KONZUL ORGANIZOVAO BEKSTVO SILEDZIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3529xe2.jpg

stvarno je zadivljujuce koliko ovde ima reprezentativnih primeraka najzatucanije balkanske stoke :dash::dash:
Pa dobro ***** li vam materina imbecilna nije uopste bitno koja je zemlja u pitanju i zasto se taj majmun zakacio i putukao vec je poenta u tome da u diplomatiji koja treba da bude najelitniji predstavnik i ogledalo jedne zemlje u svetu rade takvi bolidi i diletanti koji se bave kriminalnim radnjama i korupcijom .Bolid konzul je uzeo ko zna koliko kesa od nekih domacih burzuja ili tajkuna da krseci zakone i diplomatska pravila njihovom sincicu huliganu omoguci da pobegne iz zemlje u kojoj je optuzen za tesko krvicno delo i time jasno pokazao kakvu banana zemlju predstavlja kada joj je takva diplomatija.Znam ja da ce nedotupavni primati reci "a neka razbio je Amera ,svaka mu cast ,osvetio je i Lazara i Milosa i Sadama " i slicno sto je i logicno ocekivati ,a to sto je drzava izvrgnuta ruglu i po ko zna koji put potvrdila svoju "uglednu" reputaciju u svetu zbog jednog maminog sina zivotinjskih sklonosti i korumpiranog bolida to nema nikakve veze .

Poslednja izmena:
stvarno je zadivljujuce koliko ovde ima reprezentativnih primeraka najzatucanije balkanske stoke :dash::dash:
Pa dobro ***** li vam materina imbecilna nije uopste bitno koja je zemlja u pitanju i zasto se taj majmun zakacio i putukao vec je poenta u tome da u diplomatiji koja treba da bude najelitniji predstavnik i ogledalo jedne zemlje u svetu rade takvi bolidi i diletanti koji se bave kriminalnim radnjama i korupcijom .Bolid konzul je uzeo ko zna koliko kesa od nekih domacih burzuja ili tajkuna da krseci zakone i diplomatska pravila njihovom sincica huliganu omoguci da pobegne iako je optuzen zas tesko krvicno delo i time jasno pokazao kakvu banana zemlju predstavlja kada joj je takva diplomatija.Znam ja da ce nedotupavni primati reci "a neka razbio je Amera ,svaka mu cast ,osvetio je i Lazara i Milosa i Sadama " i slicno sto je i logicno ocekivati ,a to sto je drzava izvrgnuta rugli i po ko zna koji put potvrdila svoju "uglednu" reputaciju u svetu zbog jednog maminog sina zivotinjskih sklonosti i korumpiranog bolida to nema nikakve veze .

batice, cenim tvoj trud:worth:.......ali, iskreno......zaista mislis da ce neko od ovih mentola sa predznakom " domachini" , da ukapira sta si hteo da kazes???:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back