А ко ти је тај Мирољуб?Haha adventista a on Miroljuba da uci. E druze moj pa ti si peta liga za Miroljuba Petrovica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко ти је тај Мирољуб?Haha adventista a on Miroljuba da uci. E druze moj pa ti si peta liga za Miroljuba Petrovica
U bibliji nema bukvslno i duhovnono zlo.Нисам ти ништа предбацивао, нити ми је то била намјера, само сам предложио другачије тумачење стиха који си ти поставио.
Не могу се сложити са тобом да овај стих буквално тумачимо, јер се овдје у другом дијелу стиха ради о гњеву, а гњев је зло у нама, али небитно, можда би добро питање било да ли је вирус зло, јер наводиш стих о уклањању од зла?
Njegov guruА ко ти је тај Мирољуб?![]()
A diskuija o necijem stavu je vredjanje?Гласник је , то је његов избор и мени то лично не смета док год је човјек пристојан и не вријеђа туђе.
Не разумијем на шта мислиш, овдје смо ради дискусије и ти имаш потпуно право да оспораваш мој или било чији став, као што надам се и ја могу да дискутујем о твом ставу и не сматрам то за вријеђање.A diskuija o necijem stavu je vredjanje?
Da.Не разумијем на шта мислиш, овдје смо ради дискусије и ти имаш потпуно право да оспораваш мој или било чији став, као што надам се и ја могу да дискутујем о твом ставу и не сматрам то за вријеђање.
ОК, али ми се чини да је овдје на теми вирус узет као зло сам по себи, па и ти цитираш стих о уклањању од зла у том контексту, зар не?U bibliji nema bukvslno i duhovnono zlo.
U bibliji se podrazumeva svaka vrsta zla.
Cinio samo zlo u sebi, bices izgubljen.
Cinio ga bukvslno, bices izgunbjen.
Popravii zlo u sebi, recimo zle misli a cinio ga spolja.
Cinis zlo.
Ne cinio ga spolja nego u sebi, opet cinis zlo.
Као што рекох, не знам на шта конкретно мислиш.Da.
Ali nije bilo tako.
А шта је то секташ по теби, шта то проповиједа Мирољуб, чија су то учења, ако ћемо тако квалификовати?Na ovoj Religiji sve go sektas covece. Zaseli pa nece da odu, samo baljezgaju sektaske gluposti
bankarska mafija [cast izuzecima, kao de sisti] u udruzenom zlocinackom poduhvatu sa farmakomafijom u ovom slucaju nece ojaditi samo sirotinju, vec mnogo veci i siri krug narodnih masa [srednju klasu u izumiranju, i redom mnoga zanimanja, profesije, ...].Pa sirotinja neće, šta ima tu novo
ma sta su se briti predosmislili kad sinoc citamo https://webtribune.rs/nevidjeni-sok...nija-zvanicno-izbacila-koronavirus-sa-spiska/Za svedjane sam cuo bukvalno juce, onda sam istrazio. Isti pristup su imale i holandija i velika britanija pa su se predomislili. Nemci rade od kuce vec vise od dve nedelje.
Kako ce proci taj eksperiment u svedskoj videcemo. Ali sudeci po onome sto se desava u italiji i spaniji nece se dobro provesti, isto ko i Amerikanci.
Pa upravo Otkrivenje prorice Armagedonbankarska mafija [cast izuzecima, kao de sisti] u udruzenom zlocinackom poduhvatu sa farmakomafijom u ovom slucaju nece ojaditi samo sirotinju, vec mnogo veci i siri krug narodnih masa [srednju klasu u izumiranju, i redom mnoga zanimanja, profesije, ...].
u kontekstu teme armagedon, samo da javim da sam procitao da je magedonija usla u nato, tako da ne brigate, sprema se famozni armagedon da vam izadje na nos, i druge otvore .... i to samo zato sto niste hteli da slusate... ova manipulacija strahom je tek pocela sa ovom koronom, tek je pocelo koronisanje/krunisanje, a ko se poslednji smeje, ....
ja nista nisam krio jos kada sam napravio svoj sajt, najavio sam vam armagedoniju, tebe cu da uzmem za svedoka, evo racuna... i sad cemo da se obracunamo 14,13 A govorio si u srcu svom: izaći ću na nebo [<OTK. 4,1] , više zvezda Božijih podignuću presto svoj [OTK. 4,2], i sešću na gori zbornoj na strani severnoj. (h)ar' mag(k)edon(ija) [OTK. 16,16 armagedon], (h)ar znači brdo,
i za raspolozenje, za moju dusu
treba da uzimate d vitamin, d3, moze par hiljada intermacionalnih jedinica IU, moze i 4000 iu dnevno d3, dok nas sunce ne ogreje i pocnemo da ga stvaramo sami suncanjem.Ok a šta bi trebalo da radimo u ovakvoj situaciji po tebi?
