MALLENA_PRAVA
Obećava
- Poruka
- 84
kolko trebam da cekam da kosa mi poraste da se osisam ovako?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je najlepsa i najbolja svetlo plava boja? Ali naravno da ne ide na zuto! Probala sam i garnier,i palett! Palette e 10 je super ali zadnji put mi je napravila opekotine po glavi! A garnier mi ispadne zuta! znaci preporucite mi pepeljasto plavu boju!!! Hvala
kolko trebam da cekam da kosa mi poraste da se osisam ovako?![]()
Sory sto ti se ,mesam u posao al preporucila bih Farcom 11:1Koja je najlepsa i najbolja svetlo plava boja? Ali naravno da ne ide na zuto! Probala sam i garnier,i palett! Palette e 10 je super ali zadnji put mi je napravila opekotine po glavi! A garnier mi ispadne zuta! znaci preporucite mi pepeljasto plavu boju!!! Hvala
Sory sto ti se ,mesam u posao al preporucila bih Farcom 11:1![]()
Sory sto ti se ,mesam u posao al preporucila bih Farcom 11:1![]()
Jeco ako sada stavim popilotne,za koliko ce mi se uviti kosa?Hvala ti,i ljubim te puno!
cao jeco. ja bih da se vratim u svoju prirodnu boju-smedju, tamniju. farbam se garnijer color naturals 7 plava i ponekad nekom malo svetlijom, ali kosa mi manje vise izgleda svetlo smedja, ponegde malo vise svetlija. ali je to opet poprilicno daleko od moje pirodne nijanse sivkaste (mrtvije) smedje. sta bi bilo pametnije da se prepustim frizeru da mi ubode nijansu- nesto mi to ne izgleda moguce ili da satiram izrastak pa postepeno da pustam svoju boju?
Imam izvucene pramenove, pa me zanima da li je bolje da umesto preliva stavljam kolor sampon ukoliko manje ostecuje kosu, s obzirom da za preliv koristim najsvetliju plavu boju jer mi je prirodna boja kose tamno smedja.
Ako je kolor sampon bolje resenje, koji bi mi preporucila a da ima da se kupi u Srbiji?
Hvala na odgovoru![]()
Dolazi zima, hladno, kisovito, vetroviro vreme, kape, salovi... Kako sacuvati frizuru, a i zdravu kosu?
Koji sampon je najbolji za tanku i masnu kosu?
Ako smem da predlozim iz licnog iskustva L'Oréal Récital Préférence 10.1 Helsinki *vrlo svetlo pepeljasto plavaKoja je najlepsa i najbolja svetlo plava boja? Ali naravno da ne ide na zuto! Probala sam i garnier,i palett! Palette e 10 je super ali zadnji put mi je napravila opekotine po glavi! A garnier mi ispadne zuta! znaci preporucite mi pepeljasto plavu boju!!! Hvala