Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Michael Jackson je odlicno opisao Armagedon ovako
tako ga i zamisljam :)
Posto je on i bio JS imao je svoju viziju

Pa kakav je to mlaki armagedon ako mu je to soundtrack? Kakve su to mlake vizije? To nije vizija armageona to je limunada.Znači ne priznajem armagedon ako ne svira Nightwish,i to stari Nightwish sa Tarjom Turunen...Može The Kinslayer,ima baš onako apokaliptički vajb :D

A pardon,ovo nisu "želje,čestiteke i pozdravi povodom apokalipse" :D

Poslednja izmena:
Nisam znao da su poznate licnosti JS oslobodjeni svedocenja?
Jehova ih oslobodio ili?
I da su toliko uzdignuti iznad drugih?
Pa ima google prevodioc zasto ne bi mogao?
A jeli on medju 144000?

Ln.
ti pises o forumu
zasto bi neko morao da bude na forumu
moze da se svedoci bilo gde na netu
danas bar ima puno drustvenih mreza
MJ je bio samo jedno vreme JS
tako da sigurno nije u 144000
laku noc

ma sta su se briti predosmislili kad sinoc citamo https://webtribune.rs/nevidjeni-sok...nija-zvanicno-izbacila-koronavirus-sa-spiska/
Od 19. marta 2020, COVID-19 više se ne smatra da postoji kao visoko rizična zarazna bolest ( HCID ) u Velikoj Britaniji.
Zadnja informacija koju sam ja imao je da su se predomislili. Al neka bude. Ovo su instrukcije za njihovog sajta vlade:

Coronavirus (COVID-19): what you need to do
Stay at home
  • Only go outside for food, health reasons or work (but only if you cannot work from home)
  • If you go out, stay 2 metres (6ft) away from other people at all times
  • Wash your hands as soon as you get home
Do not meet others, even friends or family.
You can spread the virus even if you don’t have symptoms.

Da li ce se britanci pridrzavati instrukcija? I sta ce se desiti kad se ne budu pridrzavali?

naravno kada imas grip, influencu a, treba da lezis kod kuce dok ne ozdravis, a korona je prevara... samo razmisli, ako svake godine umiru od influence na desetine hiljada ljudi, sta znam 30.000 ljudi samo u americi, a sada od neke izmislene korone 3000, gde su onda mrtvi od sezonca, od gripa tih 30.000 ljudi, GDE SU? Mozda je korona u stvari lek za influencu,a ne smrtonosna bolest, mozda korone ni nema, ili se podvlaci pod influencu

https://webtribune.rs/jos-jedan-nem...erovati-sta-ste-videli-i-culi-titlovan-video/

zasto se prosto bolesni ne testiraju na influencu, umesto sto se pravi fama oko prevarnih testova za koronu? zato sto je sve prevara, a mrtvi ljudi su se razboleli od gripa, influence, kao i svake godine, nista ova nije posebna, ili drugacia u odnosu na druge.

sad sam slusao trampa kada mu rekose da treba lek protv malarije i arttritisa, za koje imamo znanje da deluje protiv zapaljenja, da deluje i kod ''korone'', - da im treba godinu dana da ga odobre za ''koronu''... a on im kaze jos veceras, a ne za godinu, jer ljudi umiru

to znaci, da bandi nije cilj izlecenje, nego da prave pare na mrtvima i strahu od smrti [vakcine], jer ovaj lek protov malarije je jeftin, nema zarade... na kraju je odobren i podeljen bar u njujorku da se da pacijentima, pa ako deluje deluje, a ako ne, neka ga posalju meni for cheap za artriticno koleno.... isto i ventilatori, i boce sa kiseonikom, ako moze jeftino, da se malo oksidzeniziram, ali odmah, posle ce da ozeleni suma iza kuce, pa cu da imam kiseonika,, a i ozona
p.s. ozonizator sam nabavio, ali kad nikad nisam testirao, bas bih mogao da ga ukljucim i da malo ozoniziram auto iznutra, kazu da izvuce sav miris, pa mirise na novo sve

Poslednja izmena:
selo gori, a baba se ceslja, eto to je ukratko ovaj koronagedon, ni prva ni poslednja prevara gde ste glavni glumci vi iz zombi apokalipse - svi ste zombirani, a zombirala vas je szo koju kinezi iskoristise u nadi da ce na ovaj nacin da preuzmu svet, citamo kako su spasitelji raspale evrope... heheh, italija, pa za njom spania ce eu banksterima da pokazu prst, BANKROTIRAJU i okrenu se kinezima KAO SVOJIM NOVIM KREDITORIMA, nema vise EU.

