KONZUL ORGANIZOVAO BEKSTVO SILEDZIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma hocu samo da vidim da li marsowceva porodica rekla ono sto je on izjavio za ovaj slucaj : neka ga je.... Ili bi rekla krvnice sto nam unakazi sina debila.
A s obzirom da sam ja u dimenzijama 197/110,ne bi marsowac bas dobro prosao.
Sreca njegova,sto u vojsci ne nosimo vise one stare,tvrde JNA cizme,vec ove nove,mnogo lakse i mekse.
I sreca sto nema trunku mozga,tako da ne bi moglo doci do ostecenja istog.

:ok: :ok: :ok: Уздравље војниче!

Begstvo?
Dečko idi uči glasovne promene...
''Glasovne promene'' ,sta to bese?Jel to ima neke veze s osnovnom skolom?:mrgreen::hahaha:
sve dok će glasovne promene biti važnije od nečijeg lopovluka i javnog sramoćenja cele države ...dotle će vam biti kako vam jest uostalom:roll:

umesto da komentarišete ovu dileju koja je osramotila Srbiju vi držite čas pravopisa:dash::roll::roll::roll:
Pravopis ''doticnog gospodina'' postavljaca teme, ne bi bio u prvom planu,da prosto na svakom koraku ne pokusava da deli ''lekcije'' i sud o necijoj pismenosti i nivou obrazovanja.Cak ima sveza tema na kojoj se ovaj ''akademski gradjanin i intelektualac'',prosto utrkuje da pokaze,kako su nepismeni pojedini poslanici jedne politicke partije.Medjutim,sve izadje na cistac,tako da je i ovo mnogo ''izgubljenog vremena'',da se uvide neciji zestoki kompleksi i frustracije.
BEGSTVO :hahaha:

kakva nepismena dileja :rotf:
Ma jok,on je ''alfa i omega'' za pismenost,dva ili tri ''fakulteta'',malo li je?:rotf::rotf::rotf:
ово су прави јунаци :super:
001fk4.jpg

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :klap:

Vidi im se po njusci
:rotf::rotf::rotf:
Junak do junaka
:rotf::rotf::rotf:

Kao sto napisah u temi o istom slucaju.........

Ne trebaju srbiji neprijatelji , pored ovolikih idiota u svojim redovima.......talenti da naprave glupost i sra*nje ni iz cega..........takvi su , bre , u skolama izbacivani kroz prozore, a u srbiji , po principu :"sto si gluplji, to si bolji srbin" dolaze na vazna mesta u administraciji........

Pogledaj ove nase, forumske nesrece......od zla oca i gore majke, glup , gluplji i najgluplji.......sve ti je jasno:hahaha:

cutanje je zlato:hahaha::hahaha:
:rotf::rotf:
:whistling::whistling:

Dakle, srBska polticka "elita" sve cini sto je u njenoj moci , da svojim glupostima, oteza sto vise polozaj i ugled srbije u svetu...........

Najnoviji primer je ovaj debilni konzul, koji je ladno odradio krivicno delo i medjunarodni incident, izdajuci duplikat pasosa coveku , koji je optuzen za divljacki napad na kolegu studenta, kojeg je poslao u komu sa neizvesnim ishodom.......

Naravno, necu se baviti ovim momkom koji je napravio krivicno delo, jer je to mogao da uradi i u centru rodne mu Kule ( jel tamo bese, klinci raslli u senci "crvenih beretki" i njihovih "junastava"??)..........to je stvar suda i pravosudja..

Meni je interesantniji ovaj magarac, zamenik konzula, koji je "pod pritiskom roditelja" :hahaha:.......ili , preciznije receno, verovatno pod pritiskom para od roditelja, ladno odradio krivncno delo, i pri tom ponovo skrenuo paznju americke administracije na jednu balkansku vukoyebinu gde nikakvi zakoni ne vaze, a politicari i sluzbenici vlade, lazu i kradu ko kocijasi.........

Nije se decko jos ni vratio u Kulu mu, a vec senat raspravlja o tezini diplomatskog incidenta.........da li moram da napomenem , da je zamenik konzula, debil, iz stranke vojislava doktora mlohavog??.....naravno da jeste....samo da mi je znati , gde ih tako glupe i debilne nalazi???..........:dash:

Америка организовала бекство стотина нациста из европе...
па сад шта је горе?

Secam se dosta primera kada su americki vojnici nehatom ubijali ljude - u Italiji avionom oborili gondolu sa gomilom skijasa, u Makedoniji tenkom zgazili kola sa makedonskim ministrom, itd. Naravno da su ti vojnici ODMAH izvuceni za Ameriku i da nikad nisu odgovarali nizasta. Shodno tome, moralni autoritet im je nula.

Konzulu cestitam na hrabrosti. On ce, jasno je, biti zrtveni jarac za sve, i izgubice karijeru i posao. Svaka cast, dakle, na hrabrosti da zastiti srpskog gradjanina, i zelim mu sve najbolje.

cekaj a sta je to "begstvo ?

To ti je kada beg,iz vremena turske okupacije,nesto stvori

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

E,sad,kako je nadasve ''prepametni'' postavljc teme to spojio sa konzulom,valjda znaju njegovi postovaoci lika i dela tj sledbenici tipa delboy trotni iz Londona,koji vazi za ''najpametnijeg'' lika dela zvanog Pekam(odnosno Bekam,ako se uzme u obzir ova famozna glasovna promena:mrgreen::lol:),pa do pevaljke Cakija 72,ili ''gospodara greske'' majke prirode(koja je u njegovom slucaju bila veoma okrutna:mrgreen::lol:) i jos nekih koji se nisu nasli na spisku sasvim slucajno,jer jednostavno ima ih k'o ''pleve'':mrgreen::lol::lol::lol:

Proci cesh u zivotu isto kao oni, jednog dana neko ce te izgaziti, a posle ce ti biti krivo shto si se qurchio....isto kao shto je ovaj junak pobegao iz sad kao neka baba...a kad je trebalo da igra basket za mrske amere, dolari mu nisu smetali...:super:

GADI mi se kada srbin pljuje po srbima,a brani amere.....nisam zlocinac,ali da mi ovo kazes u lice vrat bi ti preklao hemiskom olovkom.....bolje reci ne mogu da nadjem za tebe,i veruj mi ne mogu da te shvatim ni u kom slucaju jadnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back