kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako, ako te 10 svedoka vidi kako gazis lika koji posle zavrsi u komi, ja sam sklon da poverujem da si kriv.

Dakle, srBska polticka "elita" sve cini sto je u njenoj moci , da svojim glupostima, oteza sto vise polozaj i ugled srbije u svetu...........
Najnoviji primer je ovaj debilni konzul, koji je ladno odradio krivicno delo i medjunarodni incident, izdajuci duplikat pasosa coveku , koji je optuzen za divljacki napad na kolegu studenta, kojeg je poslao u komu sa neizvesnim ishodom.......
Naravno, necu se baviti ovim momkom koji je napravio krivicno delo, jer je to mogao da uradi i u centru rodne mu Kule ( jel tamo bese, klinci raslli u senci "crvenih beretki" i njihovih "junastava"??)..........to je stvar suda i pravosudja..
Meni je interesantniji ovaj magarac, zamenik konzula, koji je "pod pritiskom roditelja".......ili , preciznije receno, verovatno pod pritiskom para od roditelja, ladno odradio krivncno delo, i pri tom ponovo skrenuo paznju americke administracije na jednu balkansku vukoyebinu gde nikakvi zakoni ne vaze, a politicari i sluzbenici vlade, lazu i kradu ko kocijasi.........
Nije se decko jos ni vratio u Kulu mu, a vec senat raspravlja o tezini diplomatskog incidenta.........da li moram da napomenem , da je zamenik konzula, debil, iz stranke vojislava doktora mlohavog??.....naravno da jeste....samo da mi je znati , gde ih tako glupe i debilne nalazi???..........![]()
ma sta pricas bre???
a jel neki odsvedoka bio srbin????
ciso da smo sigurni da nije jopet zavera![]()
shiptare idi cuvaj ovce i pusi ga malo
ma sta pricas bre???
a jel neki odsvedoka bio srbin????
ciso da smo sigurni da nije jopet zavera![]()
sve dok će glasovne promene biti važnije od nečijeg lopovluka i javnog sramoćenja cele države ...dotle će vam biti kako vam jest uostalom
umesto da komentarišete ovu dileju koja je osramotila Srbiju vi držite čas pravopisa![]()

)

)Tebe, kao i sve tvoje ujke i dalje žuljaju Srbija i Srbi, umesto da krenete konačno da čistite po svom dvorištu.sve dok će glasovne promene biti važnije od nečijeg lopovluka i javnog sramoćenja cele države ...dotle će vam biti kako vam jest uostalom
umesto da komentarišete ovu dileju koja je osramotila Srbiju vi držite čas pravopisa![]()
Tebe, kao i sve tvoje ujke i dalje žuljaju Srbija i Srbi, umesto da krenete konačno da čistite po svom dvorištu.

sto??? zar je ostalo jos za.....![]()

Za šta? Hajde, ako si već počeo da jedeš pojedi do kraja.sto??? zar je ostalo jos za.....![]()
Za šta? Hajde, ako si već počeo da jedeš pojedi do kraja.
tebi je to smešno?
kao kada bih se smejala na činjenicu da u srebrenici još ima bošnjaka, dakle odvratan si.
S obzirom da ti sasvim sigurno ne znaš šta je čisto ili nije, ne bih se baš obazirao na tvoje laprdanje.mislim da rdeki nije mislila na tu vrstu ciscenja, ali ja vidim da su oni ocistili svoju zemlju, ne potpuno, jer je to nermoguce, i vidim da idu velikim koracima u tu evropu gde vaze normalna pravila, mislim da njima ne treba nikakvo ciscenje.
ali lakse je kritikovati onog ko je ispred nego sebe.
mislim da rdeki nije mislila na tu vrstu ciscenja, ali ja vidim da su oni ocistili svoju zemlju, ne potpuno, jer je to nermoguce, i vidim da idu velikim koracima u tu evropu gde vaze normalna pravila, mislim da njima ne treba nikakvo ciscenje.
ali lakse je kritikovati onog ko je ispred nego sebe.
najgluplja eslivaža do sada.
zaista misliš da ti iko veruje da si misilo na institucionalne promene u hrv ne na izvesne kolone nesrećnih ljudi?
idajesi evo recimo sudtvo im je u sličnom qrcu ko naše ali će se uvek pozabaviti srpskim pre nego da raščiste u svome.
sve patrijot do patrijote
u stvari i tema je o jednom patrijotu

A što da čovek prlja ruke?Dao bih dobre pare da gledam Miladina kako taba Adema.
O čemu je tema, jado ljudska?sve patrijot do patrijote
u stvari i tema je o jednom patrijotu
procitaj jos jednom rdekin post.
ps.ustvari misli sta hoces, to je tvoje pravo.
adem_ks Re: KONZUL ORGANIZOVAO BEGSTVO SILEDZIJE
Citat:Original postavio rdeki
Tebe, kao i sve tvoje ujke i dalje žuljaju Srbija i Srbi, umesto da krenete konačno da čistite po svom dvorištu.
sto??? zar je ostalo jos za.....![]()
![]()