NE ZNAM STA GRCI CEKAJU, malo li ih opljackase frankofasisticki banksteri. Prst, pa kinezi da isfinansiraju, ako se ne umesa americka konjica.

arivederci banksteraju. gotovi ste.
pa cemo onda mi ameri da se pozabavimo fedom, hehehe, samo dok se razdele pare iz helikoptera,bas mi kaze zena da ne treba nista, samo ce da lezu na racun, bese hiljadu po odrasalom i 500 po detetu, ... pa posle opet. Koliko li tek triliona ide za bailout avio kompanijama, itd...koliko kome treba.

Poslednja izmena:
kad se sve ovo zavrsi svet ima da mirise kao da je nov, operacija ozoniziranja, da ne smrde ovi koronogedonci vise

uf, zavrtece mi se u glavi od ovolikih para, SAMO STAMPAJ I DELI, TJ. PUNI RACUNE SA NULAMA
"If getting us into $6 trillion more debt doesn’t matter, then why are we not getting $350 trillion more in debt so that we can give a check of $1 million to every person in the country?" https://www.zerohedge.com/economics...-debt-doesnt-matter-then-why-not-350-trillion

hahah, pita se autor teksta zasto da svi ne dobijemo po milionce, a ovako se pare raspodeljuju u nas amerra, B je za milijardu
1585360467792.png

Poslednja izmena:
SVE JE PREVARA, i ove pare koje kao dele narodu su sitnina koliko oni i dalje trpaju u svoje dzepove
ali najveca prevara je sa koronom koja uopste ni ne postoji, a i kada bi postojala ubijala bi 10 puta manje od obicnog sezonskog gripa. Zato je i izmisljena, da se pljackanje nastavi do samoga kraja starog svetskog poretka a razni dedamrazi nam mazu oci sa sitninom, dok drugi navodno spasavaju ove zombirane. Ovo je nista drugo do LOPOVLUK UZ PRETNJE da se vlasi ne dosete, ALI RASKRINKACEMO IH, nista jos nije gotovo, neka lete pare koliko ko hoce, ali na kraju ce da leti perje.

So far, the new coronavirus has led to more than 220,000 illnesses and more than 9,300 deaths worldwide. But that's nothing compared with the flu, also called influenza.

Last year, between 300,000 and 600,000 people died worldwide from the common flu.

Poslednja izmena:
SVE JE PREVARA, i ove pare koje kao dele narodu su sitnina koliko oni i dalje trpaju u svoje dzepove
ali najveca prevara je sa koronom koja uopste ni ne postoji, a i kada bi postojala ubijala bi 10 puta manje od obicnog sezonskog gripa. Zato je i izmisljena, da se pljackanje nastavi do samoga kraja starog svetskog poretka a razni dedamrazi nam mazu oci sa sitninom, dok drugi navodno spasavaju ove zombirane. Ovo je nista drugo do LOPOVLUK UZ PRETNJE da se vlasi ne dosete, ALI RASKRINKACEMO IH, nista jos nije gotovo, neka lete pare koliko ko hoce, ali na kraju ce da leti perje.

So far, the new coronavirus has led to more than 220,000 illnesses and more than 9,300 deaths worldwide. But that's nothing compared with the flu, also called influenza.

Last year, between 300,000 and 600,000 people died worldwide from the common flu.
пратиш вести из Италије?

пратиш вести из Италије?
oboleli/preminuli, malo preko 1 procenta - sta bi od lazi 8 ili 4 procemata, i sta ima da pratim, 5g plus bankrot italije, pa spanije se ocekuje i raspad eu? salvini je rezigniran eu zmijskom politikom
da ne kazes da ljudi umiru od korone, a ne od gripa? onda je korona lek za grip/influencu, a ne smrtonosna bolest.

