- Poruka
- 4.933
pa to malo dok se ne smiri situacija posle ga prebacis u neki lokalni zatvor otvorenog tipa gde treba samo da prespava uvece i to je to![]()
Ne, nego primenish njegovu medicinu na njemu, malo ga shutirash u glavu svaku noc i to je to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to malo dok se ne smiri situacija posle ga prebacis u neki lokalni zatvor otvorenog tipa gde treba samo da prespava uvece i to je to![]()

pa sto da trune covek celo vece u zatvoru
...jednostavno kazemo,pobego covek iz srbije imamo operativne podatke da se prikljucio AL CAIDI i da je sa njima,pa kada nadju osamu naci ce i njega
verovatno su zajedno........

Ne, nego primenish njegovu medicinu na njemu, malo ga shutirash u glavu svaku noc i to je to...![]()

pa ako bi bio u bekstvu to bi mu bila losa varijanta jer bi imao poternice u svim zemljama. ovako sudi mu se ovde osudimo ga na neku ultra blagu kaznu i case closed![]()
,sta znaju ameri ko je neki pera srbin i dali je sada u svojoj celijia sto bi ga tukao? pa decko je heroj .....
mislim cim je raspizdio jednu hilari klinton ne moze da bude nista drugo![]()

pa ako bi bio u bekstvu to bi mu bila losa varijanta jer bi imao poternice u svim zemljama. ovako sudi mu se ovde osudimo ga na neku ultra blagu kaznu i case closed![]()
Znas kako to ide,kada jednom uradis nesto lose i prodjes nekaznjeno,obicno ponovis to.
I sad mi treba da cekamo da udari nekog u Kuli ili odakle li je vec,da bi postali pametni i rekli da mora da odgovara za ono sto je uradio.

Znas kako to ide,kada jednom uradis nesto lose i prodjes nekaznjeno,obicno ponovis to.
I sad mi treba da cekamo da udari nekog u Kuli ili odakle li je vec,da bi postali pametni i rekli da mora da odgovara za ono sto je uradio.

citao sam komentare na b92 u vezi ove vesti i par ljudi iz kule kazu da je momak za primer , nikada nije pravio probleme i slicno sto znaci da ga je ovaj amerikanac bas maltretirao i provocirao i da je zasluzio da prodje tako kako je prosao![]()

Ајмо туча интернет јунака!!!! Не дајте се јунаци...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma hocu samo da vidim da li marsowceva porodica rekla ono sto je on izjavio za ovaj slucaj : neka ga je.... Ili bi rekla krvnice sto nam unakazi sina debila.
A s obzirom da sam ja u dimenzijama 197/110,ne bi marsowac bas dobro prosao.
Sreca njegova,sto u vojsci ne nosimo vise one stare,tvrde JNA cizme,vec ove nove,mnogo lakse i mekse.
I sreca sto nema trunku mozga,tako da ne bi moglo doci do ostecenja istog.

svi znaju kakvi su takvi ljudi
aman ljudi on je udario amerikanca a ne coveka
inace ovo je totalno AMERICKI PROPUST.
zamislite drzavu koja ti proverava bris bulje kad ulazis kod njih, nemaju na aerodromima kontrolu poternica
znaci svako ko ima poternicu neku u USA moze da zbrise kako volis
da imaju ne bi se ovaj nas tek tako izvukao![]()

inace ovo je svojevrstan test za srpsku drzavu.
ako ova vladajuca koalicija podlegne pritisku i izruci ovoj momka amerikancima i tako prekrsi nas ustav , mozemo komotno da proglasimo da mi vise srbi nemamo drzavu i da zivimo u svojevrsnom americkom protektoratu.
na ovom primeru cemo videti dali je srbija drzava ili americka banana republika i evropski portoriko....

inace ovo je svojevrstan test za srpsku drzavu.
ako ova vladajuca koalicija podlegne pritisku i izruci ovoj momka amerikancima i tako prekrsi nas ustav , mozemo komotno da proglasimo da mi vise srbi nemamo drzavu i da zivimo u svojevrsnom americkom protektoratu.
na ovom primeru cemo videti dali je srbija drzava ili americka banana republika i evropski portoriko....

citao sam komentare na b92 u vezi ove vesti i par ljudi iz kule kazu da je momak za primer , nikada nije pravio probleme i slicno sto znaci da ga je ovaj amerikanac bas maltretirao i provocirao i da je zasluzio da prodje tako kako je prosao![]()
Evo, ja predlazem da se ti solidarishesh i predash umesto njega...![]()

Tako isto moze neko tebe sutra da ubije i da kaze: ubio sam Srbina, a ne choveka...![]()

koristilo bi nam da tebe predamo....tebi bi se svideli njihovi crnci,a i video bi toliko ljubljenu ameriku![]()
...bicesh malo pametniji...
Ma hocu samo da vidim da li marsowceva porodica rekla ono sto je on izjavio za ovaj slucaj : neka ga je.... Ili bi rekla krvnice sto nam unakazi sina debila.
A s obzirom da sam ja u dimenzijama 197/110,ne bi marsowac bas dobro prosao.
Sreca njegova,sto u vojsci ne nosimo vise one stare,tvrde JNA cizme,vec ove nove,mnogo lakse i mekse.
I sreca sto nema trunku mozga,tako da ne bi moglo doci do ostecenja istog.

naravno da nemoze jer samim tim sto je ubio srbina ubio je i coveka,dok kada ubijes amera kao da si ubio bubasvabu-naucno dokazano![]()