KONZUL ORGANIZOVAO BEKSTVO SILEDZIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drago mi je sto se ovaj kosarkas izvukao i utekao amerikancima :)

to brate srbine :) makar si im malo vratio za svo ono zlo koje su nam naneli dosad :ok:

kako možeš tako razmišljati?
ko zna što je on imao na umu kada je izbila ta tuča, možda je povod ljubomora... ako mu je smetala amerika, zbog cega je otisao tamo studirati ??
ne vidim kakvu korist srbija ima o toga sto je taj student pretučen??

Da li bi oni isporucili nekog njihovog drzavljanina da napravi sranje ovde

Ma neeeema teorije!! Konzul iliti ambasador koji ga ne bi iščupao dobio bi momentalni opoziv i ekspresno spičio pod istragu CIA!!!:cool:

Imao bi specijalni interventni tim marinaca na krovu američke ambasade i helikoptersku evakuaciju kao iz filmova!!!
:cool:

Si normalan???:eek: Da nekog njihovog siledžiju zatražimo iz kruga ambasade SAD u Bgdu, ne bi nam ni zahtjev zaveli u službeni protokol!!!:thumbdown:

Dakle, srBska polticka "elita" sve cini sto je u njenoj moci , da svojim glupostima, oteza sto vise polozaj i ugled srbije u svetu...........

Najnoviji primer je ovaj debilni konzul, koji je ladno odradio krivicno delo i medjunarodni incident, izdajuci duplikat pasosa coveku , koji je optuzen za divljacki napad na kolegu studenta, kojeg je poslao u komu sa neizvesnim ishodom.......

Naravno, necu se baviti ovim momkom koji je napravio krivicno delo, jer je to mogao da uradi i u centru rodne mu Kule ( jel tamo bese, klinci raslli u senci "crvenih beretki" i njihovih "junastava"??)..........to je stvar suda i pravosudja..

Meni je interesantniji ovaj magarac, zamenik konzula, koji je "pod pritiskom roditelja" :hahaha:.......ili , preciznije receno, verovatno pod pritiskom para od roditelja, ladno odradio krivncno delo, i pri tom ponovo skrenuo paznju americke administracije na jednu balkansku vukoyebinu gde nikakvi zakoni ne vaze, a politicari i sluzbenici vlade, lazu i kradu ko kocijasi.........

Nije se decko jos ni vratio u Kulu mu, a vec senat raspravlja o tezini diplomatskog incidenta.........da li moram da napomenem , da je zamenik konzula, debil, iz stranke vojislava doktora mlohavog??.....naravno da jeste....samo da mi je znati , gde ih tako glupe i debilne nalazi???..........:dash:

opet se javlja ovaj neprcani ptarshi:banovati:

Pa ako su americka djubrad mogla muciti, ubijati i izivljavati se na civilima u Abu Garibu ili kako se vec zove onaj njihov zlotvorni koncentracioni kamp u Iraku i posle svega toga pustiti g0vna na slobodu, zasto bi jedan Srbi koji je nokautirao tamo nekog njihovog smrada cekao da mu dzelati sude i posalju ga na dugogodisnju robiju jer je on u njihovim ocima jedno obicno g0vn0 (citaj - Srbin).

Covek nije ni junak ni zlocinac, samo pametan i uradio je ono sto bi bilo ko da je na njegovom mestu, ali ko ce to objasniti ljudima koji su navikli da trguju tudjim zivotima. Imali ste dobar trening sa Kosmetskim srbima koje bi prodali za shengen vizu, kako onda i ocekivati drugaciji komentar povodom ovoga.

Kakvi smradovi :hahaha:

Po shvatanju domaćih licenciranih patriota dečko je junak jer je pobegao:super:
ово су прави јунаци :super:
001fk4.jpg

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :klap:

И Руси су се повукли из Москве па после скресали Французе са пола милиона на 20 000.

Срби су се повукли па дочекали Немце на Колубари и после Бугаре на Кајмакчалану.

То је по принципу ПРЕЖИВИ ДА БИ ТУКАО ОПЕТ.

jao a vidi ovog:lol:
šta se usk#kodakao:mrgreen::dash:

Mito aMerika je jedno a Srbija nešto sasvim drugo

ili da pojednostavnim priču

pi2darije si mogu dopustiti države poput USA, Kina, pa i "tvoja" Ruskaja...
al si pi2darije NEMOGU dopustiti banana države poput Srbije, Hrvatske, BiH, Mozambika, Uzbekistana i njima sličnim:mrgreen::idea:

kapiraš!?:whistling::roll:

ne kapiram posto je to siledzistvo a ako su oni siledzije,kako se mi to onda brukamo

nije junak nego je pametan. i ja bi isto uradio na njegovom mestu a siguran sam i ti.

jer alternativa nebezanju ti je da te guze 20 crnaca i hispanoamerikanaca u zatvoru sledecih 20-30 godina.

ovako lepo zbrises u srbiju, oni po nalogu amerikanaca podignu optuznicu protiv tebe ovde, osude te na 3-4 godine izadjes posle 2 i to je to :ok:

amerikanac invalid do kraja zivota a ti posle kraceg vremena na slobodi :ok:

kao sto neko rece, lako je pritiskati dugmice i gadjati nekog sa 10-15 km visine, dodji bajo u cetiri oka na zemlju pa da vidimo to tvoje junastvo i snagu :ok:

nije junak nego je pametan. i ja bi isto uradio na njegovom mestu a siguran sam i ti.

jer alternativa nebezanju ti je da te guze 20 crnaca i hispanoamerikanaca u zatvoru sledecih 20-30 godina.

ovako lepo zbrises u srbiju, oni po nalogu amerikanaca podignu optuznicu protiv tebe ovde, osude te na 3-4 godine izadjes posle 2 i to je to :ok:

kao sto neko rece, lako je pritiskati dugmice i gadjati nekog sa 10-15 km visine, dodji bajo u cetiri oka na zemlju pa da vidimo to tvoje junastvo i snagu :ok:

ma koje crne 2 godine:otkacio::otkacio:pa da mu je pucao u glavu,ne sme lezati ni sekund u zatvoru.....jednostavno on lezi kuci mi kao ne mozemo da ga nadjemo i gotova stvar.....ubiti amerikanca jer drustveno koristan rad

i amerikanci su ovde prosli dobro jer su dobri 100.000 USDova . Jedino im je povredjen malo ponos, sobzirom da im je njihovog lika odrao od batina jedan Srbin :hahaha:

al yebiga kao sto vec rekoh , jedno je gadjati sa 10-15 km visine i pritiskati dugmice i voziti joystick, a drugo je drkati zayebanog srbina na 2 metra od tebe :rotf: :hahaha:

Pa da li ces da dodjes u 4 oka da vidimo to tvoje junastvo i snagu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back