korona je kinesko oruzje za preuzimanje sveta
u vuhanu su napravili eksperiment kako da ljude obolele od gripa ruse kao zrele kruske sa 5g, i onda su preko szo pustili u ceo svet... proradio 5g eksperiment i u beogradu, pa cete videti

interes OLIGARHIJE je da zavodi diktaturu svako u svojoj zemlji, a kina ce da zavede u celom svetu, prosto ce ga preuzeti od zapada KOJI IDE U BANKROT, MATERIJALNI I MORALNI

zato je i dozvolila igre vojne amerikanaca u vuhanu da bi bacila ljagu na amere, znamo za pitanja koja postavlja

sluzenje mamonu i ovo besomucno povecavanje novca u opticaju je siguran nacin da se srusi postojeci monetarni poredak i ustupi liderstvo kini
da je zaista pandemija, dugovi/placanja bi se prolongirali na 2 meseca ili cak 3, ali sluge mamona to ne zanima, samo bi da pljackaju svesni da je ovo kraj

over 1,300 top CEOs in America who suddenly resigned from their companies throughout all of last year
American super-rich elites who jetted off to their disaster bunkers upon the outbreak of the coronavirus pandemic
American elites who pulled all of their money out of the stock market before the coronavirus pandemic crashed it

kako su oni znali sta ide, javila im pticica?
ovo je rusenje starog svetskog zapadnog poretka i ustupanje novog kini, nema nikakve smrdokorone, vec vlada pandemia gripa kao i svke godine, do leta nema sanse da pomre ljudi kao sto je pomrlo minulih godina od gripa. vi ste svi zombiRani da ne shvatite operaciju KRUNISANJA

Poslednja izmena:
AKO SU TO SVE ZRTVE OD KORONE, onda znaci nema mrvtih od gripa/influence, mozda su vakcine protiv gripa konacno proradile - tako razmislja zombirani um.
Ali ne, sve je prevara, korona je kineski izum da preuzme svet, dok se nacionalne kvazi patriote glodju sa autosovinistima, a zjednicki se slade stampanjem para i zavodjenjem lokalnih diktatura, blokada gradova, regija, terorisu svpje stanovnistvo sto su kinezi i hteli koji se pojavljuju kao ''spasioci'' sa juanom ... 5g przenje ljudi su specijalizirali, a zapad se pomamio pa da ne zaostane, od skupocenih kruzera, metropola, univerzitetskih centara, bolnica - sve su to usputne stanice za krematorijum gde se oganj ne gasi

e, da sam nasao jednog pravog hriscanina, dosao bih do ovoga ranije, ali ne, vas ne zanima CINJENICA iz mog potpisa koja je jasna kao dan, pa cu sutra i ja da ucim kineski, i propovedam kinezima, jer od vas zombija nikakva vajda... mozda se neki probudi kada shvati da je sve PREVARA, da ste slagani... vi bre ne znate i dalje da razlucite od 2 drveta u raju, koje je koje, a kamoli istinu od lazi da znate da razlycite, ali ja Adam nisam za badava dolazio, jos cemo videti... ovo sto videh do sada je izopacivanje i zamenjivanje.

Poslednja izmena:
tesko vama ako ja pocnem da placem, nece me niko utesiti od vas.

odakle vam kukavni obraz da kukate na koronu kada od gripa do ove godine umirase desetostruko vise ljudi

zasto mislite da vas kukavni zivot vredi vise od onih koji su godinama unazad umirali od gripa, statisticki desetostruko vise? kako bi bilo da te mrtve od gripa vratimo u zivot, a vas sve krunisane da djavo odnese u njegovo carstvo smrti, a?

e vise mi vas je dosta, ... kako bi bilo da ja malo zamenjujem zaista mrtve za vas navodno zive?

Poslednja izmena:
ostavi neka mrtvi sahranju svoje mrtve, a ti hajde...
i
može Bog i od kamenja ovog podignuti decu Avramu.
10 Već i sekira kod korena drvetu stoji; svako dakle drvo koje ne radja dobar rod, seče se i u oganj baca.
...
12 Njemu je lopata u ruci Njegovoj, pa će otrebiti gumno svoje, i skupiće pšenicu svoju u žitnicu, a plevu će sažeći ognjem večnim.
ALI NE, vi necete da sluste sz proroka
Isaiju:

eto, ubijaju ljude u italiji pogresnim lecenjem iz istog razloga iz kojeg i pollitcari terorisu narode
ne smeju kukavice da idu u rat, pa ubijaju svoje stanovnistvo, eto vam krunisanje glupih zabara, samo da sluze covekoubici po svaku cenu
Интерниста са Универзитета Кил у епизоди „Епидемија које никада није било“ објаснио зашто је МИНИМУМ СВАКИ ДРУГИ ОБОЛЕЛИ У ИТАЛИЈИ ПРЕМИНУО ЗБОГ ПОГРЕШНОГ ЛЕЧЕЊА. (емитовано 20.марта 2020.).

