naravno kada imas grip, influencu a, treba da lezis kod kuce dok ne ozdravis, a korona je prevara... samo razmisli, ako svake godine umiru od influence na desetine hiljada ljudi, sta znam 30.000 ljudi samo u americi, a sada od neke izmislene korone 3000, gde su onda mrtvi od sezonca, od gripa tih 30.000 ljudi, GDE SU? Mozda je korona u stvari lek za influencu,a ne smrtonosna bolest, mozda korone ni nema, ili se podvlaci pod influencu
https://webtribune.rs/jos-jedan-nem...erovati-sta-ste-videli-i-culi-titlovan-video/
zasto se prosto bolesni ne testiraju na influencu, umesto sto se pravi fama oko prevarnih testova za koronu? zato sto je sve prevara, a mrtvi ljudi su se razboleli od gripa, influence, kao i svake godine, nista ova nije posebna, ili drugacia u odnosu na druge.
sad sam slusao trampa kada mu rekose da treba lek protv malarije i arttritisa, za koje imamo znanje da deluje protiv zapaljenja, da deluje i kod ''korone'', - da im treba godinu dana da ga odobre za ''koronu''... a on im kaze jos veceras, a ne za godinu, jer ljudi umiru
to znaci, da bandi nije cilj izlecenje, nego da prave pare na mrtvima i strahu od smrti [vakcine], jer ovaj lek protov malarije je jeftin, nema zarade... na kraju je odobren i podeljen bar u njujorku da se da pacijentima, pa ako deluje deluje, a ako ne, neka ga posalju meni for cheap za artriticno koleno.... isto i ventilatori, i boce sa kiseonikom, ako moze jeftino, da se malo oksidzeniziram, ali odmah, posle ce da ozeleni suma iza kuce, pa cu da imam kiseonika,, a i ozona
p.s. ozonizator sam nabavio, ali kad nikad nisam testirao, bas bih mogao da ga ukljucim i da malo ozoniziram auto iznutra, kazu da izvuce sav miris, pa mirise na novo sve