KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
kolko trebam da cekam da kosa mi poraste da se osisam ovako?
12990972468828dsc06616lo5.jpg

pa ti možeš odmah nešto slično i samo čekaš da ti prednji deo izraste.
nego, možda nije za ovde, ali gde u bg-u ima da se nađe sistem profesional kozmetika za kosu (izgleda da sam omašila u spelingu, al mnogo je rano jutro..)

i kako se kreću cene?

Koja je najlepsa i najbolja svetlo plava boja? Ali naravno da ne ide na zuto! Probala sam i garnier,i palett! Palette e 10 je super ali zadnji put mi je napravila opekotine po glavi! A garnier mi ispadne zuta! znaci preporucite mi pepeljasto plavu boju!!! Hvala

Koja je najlepsa i najbolja svetlo plava boja? Ali naravno da ne ide na zuto! Probala sam i garnier,i palett! Palette e 10 je super ali zadnji put mi je napravila opekotine po glavi! A garnier mi ispadne zuta! znaci preporucite mi pepeljasto plavu boju!!! Hvala

sve zavisi od tvog tipa kose, garanciju da nece vuci na zutu ti ne moze dati niko , jer je glavni faktor za odraz boje tvoj pigment

cao jeco. ja bih da se vratim u svoju prirodnu boju-smedju, tamniju. farbam se garnijer color naturals 7 plava i ponekad nekom malo svetlijom, ali kosa mi manje vise izgleda svetlo smedja, ponegde malo vise svetlija. ali je to opet poprilicno daleko od moje pirodne nijanse sivkaste (mrtvije) smedje. sta bi bilo pametnije da se prepustim frizeru da mi ubode nijansu- nesto mi to ne izgleda moguce ili da satiram izrastak pa postepeno da pustam svoju boju?

Imam izvucene pramenove, pa me zanima da li je bolje da umesto preliva stavljam kolor sampon ukoliko manje ostecuje kosu, s obzirom da za preliv koristim najsvetliju plavu boju jer mi je prirodna boja kose tamno smedja.

Ako je kolor sampon bolje resenje, koji bi mi preporucila a da ima da se kupi u Srbiji?

Hvala na odgovoru :)

cao jeco. ja bih da se vratim u svoju prirodnu boju-smedju, tamniju. farbam se garnijer color naturals 7 plava i ponekad nekom malo svetlijom, ali kosa mi manje vise izgleda svetlo smedja, ponegde malo vise svetlija. ali je to opet poprilicno daleko od moje pirodne nijanse sivkaste (mrtvije) smedje. sta bi bilo pametnije da se prepustim frizeru da mi ubode nijansu- nesto mi to ne izgleda moguce ili da satiram izrastak pa postepeno da pustam svoju boju?

ja mislim da bi ti najbolje bilo da odes do frizera da te ofarba pribliznoj nijansi tvoje prirodne i onda uz malo strpljenja pusti kosu da izraste

Imam izvucene pramenove, pa me zanima da li je bolje da umesto preliva stavljam kolor sampon ukoliko manje ostecuje kosu, s obzirom da za preliv koristim najsvetliju plavu boju jer mi je prirodna boja kose tamno smedja.

Ako je kolor sampon bolje resenje, koji bi mi preporucila a da ima da se kupi u Srbiji?

Hvala na odgovoru :)

Koristi i dalje preliv , jer ti je to bolje rjesenje od kolor sampona iz razloga sto ces kosu sacuvati od dodatnih ostecenja a i pramenovi se bitipostojani duzi period.

Dolazi zima, hladno, kisovito, vetroviro vreme, kape, salovi... Kako sacuvati frizuru, a i zdravu kosu?

Hmmm...sto se tice frizura u ovim hladnim i vlaznim danima najvise nam mogu pomoci upravo salevi , kape , kapuljace i td....jer upravo oni mogu sacuvati kosu od uticaja vlaznog vremena i sprjeciti nezeljeno izvrtanje kose, sa kojim na zalost svi imamo problema... ali najvaznije je svakako u ovim zimskim danima kos dodatno ne izlagati drugim stetnim faktorima poput jakih preparata.Trebalo bi je prati sa blagim samponima ( poput djecijih ) te koristiti maske koje u sebi sadrzenajjaci zastitini faktor , kako bi kosa dobila potrebnu hdrataciju , a kako bi izbjegli pojacanu naelektrisanost vlasista, koja posebno dolazi do izrazaja nakon nosenja vunenih kapa.
Preporucujem takodje manje feniranja i manje vezanja kose zbog pucanja vrhova koji su sada u ovom vremenskom razdoblju najosjetljiviji;)

Ako smem da predlozim iz licnog iskustva L'Oréal Récital Préférence 10.1 Helsinki *vrlo svetlo pepeljasto plava

Back