Poslednja izmena:
Eto s kim vi delite stavove. On jadan misli da iznosi neke dokaze. Tacno 10% onog sto napise ima smisla. Kao na primer za farmaceutske lobije. Ali zakljuci koje iznosi.... pa to je milina slusati.

On je
Интерниста са Универзитета Кил у епизоди „Епидемија које никада није било“
a ko si ti, bivsi sektas? ako ti je jednom ispran mozak, gde ti je potvrda da nije opet? to ti mozda samo mislis kao i ti lekari da su lecili, a u stvari po ovom doktoru sa univ. Kil, su ga lisili mogucnosti da ozdravi sa svojim ''lecenjem' [upotrebio je eufemizam da ne kaze otvoreno da su ubili i da ubijaju pacijente u italiji, i odatle masovno umiranje, po uputsvu sa lanseta, renomiranog - pogledaj video, opet, do kraja]'.

i ako se razbolis, nema nazad na posao bez potvrde, mozes da pricas sta hoces, pravila su pravila, i protokoli moraju da se sprovode ko sisa mrtve kada svi ionako ''znaju'' da je korona bauk koji ubija.

Poslednja izmena:
Ja sam postavio jednostavno pitanje. Ti si napisao 5 stranica kojecega, da covek ne zna gde pre da ti odgovori.
Igrati na kartu autoriteta ima smisla samo kad citiras nekog. A nema smisla da ti izigravas neki autoritet.

Evo ja, sam za tebe bog otac, ponasaj se molim te u skladu sa tim. :)
ma ti si prvo prevario samog sebe, a ranija pripadnost sekti te je predubedila da izlaskom iz nje mora da si izasao i iz prevare i lazi; e, pa nisi, niko te ne tera da diskutujes sa mnom, i nisu sve moje replike [vec samo jedna] namenjene tebi, tom tvom 1 pitanju, citaj linkove i odgledaj video ako iole milis da nisi mozda i dalje u zabludi... ali ako si siguran da si na pravom putu, onda nastavi ludovanje

Poslednja izmena:
ma ti si prvo prevario samog sebe, a ranija pripadnost sekti te je predubedila da izlaskom iz nje mora da si izasao i iz prevare i lazi; e, pa nisi, niko te ne tera da diskutujes sa mnom, i nisu sve moje replike [vec samo jedna] namenjene tebi, tom tvom 1 pitanju, citaj linkove i odgledaj video ako iole milis da nisi mozda i dalje u zabludi... ali ako si siguran da si na pravom putu, onda nastavi ludovanje
vidis da je samo neki propali trol? najverovatnije sa daddy issue

O globalnoj vladi pisem vec godinama, jer samo tako nmoze da se ostavar e dogadaji opisani u otrkvienju u vezi sa Zveri i njenim zigom.
Pocece navodno za dobrobit svih ans a zavrsice po zlu svih nas..
Medjutim banda hoce da vise zaradi i dobije potpunu kontrolu da moze da radi sta hoce i ucenjuje.
I uspece im na neki nancin jer je narod uplasen.
Ako ne sada, u drugoj krizi.
Ali sada je neverovtana sansa.
Svi znamo kako ide zemljama koje su zavisne od centralne banke i m m f a

U tekstu pise:

Браун сматра да би Светска банка и Међународни монетарни фонд требало да имају већу финансијску моћ како би се изборили са ефектима кризе на земље са ниским и средњим дохотком.

