je Recept sampon koji mozes naci samko u apotekama , a tretman traje 3 mjeseca, mada mozes pokusati i sa revlonovim samponom protiv peruti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li moze preporuka za dobar sampon protiv peruti?
Devojke , da li neko ima preporuku dobrih ampula za regeneraciju ostecene - farbane kose?Ja koristim selektiv ampule za ostecenu , koje se ispiraju posle pola sata.Da li znate jos neke tako dobre ? Samo da kazem da sam probala helenton ampule i da grozno smrde , plus ne rade posao.Pozdrav
Da li je tacno da duze koriscenje jednog istog sampona duze vreme ne valja za kosu?To isto sam cula i za farbu za kosu?!
Naprotiv, ali to ce ti Jeca objasniti strucno
(to sam naucila od nje, naravni)
ps: ala se namnozise ovi avatari sa zivinom![]()
Jeco,posto perem kosu otprilike svaki drugi dan,da li moze biti stetno da svaki put stavljam masku tj.da li se sa maskom moze preterati?Kosa mi je zdrava i sjajna ali se plasim da je mogu ostetiti.I koji je dobar sampon za cesto pranje kose,neki blag?
Imam dugu smedju kosu.Od skoro mi se pojavilo par sedih dlaka u siskama.Posto me izludjuju ja bih nesto da uradim po tom pitanju.Ne bih se farbala nego neki preliv ili sta ti ja znam sta na prirodnoj bazi,naravno u mojoj boji.Predlazi sta.
ako neko ima neke slicice sa frizurama za kratku kosu(duzina slicno kao Tijani Dapcevic u onom novom spotu -Necu) neka mi ostavi... ja imam crnu kosu, ali ponestaje mi ideja, ne znam sta vise da uradim...
A paz,
sta vi mislite kakvom tipu devojke najbolje stoji paz,
oblik glave,visina,konstitucija,cak i koja boja kose.
Imate li neke slicice toliko popularnog pethodne sezone?
Jeco kakva ce kosa biti trend ove sezone?
Farb kojom se farbas nije los izbor bez brige, a sto se tice opadanja ono je sezonsko , odnosno zbog naglih promjena temperatura u ovim mjesecima dolazi do tjemenalnih promjena cije su posljedice pojava peruti i opadanje kose.Dakle nije nista strasno i nemas potrebe zbog toga sisati se na kratko.Upotrebljavaj djecije sampone poput kosilija ili dzonsona, te izbjegavaj izlaganje kose jakim preparatima.Pozdrav Leco.Imam nekoliko pitanja ako mozete da mi odgovorite.Imam tanku kosu,cesto je perem jer se masti.Frizeri mi kayu da nije toliko retka samo je tanka pa nema volumen.Farbam se u crno,farbom Garnier.Dosta mi i opada tako da sam uvek u frci da cu da ocelavim.Osisana sam stepenasto ali mi cesto dodje da se osisam na kratko.Ali ne znam da li bi to bilo dobro resenje?Kakvu bi kratku frizuru mogla imati sa ovako tankom kosom?Da li bi mi jos vise opadala ako bih morala stalno da nanosim neke gelove da bih oblikovala kratku frizuru?I da li je preporucljivo sisanje na kratko ako kosa vise opada tj.da li bi mi pomoglo da se osisam skroz na kratko?Koju farbu preporucujete za tanku,masnu kosu?Je li Garnier sa maslinovim uljem los izbor?
Koristila sam dugo farbu za kosu bez amonijaka l`oreal CASTING. Ta farba se (bas kao i vecina stvari koja mi se svidi i na koje se naviknem) vise ne proizvodi. Kosa mi je jako meka, dlaka tanka, i cinilo mi se da je ova farba ne ostecuje, Da li mozes da mi preporucis nesto slicno? Proizvodi li neko od poznatijih brendova kolor sampone?
Poz Jeco,
evo ja necu nista da pitam, da malo odmoris od ovih ispitivanja![]()
Cao Jeco!
Imam problem sa kosom. Tacnije, imala sam ga...
Kosu sam potpuno odsekla, tako da sada imam pravu musku frizuru...
I mogu reci da mi i ne stoji nesto narocito.
Sve je pocelo time sto sam pocela sama da skracujem siske i napravila sam veliki ''ugriz'' i vise nije bilo sanse da se ista popravi i onako besna na samu sebe, zamolila sam muza da me osisa ''do glave'' sto je on i ucinio.
I sta sada da radim dok mi kosa ne poraste?
Da li postoje neki preparati koji ce malo poraditi na tome da mi kosa brze izraste?
Znam da je rast kose individualan, ali za koliko meseci ce kosa da mi izraste da bih na nesto licila, a obzirom da mi sporo raste, verovatno do leta cu morati da cekam, jel' tako?
Verovatno cu nabaviti periku jer mi nista drugo ne preostaje. Sada se stidim same sebe, ne mogu da se pogledam u ogledalo, nosim bandanu na glavi... Inace, kosa mi mnogo znaci, jos sam i lav u horoskopu i mozes misliti kako se lose osecam, ali sta je - tu je, moram da trpim posledice...
Veliki pozdrav za tebe i cestitam na temi koja je sam vrh...