Jbg može svako da kritikuje ali rešenje?
ОК, али ми се чини да је овдје на теми вирус узет као зло сам по себи, па и ти цитираш стих о уклањању од зла у том контексту, зар не?
Он свакако може бити фаталан по човјека, али то може бити и вода, ватра, Крпељ или лав, али хтио сам нешто друго да кажем, зло које се помиње у Библији је управо зло које си сад навео, а то је зло духовне природе које се манифестује и на физичком плану
A cink?treba da uzimate d vitamin, d3, moze par hiljada intermacionalnih jedinica IU, moze i 4000 iu dnevno d3, dok nas sunce ne ogreje i pocnemo da ga stvaramo sami suncanjem.
TREBALI SMO DA URGIRAMO DA SE PROIZVODI IV VITAMIN C, i trebali smo bar ja da obezbedim vise oralne zamene, u rangu intravenoznog [FIRMA OD KOJE SAM KUPOVAO NAJBOLJI NA SVETU, DO DALJNJEG NE PRIMA PORUDZBINE, CENA JE SKOCILA U DISTRIBUCIJI, ALI VISE GA I NEMA SAD KADA DAM POGLEDAO da dokupim... pogledajte vi u eu liposomalni C, ali ne puka emulzija, vec real deal koji je u rangu intravenoznog, mada je verovatno vec razgrabljen]
P.S. Sinoc citam takodje o besmislenosti svh tih testova za ''koronu'', umesto da se radi na tretmanu da ljudi ne dospeju u stanje kada im treba ventiliranje, mada znamo mnoge koji su prosli bez ikakvih komplkacija.
I kako ti zamišljaš taj armagedon?Pa upravo Otkrivenje prorice Armagedon
koji nam predstoji ali od strane Boga.
cink sam uzimao davno po 50 mg, ali je problem sto izvlaci vit A iz jetre, pa moze da nedostaje posle, a suplementiranje vitamina A nije preporucljivo, BETA-KAROTEN je ptanje koliko se iskoristi kod svakoga, a trebaju i drugi karoteni [zinc je dobar dok ga uzimas, ali posle moras da budes siguran da ti nece zafaliti vit. A, a a ne smes ni da pretarAs sa unosenjem vit A - ne znam tacno koliko jer ga ja ni ne unosim posebno].A cink?
Pa jeste kao da pričam sa dr.prim.scicink sam uzimao davno po 50 mg, ali je problem sto izvlaci vit A iz jetre, pa moze da nedostaje posle, a suplementiranje vitamina A nije preporucljivo.
dobar je cink u multivitaminima, mineralima kada ga stave po 15 mg... dobar je i bakar i selen, ja imam i najbolje srebro [i zlato], koloide prave, a ne jonizovano, protein ili ostalo sto ne prodire u celije... malo je to sad komplikovano, i nije tema
ne, nego samo volim da sam informisan, sada su vec decenije u pitanju, plus ovo iz licnog iskustvaPa jeste kao da pričam sa dr.prim.sci
Michael Jackson je odlicno opisao Armagedon ovakoI kako ti zamišljaš taj armagedon?

zrtve pedofilije i pedofili, to su vasi vizionari - ajde bezi bre, nemas pojma... ko je sledeci koga cete da uzmete da vas reklamira, spolja gladac a iznutra jadacMichael Jackson je odlicno opisao Armagedon ovako

Ovde ? na srpskom sajtu ce na engleskom tebi ovde da svedoci poznata licnost?Zasto nije nikada bio ovde na forumu da svedoci kao ti?
AHA, sad je vizionarenje umetnost... ja sam mislio jadan da je izmisljanje i lazno prorokovanje u domenu laganja, klevetanja, kako ti volis da kazesja pisem o umetnosti![]()