(Спутњик)

Tacno se vidi za koga on radi i ovo prica. i kobajagi zbog toga da pomognu ugrozenim zemljama.
Pa ugrozene su zbog njih.
U stvari ta globalna vlada postoji vec decenijama i njena moc je sve veca, ali ocigledno ne zele vise ili ne mogu da rade iza kulisa, pa im treba veca moc onda.
Jer kada ne mozes vise da radis iza kulisa i pcones javno, onda ljudi vide ocima zbog koga pate i napdaju ga direktno.
Tada im treba veca vlast.
A kakva je ta veca vlast, videli ste u nekim zemljama kako se ljudi novim zakonima, uvedenih preko noci teraju silom na polsunost.
Treba im vecxa vlast je ne mogu vise svoj rad i postojanje da prodaju kao teoriju zavere, ljudi su sve vise informisani.
Kako ce raditi ta Globalna vlada?
Pa vidimo i sada kako radi.
Sve zemlje jedna za drugom jednostavno sprovode iste stvari kao domino efekat.
Sto znaci da je to nemoguce ako direktive ne olaze iz jednog centa za koji ne mozemo tacno u centar da preciziramo ali smo prilicno smanjili vidokrug.

U tekstu pise:

Браун сматра да би Светска банка и Међународни монетарни фонд требало да имају већу финансијску моћ како би се изборили са ефектима кризе на земље са ниским и средњим дохотком.
(Спутњик)

Veca finasijska moc znaci vise vecu politicku moc i uticaj i na zakone i vlade zemalja.
Vecu moc da sprovedu sta hoce.
Naravno oni to krste kao vecu finasijku moc da nebi izgledalo brutalno.
A veca finacijska moc nikada ne ide bez vece politicke moci.
Ali ove institucije i njihove banke, upravo imaju vecu moc u zemljama sa nizim srednjim dohodkom.
U zapadnim zemljama puno manju.
Covek kao jedinka je mnogo vise zasticen u zapadanim zemljama.
I upravo u tim zemljama sa niskim dohodkom vidimo sta znaci njihovo imanje vece finacijske moci.
Neverovatan uticaj na politicku elitu i zakone u zemlji.
Pogledajte samo delozacije koje se dogadjaju bez milosti.
Pogotovo u Hrvatskoj.
Pa i kod nas.
To je njihvova veca politicka moc, i ona ima za cilj da vise osaromasi zemlje sa nizim srednjim dohodkom u korist svog bogacenja i porobljavanja.
A ako ta takozvana, njihova finasijska moc bude jos veca, onda je jadan narod, pogotovo u zemljama sa nizim srednjim dohodkom ali i drugima.
Ocigledno ce iskoristiti ovu krizu da dobiju jos vecu moc i uticaj a to znaci da dolaze teska vremena.

Kao zastitu, ne zaduzujte se nikako i oslobadjajte se sto pre dugova.
Jer im tako oduzimate moc.
U protivnom, im dajete moc.
I oponumocavate ih da vas porobe.
I fmdugovno i matrrijalno.
Narodi balkana u vecini imaju na selu posednistvo, gledajte da se sve vise osamostaljujete i da vasa u korov zarasla seoska domacinstva, cinite sve vise funkcionalnijim.
Doci ce i gora vremena od korone a gradovi ce postati grobnioce.
A nabavka hrane onemogucena, otezana.

A represije ovih velikih svetskih mocinika jos vece i sve vece a pogotovo u gradovima.
Oni ce svoj uspeh ogledati u tome kada vide tu srednju klasu po ulicama kako zive pod najlonima i kartonima.
Ali i tu nije kraj.

Pogledajte koliko je sada korisno i lepo ko ima funcionalno seosko doamacinstvo.
Bar okucnicu i basticu.
Srbi su barem sa time u vecini blagoslovljeni, jer mnsotvo poseduje neko seosko domacinstvo, ali nisu do sada cenili taj Bozji blagosov.
Mislim da je sada vise nego vreme za to.
Nema vece zastite od korone sada biti u prijatnoj seoskoj atmosferi.
I naravno, verom u Boga i Svetim pismom u ruci.

Poslednja izmena:
SVE ZBOG DOBROBITI NARODA
U tekstu pise:
(Спутњик)
Uporedite ove reci gore, sa ovim recima merickog pilota koji je bombardovao Srbiju.
Kako su njemu prodali razlog zasto treba to da cini.

Uvek zbog dobrobiti:
Verovao je da je drugačije stanje i svi piloti su bili ubeđeni da u Srbiju donose slobodu i demokratiju
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...source=sa&utm_medium=referral&utm_campaign=sa

Nekada ce ljudi reci, da su znali da zato hoce vecu finansijsku moc, nebi im dali.
Ali kasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back